Autor |
RE: Obóz Tamtych |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 15:06 |
|
|
- Jak widać. - powiedziała i uniosła w górę karabin. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 16:42 |
|
|
Niepewnie uniosłam karabin w górę. Spojrzałam wystraszonym wzrokiem na Juliet i czułam, że powoli to nadchodzi. Stan. Znałam ten stan. Bezwolnie poddałam się strachowi, który ogarniał coraz to nowe połacie mojej wyobraźni i podsuwał mrożące krew w żyłach obrazy. Nie walczyłam i nie próbowałam odzyskać panowania nad własnym ciałem.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:39 |
|
|
Elena w panice wbiegła do Płomienia i upewniła się, czy wszyscy Jaskiniowcy znaleźli się bezpiecznie w środku. Odetchnęła z ulgą i rozejrzała się dookoła.
- Miło Was znów widzieć! - zawołała do Othersów i uśmiechnęła się - A teraz skopmy tyłek, temu gniotowi Widmorowi. |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:40 |
|
|
Sayid ucieszył się na widok znajomych twarzy...
-Witajcie! -krzyknął.. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:42 |
|
|
Witaj Eleno! - po chwili bez słowa zwrócił się do jaskoniowców - Zapamiętajcie jak wyglądamy i nie postrzelcie nas w walce - uśmiechnął się - Wiecie z kim walczymy, oraz dlaczego? |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:43 |
|
|
Suzanne zdezorientowana pobiegła za Eleną. Ten malutki domeczek ma być ich schronieniem...?!
Wbiegła do pomieszczenia. Pierwsze, co usłyszała to głos Sayida! Uśmiechnęła się szeroko na widok dwójki. Nic im nie było, byli cali i zdrowi! Nie pytała jednak o nic, w ogóle się nie odzywała. Ludzie, którzy byli tam z nimi, Inni, przyprawiali ją o dreszcze. Stanęła więc, ciągle trzymając w ręku pistolet i czekała na rozwój wydarzeń.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:45 |
|
|
Gdy tylko usłyszałam strzały, odskoczyłam od ściany i wycelowałam karabinem w drzwi. Czułam jak po kręgosłupie cieknie mi pot. Odetchnęłam z ulgą gdy dostrzegłam znaną twarz.
-Cześć kociaku!- uśmiechnęłam się do Eleny. Zaraz za nią zobaczyłam kolejną znajomą osobę.
-Daniel!- krzyknęłam ucieszona, widząc że facet żyje i ma się dobrze.
' target='_blank'> |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Postać: Boone Carlyle
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:49 |
|
|
Dezorientowany Boone nie wiedział co powiedzieć, nie widział co ma robić. W końcu zobaczył Sayida.- Hej Sayid! kope lat!
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:50 |
|
|
Leo trzymał w ręku karabin maszynowy. Patrzał się na nowych rozbitków z ciekawością. W końcu gdy wszyscy weszli, zamknęli drzwi. Lindberg stanął obok drzwi. Uśmiechnął się do Shannon. Wszystko będzie dobrze...kocham Cię - powiedział do kobiety. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:51 |
|
|
Suzanne patrzyła na wszystkich Innych. Gdy jakieś rude dziewczę entuzjastycznie powitało Daniela, była już pewna, że jest ona jedną z porwanych osób. Zrodziło się pytanie: która to siostra Boone`a? I jeszcze trzecia kobieta, którą porwano...
-Dobra...- po chwili powiedziała powoli, marszcząc brwi.- Możecie wytłumaczyć nam, o co w tym wszystkim chodzi?
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:52 |
|
|
Elena również uśmiechnęła się do Mer.
- Masz może dodatkową parę butów? Bo Sue - mówiąc to wskazała na dziewczynę stojąco nieruchomo - Jest na bosaka.
- Czy ktoś z Was wie, kim jest Widmore i czego ten facet od nas chce? - zapytała reszty - Nie dość, że atakują nas Numerki, to teraz jeszcze on?
|
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:54 |
|
|
-Hej Boone! Dobrze, że nic wam nie jest... Tam jest Twoja siostra... - Sayid wskazał palcem na pomieszczenie obok... |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:56 |
|
|
-Meredith! Jesteś cała i zdrowa. Dobrze Cie widzieć, gdzie jest Sun i Shannon? - spytał się Daniel - Sayid, Kate jesteście tutaj, dobrze że nic się wam nie stało.
Edytowane przez Furfon dnia 21-03-2010 17:57 |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:56 |
|
|
Właśnie.
Po pierwsze gdzie moja siostra.
Po drugie co tu się dzieje
Po trzecie czy tutaj mamy się chronić przeł załogą Widmora?
|
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:58 |
|
|
-Dobra, czas obmyślić plan..tak właściwie to jeden strzał z bazuki i po nas.. jak wiec mówiłem wcześniej musimy wysłać zwiad...by ocenić nasze szanse.. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:59 |
|
|
Shannon ujrzała zbliżających się rozbitków. "Gdzie on jet?!"
- BOONE! - Krzyknęła najgłośniej jak umiała i puszczając strzelbę rzuciła się biegiem w stronę brata. - BOONE! Nareszcie! Ty żyjesz! - Wtuliła się w niego. Z oczu lały jej się łzy szczęścia. - Tęskniłam... myślałam, że nie żyjesz... dwa razy! - Wtulona w niego... czuła się najszczęśliwszą osobą na świecie. Nie ważne, ze za kilka może kilkanaście minut pojawią się tu zabójcy Widmore'a... ważny jest teraz Boone... poczuła jego zapach.... rzecz za którą tak bardzo tęskniła.
|
|
Autor |
Charles Widmore
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 21-03-2010 17:59 |
|
|
Rozległy się trzy strzały... opanowała was cisza.
- Nazywam się Charles Widmore. - powiedział przez megafon. - Jeżeli ktoś z was chce opuścić wyspę lub żyć na niej jako mój człowiek - zapraszam. Macie czas na decyzję... powiedzmy 20 minut.
Cele:
- Zdecydujcie czy przejść na stronę Widmore'a czy też nie. |
|
Autor |
White smoke
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 18:03 |
|
|
Ja zrobię wszystko by być razem z siostrą
Siostra to wybierasz?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 18:04 |
|
|
Zgadzam się z Sayidem. Jednak nie musimy iść na żadne zwiady. Wróg jest już tutaj. Sami sobie nie poradzimy w walce. Musimy wezwać wsparcie. Jednak ta decyzja należy do Richarda, Juliet i Destiny. Nie możemy tutaj zostać. Sami wiecie dlaczego. - powiedział Leo patrąc się do każdego Innego, a później zwracając wzrok na podłogę. Wiem kto to jest Widmore. I myślę, że nie powinniśmy mu ufać. Przynajmniej ja mu nie ufam - powiedział gdy usłyszał głos z megafonu. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 18:05 |
|
|
Suzanne już od dawna nie czuła się tak zdezorientowana, jak w chwili obecnej. Wszystko wyglądało jak jakiś idiotyczny sen, albo kretyński program rozrywkowy... No i właśnie!- pomyślała w duchu- Sprawdzają się moje przypuszczenia, a`propos udziału w reality-show!
Bose stopy bolały ją coraz bardziej. Patrzyła na wszystkich po kolei, nie zatrzymywała wzroku. Bylo ich tak wielu... Gdy głos z megafonu skończył mówić, Suzanne powiedziała głośno, by wszyscy ją usłyszeli.
-Więc... Macie 20 minut na wytłumaczenie nam, o co w tym wszystkim chodzi.
|