Autor |
RE: Obóz Tamtych |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 19:23 |
|
|
Shannon wybiła kolejne cztery jajka z logiem DHARMA.
Nuciła sobie przy tym swoją ulubioną piosenkę. W końcu wróciła z kolejną porcją i jeszcze jednym talerzykiem dla siebie. Rozdzieliła kolejne porcje i zasiadła do stołu.
- Smacznego wszystkim! - Zawołała radośnie zaczynając jeśc.
|
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 19:37 |
|
|
-To najlepsze jajka jakie w życiu jadłem -powiedział jedząc - nie wiedziałem że taka z ciebie kucharka, Shannon -powiedział do dziewczyny uśmiechając się. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 19:39 |
|
|
Nie są złe. Jajka Dharmy dziwnie smakują. - Uśmiechnął się - Coś się działo, gdy byliśmy pochować Liv? Wszyscy dotarli cało do Dharmówka?
Edytowane przez grzechuuu dnia 18-03-2010 19:41 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 19:40 |
|
|
- Wiecie... byc nie zdecydowaną na to kim się chcę byc w przyszłości opłaca się... byłam i w szkole gastronomicznej. Rok na wystrojach wnętrz i trochę baletu. - Uśmiechnęła się do nich.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:06 |
|
|
Leo po dotarciu do Dharmaville poszedł do swojego domku. Był cały we krwi więc poszedł się wykąpać. Myślał o Shannon. i o tym co mogłoby być między nimi. Po kąpieli ubrał się w czyste ciuchy i poszedł do domku Eleny. W domku zastał April, Neala, Shannon i Elliota. Hej...smacznego! - powiedział i puścił oko do Shannon. Mogę się dosiąść? - spytał. |
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:11 |
|
|
/ ej Leo jak coś to mamy wolny pokój /
Blake skończył swoją porcję. Zabrał talerz i włożył go do zlewu. Wrócił do reszty. Zauważył jak Leo puszcza oczko Shannon.
-Może coś z tego będzię -pomyślał cicho się śmiejąc. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:15 |
|
|
- Pewnie... - Rzuciła Shannon zarumieniona w stronę Leo. - Jesteś głodny? - Spytała uciekając do kuchni. "Nie może mnie widziec takiej nagiej!" Wbiegła do łazienki po drodze uderzając się w palec. Ubrała szybko w rzeczy April jakie tam zostawiła. (Krótkie jeansowe shorty i różową koszulkę). Rozpuściła włosy i wróciła do kuchni. Po raz kolejny nasadziła jajka i usmażone podała Leo na talerzu.
- Smacznego. - Wydukała cichutko.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:23 |
|
|
Dziękuję...ale nie trzeba było - powiedział z uśmiechem do Shannon i zaczął jeść jajka. Naprawdę pyszne...bardzo dawno nie jadłem już takich jajek - pochwalił kobietę i zajął się dalej jajkami.
/Elliot mam do dyspozycji cały dom/ |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:49 |
|
|
Shannon bardzo ucieszyło to, że mężczyzna ją chwali.
Usiadła na kanapie i kątem oka obserwowała jego seksowne wargi, które poruszały się rytmicznie.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:50 |
|
|
Sun wróciła do siebie. Wzięła prysznic, ubrała się i nawet nie zauważyła, kiedy zasnęła na kanapie. Obudziła się dosyć wypoczęta. Zjadła kawałek kurczaka z lodówki i poszła do domku April, bo dochodziły z niego głosy prawie wszystkich. Weszła do domku i zobaczyła wszystkich jedzących obiad jak miła i kochająca się rodzina.Oho, zaraz będzie kolejna biba, jak tak dalej pójdzie, przemknęło jej przez myśl.
- Mogę się dosiąść? |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 20:55 |
|
|
- O Sun! - Wykrzyczała uradowana Shannon. - Chcesz jajek? - Spytała uśmiechając się.
Edytowane przez shan dnia 18-03-2010 20:57 |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:00 |
|
|
Juliet wymieniła z Meredith ukradkowe spojrzenia i mimo iż nie czuła takiej potrzeby, zawinęła się w ręcznik.
