Autor |
RE: Obóz Tamtych |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:45 |
|
|
- Oj... nie przesadzaj!- powiedziała klepiąc mężczyznę w plecy i biorąc następny łyk whisky, nawet nie liczyła, która to już szklanka- No wiadomo, że fajnie!
|
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:46 |
|
|
Sayid podobnie ja Jason dosiadł się do stołu.. zaczął się zajadać lasagną.. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:47 |
|
|
Wzięła apteczkę, dziękując uśmiechem. Na wacik nalała utlenionej wody. Przemyła stopy z błota i... aż krzyknęła z przerażenia. Jej stopy wyglądały tragicznie. Z każdego ich milimetra coś wystawało- a nawet, jeśli znalazło się miejsce "bez niczego", znajdowały się na nim pęcherze wypełnione krwią. Palce, koloru purpurowego, byly opuchnięte. Jęknęła i włożyła gumowe rękawiczki. Zaczęła powoli ściągać wszystko, tworząc na ziemi obok małą kupkę "dżunglowych skarbów".
-Pytałyśmy Eleny, nie zna jej niestety.- powiedziała. W tym momencie do domku weszli chłopcy. Odwróciła się od nich tyłem, by nie widzieli jej cierpienia.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Postać: Boone Carlyle
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:47 |
|
|
za lepsze jutro Uniósł Boone szklankę whysky
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:48 |
|
|
-Hej kociaku...gdzie z tymi rączkami!- zażartowałam do Jasona, który właśnie koło mnie usiadł. Mężczyzna wyglądał mi na rock'n'rollowy typ. Dłuższe włosy. Lubiłam takich. W końcu sama obracałam się tylko w takim towarzystwie.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:48 |
|
|
Australijczyk spojrzał na rudowłosą, wydawała mu się być w jego wieku, może trochę młodsza.
- Ja się chyba nie przedstawiłem, Jason jestem. - i skinął głową.
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:50 |
|
|
Shannon piła i piła... ale ile? Kto by ta liczył.
- Powiedzcie mi... czemu musimy tu siedziec?! Może lepiej udac się do tego Widmore'a i odpłynąc stąd? Tęsknie już za tym wielkimi Centrami Handlowymi. - Rozmarzyła się.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:56 |
|
|
- Ja nie lubię tłoku- skomentowała pomysł o Centrum, uśmiechnęła się głupio. Było jej coraz bardziej wesoło, w ogóle zapomniała o numerkach i o innych zagrożeniach choćby ze strony Widmore'a- Jeszcze by nas zabił! Trach! Trach! Trach!
Zaczęła wrzeszczeć udając, że strzela do Shannon, która wybuchnęła śmiechem.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:57 |
|
|
- Nie, nie, nie ja nie znam żadnej Mari - odpowiedziała, kątem oka rejestrując pojawienie się Jasona - O mój Boże, to najlepsza lasagne jaką jadłam - powiedziała, pakując do buzi ogromne ilości. Przez chwilę wyglądała jak chomik z wypchanymi policzkami. Gdy udało jej się wszystko przełknąć, podniosła szklankę z tequilą do góry, aby wznieść toast.
- Wypijmy za... zjednoczenie! I za wolną wyspę! |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:57 |
|
|
Ja tam za centrum handlowym nie tęsknię
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:59 |
|
|
-A ja Mer...Meredith- uśmiechnęłam się lekko, dając do ręki Jasonowi szklankę z alkoholem. Stuknęłam swoją i uniosłam do góry.
-No to co kociaki... za przetrwanie!- zawołałam i przechyliłam szklankę. Nie liczyłam się z tym, że byłam zmęczona i miałam ranę postrzałową. Zawsze jak chciałam od czegoś uciec to piłam. Tak, tequila była moją najlepszą przyjaciółką. Spojrzałam, już nieco wstawiona, na rozbitków i spytałam:
-Chcecie wydostać się z tej wyspy?
' target='_blank'> |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:00 |
|
|
-łołoło...Elana...nie znacie Mari...? NIe jest jedną z was? To co ona jest jedną z numerków? |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:00 |
|
|
Udała, że nie żyje. Padła na stół i wywaliła jęzor na wierzch.
- Oj Charles zabiłeś mnie! - Wydusiła teatralnym głosem i wybuchła śmiechem dopijając kolejną szklankę.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:02 |
|
|
Kobieta wybuchnęła natychmiast śmiechem. Podbiegła do kobiety klękając i spoglądając na nią.
- Shannon! Nie umieraj!- starała się być poważna, ale nie wychodziło jej to- Chyba trochę przesadziłyśmy.
Powiedziała wstając i pomagając kobiecie wygramolić się ze stołu.
Edytowane przez April dnia 21-03-2010 23:03 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:04 |
|
|
Shannon usiadła i z wielkim uśmiechem.
- Wiecie....... co? - Spytała patrząc na nich tempo. - Chyba idę spac.- I to powiedziawszy zasnęła na krześle.
/Dobranoc nie piszcie za dużo /
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:04 |
|
|
Jason strasznie się wahał, czy wypić tequilę, jeszcze dobrze nie wytrzeźwiał z whisky, ale dostając kieliszek z alkoholem od kobiety nie wypadało odmówić i wypił do dna. Po pytaniu zadanym przez Meredith Jason popatrzył znacząco na Suzannę, w końcu kilka dni temu rozmawiali o tym i wymieniali wszystkie za i przeciw.
- W sumie to nie wiemy. Tutaj są wojny, ludzie są cały czas ranni, niektórzy giną... To nie jest wymarzony świat. |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:05 |
|
|
Boone patrzył na dziewczyny z wielkim uśmiechem
Shannon zmieniłaś się
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:07 |
|
|
- Shannon i ja to prawie jedność, bardzo polubiłyśmy się- powiedziała wskazując na kobietę, która już w najlepsze spała. Brązowowłosa poszła do pokoju po jakiś koc i okryła nim blondynkę.
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:08 |
|
|
Suzanne prychnęła, słysząc słowa Jasona.
-Tyś słyszał kiedyś, chłopcze, o Afganistanie? W "normalnym" świecie też są wojny, nie odczuwamy ich jednak tak, jak tutaj...
Również wypiła szklankę do dna. Gdy oczyściła stopy, związała je obie bandażami. Nie pamiętała, czy kiedykolwiek odczuwała taki ból jak teraz.
-Rozważamy nad czym, czy chcemy wrócić.- powiedziała po chwili milczenia. -Tylko w niektórych przypadkach... Ten świat jest lepszy niż ten, który zostawiliśmy.- przygryzła wargi.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 21-03-2010 23:09 |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 23:09 |
|
|
właśnie zauważyłem, Shannon to fajna laska. Jeśłi coś mi się stanie opiekuj się nią.
A teraz pijmy do dna - powiedział
|
|