Autor |
RE: Obóz Tamtych |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 19:37 |
|
|
- Tak...- powiedziała twierdząco kiwając głową- Był jednym z nas, ale bardzo dawno temu go widziałam, gdzieś się rozdzielił. Musimy wykopać grób, nie powinniśmy go tak zostawiać, albo spalmy jego ciało.
Powiedziała spoglądając na swoich towarzyszy czekając na ich propozycje.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 19:40 |
|
|
- Kopanie grobu chyba sporo nam zajmie, zważywszy, że nie mamy nic do kopania. Może lepiej spalić ciało...
Edytowane przez panda dnia 11-03-2010 19:55 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 19:55 |
|
|
April zastanowiła się i czekała na sprzeciw. Jako, że go nie usłyszała wyjęła z plecaka zapałki. Podpaliła jedną i rzuciła na ciało mężczyzny, które zaczęło się palić. Wszyscy stali i spoglądali na tą scenę, a gdy z niego zostały już tylko prochy kobieta zwróciła się do nich.
- Musimy poszukać reszty... idziemy.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-03-2010 19:57 |
|
|
Od dłuższego czasu nie było już słychać Czarnego Dymu. Ben postanowił w końcu opuścić Czarną Skałę. Zabrał z niej jedną rzecz, którą uznał za przydatną i dołączył do swojego lusterka. Po chwili maszerował już przez dżunglę. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:07 |
|
|
Leo patrzał jak płonie ciało Marka. Żegnaj - powiedział sobie w myślach i ruszył za April. Myślę, że pałętanie się po dżungli nie przyniesie skutków. Wyspa jest ogromna, mogli wylądować wszędzie. W jednej grupie są małe szanse, że coś znajdziemy. Powinniśmy się rozdzielić na 4 grupy i niech każda pójdzie w innym kierunku. Co o tym myślicie? |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:10 |
|
|
Od początku mamy taki zamiar. - Spojrzał z dziwnym wyrazem twarzy na Leo (Takim: ) - April, myślę, że już na to czas. Decyzja, jak będą wyglądać grupy należy do Ciebie.
Edytowane przez grzechuuu dnia 11-03-2010 20:10 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:15 |
|
|
- Dobrze...- powiedziała chwile stając w bezruchu- Shannon ze mną, Neal z Sun, Leo ty pójdziesz z Elliotem.
Zwróciła się do nich.
/wybaczcie, że tak, ale nie byłam pewna kto z nami idzie;/ /
Edytowane przez April dnia 11-03-2010 20:16 |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:16 |
|
|
/O co kaman / |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:17 |
|
|
/Szukamy Richarda i Destiny/ |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:22 |
|
|
Sun z niecierpliwościa czekała na decyzję april. Odetchnęła głęboko i napiła się wody. Była trochę zawiedziona, ze idzie z Nealem, ale przynajmniej będzie mieć ochronę przed niedźwiedziami.
Edytowane przez panda dnia 11-03-2010 20:27 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:28 |
|
|
A więc dobrze. Ja z Elliotem pójdziemy przeszukać zachodni brzeg. Jakbyśmy coś znaleźli albo by się coś stało spotkajmy się w Płomieniu. Tam niech wszyscy dążą ok? Powodzenia! - powiedział i skierowali się na zachód wchodząc w dżunglę. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:32 |
|
|
April spojrzała na blondynkę i uśmiechnęła się. Miała przeczucie, że nie takie były jej plany, że chciała uciec dlatego postanowiła ją mieć blisko siebie. Wzięła do ręki pistolet, i postanowiła go trzymać w dłoni w obawie gdyby ktoś się zjawił. Wyciągnęła z kieszeni zapasowy magazynek i wsadziła go do kieszeni. Kątem oka spoglądała na Shannon czy czegoś przypadkiem nie kombinuje, ale póki co szła bardzo spokojnie.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:38 |
|
|
Sun szła koło Neala który co jakiś czas patrzył na nią podejrzliwie.
- Gdzie będziemy szukać? |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:42 |
|
|
Poszukamy w okolicach Łabędzia. Wiesz gdzie to jest? - po chwili zastanowienia powiedział - Jeśli bardzo chcesz, przy chwili mojej nieuwagi możesz uciec. Nie będę za tobą biegł, przynajmniej nie natychmiastowo. Warto się jednak zastanowić, co da Ci ucieczka - Uśmiechnął się.
Edytowane przez grzechuuu dnia 11-03-2010 20:43 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:45 |
|
|
- Dzięki, ale ja naprawdę nie miałam zamiaru uciekać. Sądziłam, że będę mogła zostać właśnie w Łabędziu. Ale teraz, bez dziewczyn to też nie wydaje się najlepszą opcją. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 20:57 |
|
|
[ spoko... z kim ja ide? ]
' target='_blank'> |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 21:00 |
|
|
/ Gomenasai! Zapomniałam o tobie hm... może z Elliotem i Leo, bo oni nie mają rozbitka /
Edytowane przez April dnia 11-03-2010 21:03 |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 21:18 |
|
|
Szłam z dwoma przystojniakami. Przyglądałam się im i zmierzyłam każdego od góry do dołu. Gdyby nie to, że im nie ufam to mogliby być moimi potencjalnymi kochankami na tej wyspie. I chyba nie tylko moimi...- pomyślałam z uśmiechem, przypominając sobie zachowanie Shann względem Leo. Spojrzałam na chłopaka i powiedziałam:
-Hej Leo, może są tacy co Cię wygnali... ale za to jest jedna osoba, która Cię z chęcią przygarnie- zachichotałam, przeczesując swoje miedziano-rude włosy. Po chwili jednak spoważniałam i parę minut szliśmy w kompletnej ciszy. W końcu się odezwałam:
-Ten biały niedźwiadek na wyspie to wasza sprawka?- spojrzałam pytająco na mężczyzn.
' target='_blank'> |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 21:23 |
|
|
- Daleko jeszcze? - spytała Neala, który nie odzywał się od dłuższego czasu. Sun była dosyć mało zorientowana w terenie. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2010 21:25 |
|
|
Shannon szła u boku April. Nogi bolały ją niemiłosiernie. Jednak nie marudziła. Nie chciała byc uważana za balast. Zaczerpnęła głośno powietrza. Przeciskały się przez gęste zarośla, które raz po raz uderzały o twarz blondyny.
- Gdzie my w ogóle idziemy? - Spytała w końcu, przerywając milczenie.
|
|