Autor |
RE: Obóz Tamtych |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:11 |
|
|
- Sun, nie mogę Ci teraz odpowiedzieć na Twoje pytanie. - powiedziała - I przykro mi z powodu Twojego męża.
Elena wyjęła z plecaka butelkę wody i włożyła ją przez kraty do klatki Sun.
- To na wypadek gdyby chciało Ci się pić.
Edytowane przez Amelia dnia 06-03-2010 22:12 |
|
Autor |
Liv
Użytkownik
Postać: Liv Fox
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:18 |
|
|
Liv w końcu odeszła od klatki Meredith i skierowała się do Shannon. Hej, jak się czujesz? - spytała z uśmiechem.
Liv |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:20 |
|
|
Wytrzeszczyłam oczy ze zdziwienia. Nie takiej odpowiedzi oczekiwałam. Liczyłam, że jeśli powiem to co miałam przekazać to coś się wyjaśni. Moja złość, wywołana bezradnością i niewiedzą, sięgnęła zenitu. Nie patrząc na to, że dookoła stało parę osób i mężczyzna był bardziej postawny ode mnie, rzuciłam się na niego:
- Ty bydlaku! Ty pieprzony bydlaku!- zaczęłam okładać Richarda rękami. Wiedziałam, że nie mam jakichkolwiek szans, jednak nie mogłam zapanować nad sobą. Musiałam odreagować, wyrzucić z siebie emocje. - Kim wy jesteście? Kim wy do cholery jesteście? Czego ode mnie chcecie?- osunęłam się bezradnie na ziemię.
' target='_blank'> |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:22 |
|
|
Shannon obudziło pytanie jakieś kobiety. Z tego wszystkiego zemdlała co jej się z resztą zdarzało ostatnio bardzo często. Ostatnie co pamiętała to to, że z bunkra wróciła na plaże. Tam się zjawili ci dziwni ludzie i później nic już nie pamiętała.
Wstała była w klatce, było to okropne uczucie, kręciło jej się w głowie i chciało wymiotowac.
- KIM JESTEŚ?! - Spytała ciągnąc kraty. - WYPUŚCIE MNIE! GDZIE JEST BOONE!? GO TEŻ ZAMKNĘLIŚCIE!?
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:24 |
|
|
- Spokojnie- odparła kobieta spoglądając na blondynkę, która zaczęła się miotać- Napijesz się czegoś Shannon?
Niebieskooka podała jej butelkę z wodą, i uśmiechnęła się delikatnie.
|
|
Autor |
Liv
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:24 |
|
|
/Dobra April Ty mów ja będę stała obok/
Liv
Edytowane przez Liv dnia 06-03-2010 22:24 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:28 |
|
|
- Skąd znasz moje imię?! Co zrobiliście z BOONEM?! - Rzuciła butelką o ziemie. - GDZIE JEST RESZTA ROZBITKÓW?! - Zaczęła płakac.
|
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:29 |
|
|
Neal słysząc krzyki podszedł do klatki, przy której stała April i Liv.
- Witaj Shannon. A chciałabyś, żeby twój brat tutaj był? - nie czekając na odpowiedź dodał - Spokojnie, jesteś tutaj dużo bezpieczniejsza niż na plaży. |
|
Autor |
Liv
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:30 |
|
|
Liv spojrzała na Shannon z litością. Nie mogła wytrzymać tego, że ona tak cierpi. Wyszła z klatki i poszła do stacji.
Liv |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:30 |
|
|
April spojrzała na nią zdezorientowana. Postanowiła wejść do klatki, otworzyła ją, i weszła do środka zamykając za ją za sobą.
- Shannon- powiedziała łagodnie kobieta zawiązując swoje długie włosy- Wszystko będzie w porządku, nie wiem gdzie jest twój brat...
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:31 |
|
|
- Bezpieczniejsza?! NIE! Ta kobieta mówiła, że że porywacie dzieci! Poza tym czego wyglądacie tak, tak normalnie?! GDZIE JA JESTEM?! - Rzucała się w klatce. - WYPUŚCIE MNIE STĄD!!!!!!!
