Autor |
RE: Obóz Tamtych |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:15 |
|
|
[ hej shann... przecież na poprzedniej stronie napisałam, że przyszłysmy z Juliet i zaczelysmy grac na gitarach.... ]
' target='_blank'> |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:16 |
|
|
- Jasne! - odparła, wstając z kanapy. W głębi duszy doskonale go rozumiała. Wiele razy zwyciężała zawody pływackie, gdy była nastolatką. Niby się cieszyła, ale zawsze czuła się jakoś tak osaczona publicznością.
Skierowali się ku wyjściu. Z zewnątrz wszyscy podśpiewywali z Meredith "I love rock'n'roll".
- Wow, nie wiedziałam, że Ruda jest tak dobra w te klocki - oceniła jej talent po czym zapytała - Wspomniałeś, że się stąd wydostałeś... W jaki sposób?
Edytowane przez Gooseberry dnia 02-04-2010 21:18 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:17 |
|
|
Sun patrzyła z podziwem na Mer. Dziewczyna nieźle grała. Koreanka zaczęła kiwać głową w takt muzyki. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:18 |
|
|
Miles cały czas wywijał czekając aż jakaś dziewczyna się do niego przyłączy. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:19 |
|
|
/Ale Shannon nie wie co się wokół niej dzieje... Meredith dlatego też zapomniała o śmierci brata... na razie/
Shannon tańczyła z Milesem cała się rumieniąc.... nie wiedziała czy to od lampki wina czy z powodu mężczyzny.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:21 |
|
|
Jason chwilę wsłuchiwał się w muzykę graną przez Meredith.
- Trochę nie trzyma rytmu, chyba jest za bardzo wyluzowana. - wyszczerzył się do Scarlett. - Statkiem Widmore'a. Porwał stąd wszystkich i dał wybór, kto chciał mógł płynąć. Popłynęło pięć osób, w tym ja, już niedługo potem byliśmy w Ameryce. |
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:21 |
|
|
Mężczyzna usiadł sobie przyglądając się towarzystwu. Wszyscy świetnie się bawili. Niedaleko dostrzegł April. Przyglądał się jej przez chwilę a przez głowę przeszła mu jedna myśl : Spieprzyłem sprawe. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:22 |
|
|
Emily znowu sięgnęła po puszkę z logiem Inicjatywy Dharma. Przez chwilę zastanawiała się, co stało się z jej członkami. Jakoś zawsze zapominała o to spytać. Nie chciała przeszkadzać ludziom w imprezie... Czuła, że historia Dharmy nie należy do tych najprzyjemniejszych.
Emily oparła głowę na ręce i wpatrzyła się w światło w domku Richarda. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:22 |
|
|
Miles nie wytrzymał i chwycił Shannon za pośladki ostro z nią wywijając. Dziwił się że tylko on i blondynka tańczą a reszta siedzi.
- Coś sztywna narazie ta impreza, nikt po za nami nie tańczy- szepnął do ucha Shannon |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:24 |
|
|
- Kim jest Widmore? - zapytała zaintrygowana Scarlett, gdyż to nazwisko nie dawało jej od dawna spokoju. Dolała mu Whisky. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:26 |
|
|
Kobieta uśmiechnęła się w stronę Shannon i wstała zakręcając się wokół niej. Teraz blondyna wydawała jej się dwa razy bardziej seksi. Uśmiechnęła się słodko i spojrzała na jej niebieskie oczy.
- Może lepiej odejdźcie na bok, bo coś się chyba szykuje, życzę udanej nocy.- szepnęła jej prosto do ucha bawiąc się jej kosmykiem włosów.
Edytowane przez April dnia 02-04-2010 21:26 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Widmore to ojciec Daniela, psychopata, manipulant, stary pryk pragnący władzy. Sam o nim nie wiem nic więcej, widziałem go tylko przez kilka godzin w dniu odpłynięcia. - znów się napił. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
|
|
[ Ja nie trzymam rytmu? Chyba kpisz... już po Tobie ]
Swój występ zakończyłam iście rock'n'rollową chrypą. Ekipa ewidentnie się ożywiła. W końcu atmosfera była luźna, a w powietrzu czuć było pozytywne wibracje. Uśmiechnęłam się jakby sama do siebie i podniosłam do góry butelkę tequili:
- Hej! Za przetrwanie!- krzyknęłam, wznosząc po raz pierwszy w życiu toast.
' target='_blank'>
Edytowane przez Muminka dnia 02-04-2010 21:27 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:27 |
|
|
Shannon jęknęła cicho gdy poczuła dwie silne ręce mężczyzny na swoich pośladkach.
- No trochę sztywno... - Rzekła mu do ucha lekko je przegryzając. Odpłynęła całkowicie z realnego świata... nie zdając sobie sprawy prawie z niczego.
- Dzięki... - Odpowiedziała April puszczając jej oczko. - Ty też się dobrze baw. - Wskazała na Elliota.
Edytowane przez shan dnia 02-04-2010 21:28 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:27 |
|
|
Sun znudzona patrzeniem na tańczącą Shannon i Milesa podeszła do Emily.
- Richard nigdy do nas nie dołącza. A szkoda.-powiedziała i uśmiechnęła się. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:28 |
|
|
- Taak... szkoda- szepnęła Emily patrząc z sympatią na Sun. |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:31 |
|
|
- Tak! Jesteśmi Mistrzami Przetrwania!- uśmiechnęła się Juliet unosząc szklankę Johnny Walkera. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:32 |
|
|
- Mmm ale gorące- Miles nie mógł się powstrzymać przed komentarzem pośladków Shannon.- Myślę że dzisiejsza noc będzie niezapomniana- Miles pocałował Shannon w policzek. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:33 |
|
|
Scarlett nie przestawała drążyć tematu:
- Miałam raczej na myśli, kim jest dla wyspy, czym się tutaj zajmuje... Czy on tutaj Wami dowodzi? - zapytała jeszcze bardziej zaciekawiona - Myślisz, że mógłby mnie i resztę z ogonowców zaprowadzić z powrotem do domu?
Spojrzał na nią z zagadkową miną.
- Powiedz mi, co tutaj jest takiego niepowtarzalnego, że wróciłeś? Nie wolałeś ułożyć sobie na nowo życia w Sydney? |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2010 21:33 |
|
|
- Nigdy nie byłam w jego domku. W ogóle rzadko się pojawia. Jest dla mnie jedną z największych tajemnic tej wyspy. |
|