Autor |
RE: Obóz Tamtych |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 22:44 |
|
|
- Shannon może chcesz kawy- syknęła z ironią kobieta- Później zajmiemy się rozmowami, teraz nie ma to na czasu!
Była zdenerwowana, bo nie miała ochoty tutaj umierać.
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 22:50 |
|
|
- Ale oni i tak nas zabiją! - Pisnęła przerażona trzęsąc się jak osika. - Wymordują co do jednego!
Edytowane przez shan dnia 20-03-2010 22:52 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 22:52 |
|
|
- Tak! Dlatego panikujmy jeszcze bardziej!- zaczęła wrzeszczeć- Panika nic nam nie da do jasnej cholery! Weź się w garść Shannon, bo cię zabiją!
Wykrzyknęła wściekle patrząc na blondynkę. Nie wiedziała co się z nią dzieje, nie mogła poznać samą siebie. Pamiętała jak kiedyś taka była w czasie gdy była w wojsku- bezwzględna- Biegnijmy!
Puściła się w dżunglę, bo nie było sensu stać na środku i czekać, aż dym sam przybędzie. Dalszą drogę przebiegli w ciszy, gdy nagle przed nimi pojawił się Płomień.
/Doszłam do Płomienia, bo ile można /
Edytowane przez April dnia 20-03-2010 22:54 |
|
Autor |
Angie
Użytkownik
Postać: Angie Davis
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 22:52 |
|
|
- Mówiłam Sayid! Mówiłam! Ja pie*dolę! - Kate uderzyła ręką w ścianę budynku wołając do siebie i wbiegła do miejsca gdzie był monitoring - nie otworzyłam bariery i są konsekwencje - dodała w duchu. Była wściekła. Zaczęła coś pstrykać. Miała nadzieję, że się uda.
Edytowane przez Angie dnia 20-03-2010 22:59 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 22:57 |
|
|
- O nareszcie... czy to nas ochroni przed tym czymś? - Spytała jąkając się strasznie. - Czy tu jesteśmy bezpieczni? - Dopytała z nadzieją.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 22:59 |
|
|
Kobieta kiwnęła przecząco głową.
- Nic nas nie ochroni, ale tutaj jesteśmy bezpieczniejsi niż na otwartym polu- powiedziała kobieta wchodząc do środka. Pomieszczenie nie zmieniło się w ogóle od ich ostatniej wizyty.
|
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:00 |
|
|
A jak Ci się wydaje? Prawie tak samo bezpieczni jak w Dharmówku - odpowiedział z ironią. Nie był już tak zdenerwowany jak wcześniej. Uspokoił się. Działanie w nerwach nie było jego mocną stroną. - Przynajmniej mamy chwilę czasu na rozmowę. Więc, co dalej? Musimy się przede wszystkim przygotować do ataku.
Edytowane przez grzechuuu dnia 20-03-2010 23:02 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:04 |
|
|
Shannon usiadła na wielkim fotelu w kącie i tempo wpatrywała się w grupę.
- Macie jakiś plan? - Spytała w końcu.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:06 |
|
|
- Szczerze...? Przyznam się, ze nie wiem jak można pokonać czarny dym- powiedziała spoglądając na nich- Pierwszy raz się z nim spotykam.
|
|
Autor |
Angie
Użytkownik
Postać: Angie Davis
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:08 |
|
|
Kate wyłączyła barierę, a następnie ukucnęła pod jednym ze stolików skulając się. Wszyscy uciekli. Była sama. Tak jak i za pierwszym spotkaniem dymu. Sama w jaskini.
- Dam radę - powiedziała do siebie, i chwyciła się za nogi opierając o ścianę. |
|
Autor |
Destiny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:09 |
|
|
Dopóki Jacob żyje czarny dym nam nie zagraża! - krzyknęła po raz kolejny Destiny. - Ludzie widmore'a muszą być już blisko. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:11 |
|
|
- Jak się tu dostaną? Samolot? Statek? - Spytała zaciekawiona... chciała trochę lepiej poznac wroga. Atak paniki powoli przechodził
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:11 |
|
|
Kobieta spojrzała na Destiny, po czym rzekła.
- Chodźmy do zbrojowni tam jest broń, gdy przyjdą będziemy gotowi otoczymy Płomień i zaatakujemy ich z zaskoczenia.
|
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:12 |
|
|
Mówiłem właśnie o ludziach Widmore'a, nie o dymie. - po chwili namysłu dodał - Tylko, czy jesteśmy pewni, że Jacob żyje? - zapadła cisza - Pomyślimy nad tym później. Aktualnie mamy inne zmartwienia. Musimy wygrać z grupą, która do nas idzie. Jak wielu ich jest? |
|
Autor |
Destiny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:12 |
|
|
- łódź podwodna - odparła.
- Nie mam pojęcia ilu... może 5, może 50...
Edytowane przez Destiny dnia 20-03-2010 23:12 |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:14 |
|
|
-Hej, a gdzie jest Kate? Została na osiedlu..?? Cholera... Ludzie Widmore'a? Kim jest Widmore? |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:15 |
|
|
- 50?! Nie mamy szans... a jak będą to jeszcze wyszkoleni w boju mordercy.... to po nas.... musimy też ostrzec innych rozbitków. - Rzekła kurczowo trzymają się broni jaką dała jej Sun jeszcze w barakach.
|
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:16 |
|
|
-Shannon, nie bądźmy pesymistami...musimy mieć jakiegoś zwiadowcę, który wypatrzy ilu ich jest, wtedy ocenimy nasze szanse co do walki z nimi... Chyba, że jest jeszcze jakieś centrum obserwacyjne wyspy, gdzieś poza osiedlem....?
Edytowane przez sayid jarrah dnia 20-03-2010 23:17 |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:17 |
|
|
Jak to nie mamy szans? Przecież zabiliśmy już taką grupę numerków. A teraz... - uśmiechnął się - mamy ze sobą także Sayida! Pomożesz nam? - zwrócił się w kierunku Irakijczyka |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-03-2010 23:19 |
|
|
-Już mówiłem wcześniej, w razie walki będę z wami walczył.. tylko rzucając się na grupkę 50 osób w 7 osób nie damy rady...albo przynajmniej będą małe szanse na zwycięstwo...musimy więc wiedzieć z czym mamy do czyneinia..
Edytowane przez sayid jarrah dnia 20-03-2010 23:19 |
|