- NIE KŁAM! - Krzyczała do brunetki rzucając się na nią. - ZABILIŚCIE GO!
Edytowane przez shan dnia 06-03-2010 22:33 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:33 |
|
|
- Shannon! Zaufaj mi! Proszę cię! Zaufaj mi! Jesteś tu bezpieczna! Nic ci się tutaj nie stanie! Nigdy nikomu nie zrobiliśmy krzywdy... uwierz mi- powiedziała delikatnie dotykając jej ramienia. Chciała ją wesprzeć, i przekonać do siebie.
|
|
Autor |
Richard Alpert
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:34 |
|
|
- Spokojnie! - krzyknął Richard, jednak nie użył wobec niej przemocy. Zobaczył, że dziewczyna wygląda na bardzo zdezorientowaną.
- Jesteśmy bardzo długo na tej wyspie i uważamy, że masz niezwykłe zdolności, które na tej wyspie są bardzo wysoko cenione. Chcemy abyś ty i twoi przyjaciele stali się jednymi z nas. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:35 |
|
|
- ZABIJECIE MNIE! ZABILIŚCIE ICH WSZYSTKICH! - Drapała dziewczynę. - CO SIĘ STAŁO GDZIE ONI SĄ!?
|
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:35 |
|
|
Znów ta Francuzka. Co dokładnie wam o nas powiedziała? I dlaczego jej uwierzyliście. Nie znacie nikogo na tej wyspie. Skąd wiecie, że ona nie jest zła, a my dobrzy? Wolisz, abyśmy Cię wypuścili, chcesz poznać prawdziwe sekrety wyspy? Zdaje mi się, że tutaj przeżyjesz dłużej, niż sama w środku dżungli. - po chwili dodał - Kto gdzie jest? Uspokój się i powiedz, o czym ty mówisz?
Edytowane przez grzechuuu dnia 06-03-2010 22:36 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:37 |
|
|
April uwolniła się z jej uścisku, złapała ją za ręce, po czym powiedziała bardzo poważnie.
- Shannon! Posłuchaj mnie po raz ostatni do jasnej cholery! Nie zrobimy ci krzywdy! Nikogo nie zabiliśmy... jesteśmy dobrymi ludźmi... uwierz mi! Chcemy dla ciebie jak najlepiej... proszę uspokój się, to porozmawiamy.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:38 |
|
|
Elena usłyszała krzyki Shannon i podeszła do jej klatki. April była w środku. Elena miała wrażenie, że Shannon zaraz się na nią rzuci. Postanowiła interweniować, gdyby zaszła potrzeba. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:39 |
|
|
- Dobrze. - Upadła na kolana. Dosłyszała też słowa Richarda. - Specjalne zdolności? Jakie niby? - Patrzyła na nich przerażona. - Gdzie oni są? Sun, Meredith? Sawyer? Scarlett? Steve? Scott? Nikki? (Ostatnia trójka to wymyśleni statyści). Co z nimi? - Łzy lały się jej z oczu.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:42 |
|
|
April przykucnęła i dotknęła jej ciepłą, i zadbaną dłoń.
- O specjalnych zdolnościach to nie czas, i miejsce... ale jesteście wyróżnieni wśród innych... Sun i Meredith są w klatkach obok, nic im nie będzie przyrzekam, tobie także- rzekła łagodnie podając jej butelkę wody- Proszę na pewno chce ci się pić.
Edytowane przez April dnia 06-03-2010 22:42 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:44 |
|
|
Shannon wzięła niepewnie butelkę i powąchała zawartośc. Zmrużyła oczy i zaczęła pic.
Brunetka miała rację... dopiero teraz poczuła jak bardzo była spragniona. Gdy wypiła pół butelki w tym częśc wylewając spytała.
- Co to za miejsce?
|
|