Autor |
RE: Obóz Tamtych |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 18:31 |
|
|
- Nie. Ale śnił mi się którejś nocy. Chyba tej po ukąszeniu pszczoły. Nie czułam się zbyt dobrze, więc położyłam się. Zdążyłam tylko zamknąć oczy, i on się pojawił. I to nie tak jak w śnie, tylko jakby był prawdziwy, rozumiesz? I on... - westchnęła, żeby łzy nie napłynęły jej do oczu. - On chciał mnie stąd zabrać. Nic nie powiedział, ale wyciągnął do mnie rękę. Przestraszyłam się i zniknął. Wydaje mi się to jednoznaczne... Ale pogodziłam się z tym. Tam, gdzie teraz jest, na pewno ma lepiej niż miałby tutaj. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 18:38 |
|
|
- Mam nadzieje, że Boone ma tak samo... - Uśmiechnęła się do kobiety. - Brakuje mi go... ale chyba muszę się z tym w końcu pogodzic... nie zmienię już przeszłości... - Uśmiechnęła się do Sun.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 18:43 |
|
|
- Teraz już się nim nie musisz przejmować, masz Sophie, i tego się trzymaj. - powiedziała. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 18:47 |
|
|
Daniel znalazł w busie swój plecak. Ruszył w stronie domków, był bardzo głodny. Przez dwa dni nic nie jadł. Pójdę do Jasona, on na pewno mnie czymś poczęstuje. |
|
Autor |
Joshua Barnett
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 18:53 |
|
|
Mężczyzna siedział otoczony komputerami. Siedział na plastikowym siedzeniu delektując się obrazami w telewizorze. Po chwili na ekranie ukazały się napisy końcowe i jednocześnie rozległ się dziwny przerywany dźwięk, a lampka nad telefonem zapaliła się. Facet spojrzał zdziwiony i podniósł słuchawkę.
- Halo? Tu Dean Davis, ktoś mnie słyszy? Natrafiliśmy na frachtowiec, jest zakotwiczony 80 mil od wyspy. Nie możemy się stąd ruszyć, nie wiemy też co zrobili z naszym jachtem...
- Tak słyszę cię! Tu Joshua... - jednak sygnał już dawno się urwał.
- Cholera! - powiedział i pewnym krokiem wyszedł ze stacji, zarzucając kurtkę.
Edytowane przez Wyspa dnia 03-04-2010 19:04 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 18:59 |
|
|
- Masz rację... Sun. - Uśmiechnęła się do kobiety. - Muszę teraz przede wszystkim myślec o Sophie... to priorytet.
Edytowane przez shan dnia 03-04-2010 19:00 |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:05 |
|
|
Leżałam z zamkniętymi oczami odzyskując świadomość. Jedyne co czułam to okropny ból głowy. Byłam pewna, że leżę w sypialni więc chciałam rozciągnąć się na dużym, wygodnym łóżku. Po chwili wylądowałam na podłodze.
-Auuć...- zawyłam cicho siadając na panelach. Usłyszałam czyiś śmiech i po chwili zobaczyłam śmiejącą się ze mnie Elenę- nawet nie waż się cokolwiek mówić...- pogroziłam jej w żartach palcem. W tym momencie wszystko mi się przypomniało. Impreza, butelka, Juliet i rozwalenie się z Eleną na kanapie.
-God... umieraammm...- jęknęłam cicho, człapiąc powoli do kuchni. Usiadłam koło dziewczyny i przyssałam się do butelki z wodą. Głowa pulsowała mi jak bomba zegarowa, która lada moment miała eksplodować. Wyglądałam jak trup bezwładnie usadzony na krześle. Patrzyłam tempo w przestrzeń, rozmasowując skronie.
' target='_blank'>
Edytowane przez Muminka dnia 03-04-2010 19:07 |
|
Autor |
Joshua Barnett
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:11 |
|
|
Biegł z całych sił przez dżunglę prawą ręką torując sobię drogę, w lewej zaś trzymał dyktafon. Biegł coraz szybciej, był coraz bliżej. Nagle się zatrzymał. Stał przed pylonami, chroniącymi Dharmówek. Wklepał kod i pobiegł dalej... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:22 |
|
|
- Dobra, idę do siebie, wody bym się napiła. Chcesz... Co, u diabła? - powiedziała, kiedy zobaczyła biegnącego w ich stronę mężczyznę. - Hej, kolego! Znamy cię? - krzyknęła. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:22 |
|
|
Shannon ujrzała biegnącego w stronę wioski mężczyznę, którego pokazała jej Sun .
- Może to numerek albo jeden z ludzi Widmore'a? - Wyraziła swą teorię na temat faceta.
Edytowane przez shan dnia 03-04-2010 19:24 |
|
Autor |
Joshua Barnett
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:23 |
|
|
- Gdzie jest Ricardus? - spytał bez przywitania. - Muszę porozmawiać z Ricardusem. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:25 |
|
|
- Z kim? Nie znamy Ricardusa.. - Rzekła Shannon, lecz po chwili dodała. - Ej... czy nie rozchodzi się przypadkiem o Richarda?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:26 |
|
|
- Nie tak szybko! Kim jesteś i co cię tu sprowadza? Do Richarda nie wchodzi się ot tak. |
|
Autor |
Joshua Barnett
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:27 |
|
|
- Powiem inaczej... Widziałaś tu na wyspie Egipcjanina? To na pewno on! - powiedział coraz bardziej zniecierpliwiony. Było mało czasu.
- Nazywam się Joshua i ja mogę wejść do Ricardusa kiedy chcę.
Edytowane przez Joshua Barnett dnia 03-04-2010 19:27 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:28 |
|
|
- Egipcjanina? Nie widziałam... tu nie ma żadnych... - Jednak gdy przypomniała sobie wszystkie dziwadła jakie zamieszkują wyspę dodała. - Chyba nie ma...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Daniel zwrócił uwagę na biegnącego mężczyznę . Pewnie jakiś to zwiadowca Innych, nigdy wcześniej go nie widziałem.. Faraday zapukał do drzwi domku Jasona. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Już kilka osób tak mówiło. Richard mieszka tam. - pokazała domek mężczyzny, a kiedy chłopak ruszył, Sun poszła za nim. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:30 |
|
|
Jason otworzył drzwi, za nimi stał Faraday.
- Hej, jak się czujesz? |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:30 |
|
|
Shannon wzruszyła ramionami i udała się za Sun i tym "innym".
- A kim ty w ogóle jesteś? - Spytała gdy mężczyzna był już przy drzwiach Alperta.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2010 19:31 |
|
|
- Taa, Shannon, powie nam na pewno, a na dodatek zdradzi wszystkie tajemnice wyspy. - powiedziała zirytowana Sun. |
|