Autor |
RE: Obóz Tamtych |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:10 |
|
|
Sun zrozpaczona szukała w myślach środka na atak Shannon. Chodziła po całym obozie, wreszcie krzyknęła:
- ALOES! Wyrwijcie pare liści z tamtego krzaka! SZYBKO! - wierzyła, że ktoś jej posłucha. Niestety, kobieta zabrała ją gdzieś i sun straciła ją z oczu. Zrezygnowana upadła na ziemię.
Edytowane przez panda dnia 07-03-2010 15:11 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:12 |
|
|
Shannon otworzyła oczy. "Czy ona chcę mnie pokroic?" Myślała gorączkowo rozglądając się po sali operacyjnej. "Ona chcę mnie zabic!"
- NIE! ZOSTAW! - Wpadła w panikę.
Edytowane przez shan dnia 07-03-2010 15:12 |
|
Autor |
Liv
Użytkownik
Postać: Liv Fox
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:13 |
|
|
Uspokój się, próbuję Ci pomóc! - krzyknęła Liv łapiąc ją za ręce. Miałaś atak astmy ale już po wszystkim - powiedziała.
Liv |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:14 |
|
|
Shannon uspokoiła się. "Może oni faktycznie chcą nam pomóc".
- Dziękuje ci... ocaliłaś mnie. - Dziewczyna była cała blada.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:16 |
|
|
Sun czeka na jakieś wieści w sprawie Shannon, tymczasem siada na ziemi,znajduje jakiegoś patyka i rysuje kreski dla zabicia czasu. |
|
Autor |
Liv
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:17 |
|
|
Proszę...tak ocaliłam Cię. Inhalator zachowaj sobie na później. Teraz nam wierzysz? Nie chcemy wam zrobić nic złego - powiedziała Liv patrząc jej w oczy.
Liv |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:22 |
|
|
- Teraz już wiem... chyba... - Dodała po chwili. - To wszystko jest takie... takie trudne.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:25 |
|
|
Elena postanowiła wyjść ze swojego pokoju i udała się w kierunku klatek. Podeszła do Meredith.
- Cześć, jestem Elena - powiedziała i przez chwilę przyglądała się rudowłosej dziewczynie. Po chwili zapytała:
- Czy to prawda, że spotkałaś Jacoba? |
|
Autor |
Liv
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:27 |
|
|
Wiem, że to jest dla was trudne. Nie jestem nawet wściekła na Meredith za jej zachowanie - tutaj się uśmiechnęła. Nie chcemy dla was źle...chcemy abyście do nas dołączyły. A teraz muszę Cię zaprowadzić z powrotem do klatki. Nie obraź się bo gdyby to ode mnie zależało nie zamykałabym Cię tam teraz. Ufam Ci. Ale chodźmy, zaprowadzę Cię - powiedziała Liv i zaprowadziła Shannon do klatki, a gdy ona do niej weszła, zamknęła ją. Ja muszę iść... - powiedziała Liv i uśmiechnęła się na pożegnania.
Liv
Edytowane przez Liv dnia 07-03-2010 15:30 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:28 |
|
|
Jakaś blondynka podeszła do Meredith i znowu wypytywała o Jacoba. Koreanka nie wiedziała, kto to jest, ale postanowiła spytać o to kolejnej osoby, która się napatoczy. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:33 |
|
|
Shannon usiadła i podkuliła nogi. Wpatrywała się tempo w liście.
/Cas chyba ci się konta pomyliły./
/ To mi się często zdarza /
Edytowane przez Wyspa dnia 07-03-2010 15:36 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:34 |
|
|
April przelotnie usłyszała o ataku astmy blondynki, i o tym, że Liv jej pomogła. Teraz już chyba nam zaufa- pomyślała siedząc przed domem i krojąc papaję. Niebieskooka postanowiła zobaczyć jak czuje się Shannon. Powoli wstała i wzięła dla niej plastikową tackę z owocem.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:35 |
|
|
- Już ci lepiej? Jakby jeszcze nie, to obok ciebie są takie charakterystyczne liscie. Widzisz je? - powiedziała do Shannon. - Jeśli znów dostaniesz niespodziewanego ataku, zawsze można je rozetrzeć i przejdzie ci.
Edytowane przez panda dnia 07-03-2010 15:36 |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:36 |
|
|
Stałam i przyglądałam się całej sytuacji, jak ciemnowłosa dziewczyna zabrała szybko Shannon by po chwili zamknąć ją z powrotem w klatce. Uśmiechnęłam się do Shann, widząc że jest cała i zdrowa. W tym samym momencie, podeszła do mnie kolejna osoba.
-Cześć, a ja jestem...właściwie to nie muszę się przedstawiać bo i tak podobno nas znacie...- skwitowałam krótko, ale podchwyciłam temat Jacoba.
- Tak, spotkałam Jacoba... ale kim on do cholery jest?!- spytałam zirytowana.
' target='_blank'> |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:37 |
|
|
- Dzięki Sun. - Uśmiechnęła się. - Ale ta dziewczyna dała mi inhalator. - Pokazała go koreance. Nagle zauważyła nadchodzącą April.
|
|
Autor |
Richard Alpert
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:39 |
|
|
- Jacob to przywódca wyspy... Wszyscy wykonujemy jego rozkazy. - odparł Richard i spojrzał na Elenę podchodzącą do klatki. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:40 |
|
|
- Shannon!- wykrzyknęła- Jak się czujesz...? Przyniosłam ci papaję.
Powiedziała podając jej przyjaźnie talerzyk. Usiadła na skale, i poczuła ból w skroni. Sięgnęła ręką do kieszeni. Wyciągnęła jedną tabletkę dexaku i połknęła tabletkę spoglądając na blondynkę.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:41 |
|
|
Sun usłyszała słowa Richarda. A więc Meredith widzi tego Jacoba i nic nam nie mówi?Koreanka przeszukała kieszenie. Zabrali jej wszystko prócz obrączki Jina. Wzięła ją do ręki i wpatrywała się w nią tępym wzrokiem. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:47 |
|
|
- Dziękuje! - Shannon uśmiechnęła się. - Sun chcesz trochę papai? - Spytała koleżanki.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 15:48 |
|
|
Leo siedział w Płomieniu. Był już gotowy do opuszczenia tego miejsca, jednak było mu trudno to zrobić. Postanowił poczekać do wieczora z wędrówką. |
|