- Cześć Meredith, widzę że zdążyłaś się ogarnąć- Jakoś wcale nie czuła wielkiego wstydu. Lubiła swoje ciało i podobnie jak dużo innych ludzi uważała je za co najmniej świetne. Rudowłosa trochę się uspokoiła, lecz Juliet nie potrafiła nic wyczytać z jej twarzy. Dziewczyna otwierała i zamykała usta na zmiane, nie wiedząc co powiedzieć.
- Chcesz pogadać? Możemy iść do salonu, zrobię Ci kawy - powiedziała zawadiacko.
Edytowane przez Octopus dnia 18-03-2010 21:01 |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:08 |
|
|
Wprawdzie jąkałam się jak dzieciak przyłapany na kłamstwie, jednak nie zarumieniłam się. Uśmiechnęłam się lekko gdy Juliet owinęła się ręcznikiem.
-W sumie piłam przed chwilą kawę ale druga nie powinna zaa...- przerwałam, gdy w oknie ujrzałam Jacoba. Spojrzałam na Juliet niepewnie i dokończyłam:
-...ale najpierw pójdę coś na siebie zarzucić bo...boo coś się zimno zrobiło- mówiąc to objęłam się ramionami, udając że mi zimno. Uśmiechnęłam się przyjaźnie do kobiety i wyszłam za domek. Stanęłam w samej koszuli przed mężczyzną.
-Witaj Jacob... Ty to masz wyczucie czasu.
' target='_blank'> |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:09 |
|
|
- Nie, dzięki. - odwzajemniła uśmiech i usiadła na kanapie. Zauważyła, jak Shannon patrzy na Leo. Coś z tego będzie, pomyślała. Zaczęła oglądać książki April. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:12 |
|
|
April też starała się nie patrzeć na ,,nową parę'', bo już tak zdążyła nazwać. Miała ochotę zachichotać jak mała dziewczyna, ale powstrzymała się. Przeszło jej przez myśl, że to bardzo niepoważne. Spostrzegła, że każdy czymś się zajmuje, aby tylko odwrócić uwagę od Leo i Shannon. Na jej twarzy pojawił się uśmiech zadowolona. Podeszła do Koreanki, która oglądała jej książki.
- Dostojewski... porządny gość- powiedziała, a kobieta spojrzała na nią znaczącą i obydwie po cichu parsknęły śmiechem.
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:15 |
|
|
Shannon siedziała na kanapie w dalszym ciągu. Obserwowała teraz swoje paznokcie, które wyglądały okropnie. Częśc była połamana częśc wyszczerbiona.
- Ma ktoś pilnik lub jakiś obcinacz? - Spytała innych.
Edytowane przez shan dnia 18-03-2010 21:16 |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:15 |
|
|
Juliet ubrała naciągnęła na siebie koszulę i ubrała takie majciochy, ale nie normalne tylko takie co mają nogawki równo. Pewnie wiecie jakie. W przeciwieństwie do Meredith nie było jej zimno i postanowiła, że to jej wystarczy. Czuła się bardzo świeżo po prysznicu i chciała polatać po domku w samych majtach.
- Wolnoć Tomku w swoim domku- pomyślała i poszła do kuchni, parząc kawę dla siebie i trochę słabszą dla Meredith. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:17 |
|
|
Sun chichotała z April, kiedy zobaczyła idącą do nich Meredith. Wyszła na powietrze.
- O co chodzi? |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:18 |
|
|
-Suree! Nie zawiode!- rzuciłam w stronę znikającego Jacoba. Wbiegłam do domku Juliet informując ją o wszystkim. Potem to samo powiedziałam u April. Wszyscy żwawym krokiem ruszyli do ogrodzenia, omawiając przy okazji plan porwania.
' target='_blank'> |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-03-2010 21:19 |
|
|
- Boone! - Wydusiła Shannon i zerwała się na równe nogi. Wybiegła z domku jakby się palił... nie obchodziły jej paznokcie. Teraz liczył się tylko on. "To musi byc on! MUSI!" myślała skradając się w stronę słupów.
Edytowane przez shan dnia 18-03-2010 21:20 |
|