Autor |
RE: Obóz Tamtych |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:31 |
|
|
- Nie- powiedziała twardo prostując się- Możesz mnie zastrzelić.
Powiedziała to bardzo pewnie stając na przeciwko niej.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:32 |
|
|
Leo poszedł do domku się wykąpać i najeść. Później wrócił do szpitala mając nadzieję, że się zbudziła. Było tam kilka ludzi. Usłyszał ostatnie słowa Destiny. Hej...jak się czujesz? Pamiętasz co się z Tobą stało po błysku? - spytał. Shannon idzie po Bonne'a? Nie możemy pozwolić jej na to! |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Neal idąc z przepysznym spaghetti do szpitala, chciał zajrzeć jeszcze do April. Zobaczył tam Shannon, która trzymała coś w dłoni. Wymachiwała tym na wszystkie strony. Nie miał pojęcia, co to jest, postanowił jednak sprawdzić co się dzieje. Wchodząc postawił potrawę na stoliku przed domkiem, żeby czasem tego nie zmarnować.
-Hej Shannon, co ty... - Dziewczyna odwróciła się i zaczęła mierzyć tym razem w niego - Spokojnie. Wiem, że do mnie nie strzelisz, nie potrafisz tego zrobić...
Edytowane przez grzechuuu dnia 13-03-2010 21:33 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Nie zrobię tego! - Krzyknęła. - Tylko daj mi ten kod! - Zauważył wchodzącego Elliota. Na zmianę celowała raz w niego raz w April.
Edytowane przez shan dnia 13-03-2010 21:34 |
|
Autor |
Destiny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Musicie ją tu zatrzymać. - powiedziała Destiny. - Nie chcemy dodatkowej wojny z rozbitkami... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:34 |
|
|
- Trzeba było jej nie mówić. Nie wiem, zmienić temat...- wstała. - Leo, idziesz ze mną do Shannon? |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Nie!- wykrzyknęła kobieta spoglądając na blondynkę- I tak wiem, że tego nie zrobisz! Nie zastrzelisz mnie Shannon... Oddaj mi broń.
Mówiła bardzo spokojnie i opanowanie, chociaż wszystko się w niej gotowało. Najchętniej rzuciłaby się na nią i zabrała jej broń od razu.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Mocy? To znaczy że potrafisz teleportować ludzi? O to właśnie chodzi? - zapytała Elena patrząc prosto w oczy Destiny |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:37 |
|
|
- Nie! Daj mi ten kod! Muszę znaleźc brata! I zabic tego suki***na! - Z oczu płynęły jej łzy. - Nie chcę go stracic! Muszę go ocalic jest w niebezpieczeństwie! Czarny Dym! Dobrze wiesz, ze może go zabic! Tylko on mi został!
Edytowane przez shan dnia 13-03-2010 21:38 |
|
Autor |
Destiny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:37 |
|
|
- Potrafię robić... różne rzeczy. - odparła zdawkowo. Wiedziała, że zaraz zaczną się pytania. |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:39 |
|
|
Świetnie. Już skończyłyście zabawę? To ja pójdę zanieść jedzenie Destiny, bo wystygnie. - Wziął spaghetti. Po drodze do szpitala spotkał zdenerwowanych Leo i Sun. Spokojnie, sytuacja z Shannon już opanowana. - Wchodząc do szpitala zauważył, że tylko Elena została ze znalezioną. - Witaj Destiny, mam nadzieję, że lubisz spaghetti. Możesz mnie powiedzieć, co się stało na Hydrze? Chyba masz z tym coś wspólnego, prawda? Eleno, Ciebie witam również.
Edytowane przez grzechuuu dnia 13-03-2010 21:40 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:40 |
|
|
- Cześć Neal - odpowiedziała Elena, po czym spojrzała podejrzanie na Destiny.
- Jacob Ci ofiarował te moce?
Edytowane przez Amelia dnia 13-03-2010 21:41 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:41 |
|
|
Sun i Leo poszła do domku April. Przyglądała się tej całej sytuacji.
- Masz zamiar przejść całą wyspę w poszukiwaniu Boone'a, który nawet nie wiesz, gdzie jest? A jeśli się przemieszcza? - Sun mogła wymieniać jeszcze wiele rzeczy, które mogą okazać się niebezpieczne, ale czekała na rozwinięcia sprawy.
Edytowane przez panda dnia 13-03-2010 21:42 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:42 |
|
|
April zrobiła kilka kroków w stronę dziewczyny, ale ta nadal w nią celowała. Widziała, że jej łzy były prawdziwe, doskonale zdawała sobie sprawę co ona teraz czuję.
- Rozumiem... ale to nie ma sensu... a jeśli chcesz iść to będziesz musiała mnie zabić...zrób to! Niech ci ulży, zrobisz też dla mnie przysługę...- powiedziała spoglądając na jej blond włosy- A jeżeli nie chcesz nikogo zabijać uspokój się i odłóż broń.
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:45 |
|
|
- Nie chcę cię zabic! Ale muszę go odnaleźc! - Po chwili zastanowienia odłożyła broń na stół i zdjęła plecak wyjmując z niego inhalator i inhalując się usiadła na fotelu. Wiedziała, że się wygłupiła... nikt inny nie szaleje tak jak ona... Sun straciła męża... i co krzyczy na wszystkich i lata po Dharmaville wymachując bronią? NIE... zachowała się okropnie i dobrze o tym wiedziała. - Przepraszam was. - Wyszeptała.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:48 |
|
|
- Spokojnie, nikt nie ma ci tego za złe. Każdemu się może zdarzyć. Wiem, co czujesz. Myślę, że jeszcze spotkasz się z bratem. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:55 |
|
|
Gdy wreszcie dotarliśmy do Dharmówka nie spuszczałam oka z Destiny. Cały czas byłam w szpitalu i obserwowałam ją. Obserwowałam i przysłuchiwałam się całej rozmowie między Eleną a Destiny. Siedziałam na kozetce w kącie, w ogóle się nie odzywając. Wolałam być wolnym słuchaczem. Liczyłam, że więcej dowiem się jak się nie będę odzywać. Czekałam na dalszy rozwój akcji, a osoby w szpitalu rozmawiały tak jak gdyby mnie tam z nimi nie było.
' target='_blank'> |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 21:58 |
|
|
- Dziękuję Sun. - Uśmiechnęła się do koreanki. - Ty również... spotkasz swego męża.... Może są gdzieś razem... Jin i Boone.
Edytowane przez shan dnia 13-03-2010 21:59 |
|
Autor |
Destiny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 22:00 |
|
|
- Jacob? Nie, te moce mam od zawsze. - odparła.
- Dzięki... - powiedziała do Neala z wdzięcznością i zaczęła jeść posiłek.
Edytowane przez Destiny dnia 13-03-2010 22:05 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-03-2010 22:03 |
|
|