Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 19:08:15 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 8
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:46:11
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 32 - Archiwum | Zgłoszenia
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Autor Olewogranie i nieODbytobecność
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-07-2015 01:05
Kochani gracze smiley

Wiem, że start edycji do szałowych nie należy. Powodów może być wiele i broń Boże nie mam do Was pretensji (olewogranie to jedyne słowo w nowomowie, jakie przyszło mi do głowy, sorry smiley ). Macie prawo czuć się trochę zakręceni przez tych wszystkich snajperów, tatuaże, latających dzieciaków z kamerami, ruch oporu... Taki był plan, żeby początkowo Wami zakotłować, a faza odpowiedzi ma niedługo nadejść. Ale nie piszę tego tylko po to, żeby usprawiedliwić swoje błędy i niedociągnięcia, lecz w innym celu.

Mam wrażenie, że na tym MP ciąży styl, który panował w większości "większych" edycji, czyli: hasło od Mistrza Gry, że "jutro o 20 będzie fabuła", tłum graczy online i wtedy akcja. Według mnie te czasy bezpowrotnie minęły. A już na pewno ja nie jestem w stanie prowadzić edycji w ten sposób ze względu na charakter pracy - moje zmiany są zazwyczaj w godzinach ok. 15-23, czyli cały wieczór na przeprowadzenie jakiejś akcji odpada.

Wiem, że taka forma prowadzenia edycji była najlepsza, ale w związku z powyższym w tej edycji musimy chyba zaakceptować inny styl, czyli nieprzerwanego postępu fabularnego, lecz powolnego, tak, aby każdemu graczowi dać szansę na wyrażenie swojej opinii bądź podjęcie jakiejś akcji. Mamy wakacje, więc wiadomo, że każdy korzysta z internetu w inny sposób, niż normalnie. Niemniej jednak widzę, że sporo osób się loguje, lecz nie pisze, nawet jeśli postać ostatni raz "wypowiedziała się" parę dni temu.

Dlatego też chciałbym spytać o kilka rzeczy: czy ktoś z Was rezygnuje z edycji, wykrusza się, czy jednak ma zamiar dalej pisać, o ile zostanie spełniony jakiś warunek (szybsza akcja, napisać komuś streszczenie tego co się działo, więcej odpowiedzi - ciężko mi wyczuć Wasze potrzeby, a chciałbym się do nich dostosować). Jeśli macie jakieś pilne sugestie/uwagi - piszcie. Piszę o tym, ponieważ wkraczamy w fazę, w której obecność każdego z graczy będzie istotna - na zasadzie, żeby napisać choćby tego posta/dwa dziennie, zaś o dłuższych nieobecnościach informować.

Przykładowo w tej chwili istnieją dwie opcje dalszego rozwoju fabuły. Zależne są od tego, czy:
- wszyscy gracze zdecydują się być lojalni wobec WB (tak jak Ada, Bolivar i Ewan)
- ktoś jednak zdecyduje się "podążać za kokonem"
Dlatego czekam, aż przynajmniej większość z Was wyrazi swoją opinię. Tymczasem z 9 graczy właściwie wypowiedziała się 3.

Ja przez najbliższe 2-3 tygodnie jestem codziennie co najmniej 2 razy dziennie, przedpołudniem i po północy (reszta dnia zależy od moich planów). Chciałbym też, żebyście w tym temacie uprzedzali również o dłuższych nieobecnościach.

Wiem, że edycja trochę się ciąąąąąągnie, ale mam nadzieję, że jak ustalimy co i jak, to pójdzie z górki.

The maze isn't meant for you...

Edytowane przez Otherwoman dnia 26-07-2015 21:31
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Olewogranie i niebytobecność
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 01:11
Ja jade w góry w drugim tygodniu sierpnia, a poza tym jestem, chociaz za wiele z tego nie wynika xD Mam dziwny problem bo edycja mi sie teoretycznie podoba ale nie potrafie sie zmusic aby w niej pisać. Mozę źle wymyslilem postać albo nie mam wgl nastroju do pisania, nie wiem ;P
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 26-07-2015 01:37
Ja tak się tylko ogólnie wypowiem o MP bo z tej edycji i tak już zrezygnowałem. Nie wiem dlaczego ale nie mam motywacji i chęci do pisania właściwie w ogóle. Z początku myślałem, że to krótki zastój ale to już trwa coś zbyt długo: od TWD do teraz (z wyjątkiem edycji slasherowej która mi wyjątkowo podpasowała i nie mogłem jej odpuścić no ale skończyła się po tygodniu niestety). Stąd moja aktywność w edycjach przez ostatni przeszło rok ogranicza się głównie do zakładania zgłoszeń i raczej tematyka nie wiele by tu zmieniła, bo już różne edycje były a i tak odechciewało mi się po kilku dniach :/

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 09:15
Ja tak dodam od siebie, że edycja mi się podoba i jest spoko klimat i fabuła. Ale nie jest dam rady pisać więcej, bo przez pracę w tygodniu mam dostęp do kompa od około 18 + jestem wypompowany + muszę zrobić jeszcze w domu różne rzeczy, a nie tylko MP xD.
Piszę ile mogę, czyli tak średnio po 2 posty dziennie, trochę bieda...

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 10:47
Dorosłość przyszła i tyle smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-07-2015 13:11
No ja będe pisac poza 1-2 sierpnia (PotterCon) oraz 5-10 sierpnia, bo wtedy będe w Przemyślu (wtedy może jednak uda mi się napisać z jednego posta dziennie, o ile akurat będę miała dostep do neta, ale z komórki to wiele nie obiecuję smiley)

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-07-2015 13:35
Nikt nie mówi, że trzeba pisać na poważnie. Dla mnie Umba jest świetnym tego przykładem - pisze na luzie, dla beki, ale jak trzeba, to napisze coś konkretnego smiley

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 14:14
mrOTHER napisał/a:
smiley

smiley
Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 14:44
No ja zrezygnuje jednak, bo ciągle mam wrażenie, że mogłam zrobić inną postać, przez co nie pisze mi się tak jakbym chciała. Jak jeszcze na początku było w porządku, tak teraz coraz ciężej.

Ostatnio robię z dupy postaci smiley
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-07-2015 14:49
Amaranta napisał/a:
No ja zrezygnuje jednak, bo ciągle mam wrażenie, że mogłam zrobić inną postać, przez co nie pisze mi się tak jakbym chciała. Jak jeszcze na początku było w porządku, tak teraz coraz ciężej.

Ostatnio robię z dupy postaci smiley

zmień postać smiley

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 18:56
Ja miałem ciężki tydzień, bo wracałem z pracy do pracy - remont dachu na jednym z budynków gospodarczych w domu. Nie miałem głowy do pisania. Faktem jest też, że jakoś szybko się już w poprzednich edycjach wypalałem.
Tematyka jak dla mnie jest świetna i bynajmniej nie jest powodem zastoju w moim przypadku.
W nadchodzącym tygodniu powinienem mieć więcej czasu, ale za to w kolejnym wyjeżdżam prawdopodobnie do Czech (jeszcze nie wszystko dopięte, ale raczej wyjadę) i wtedy nie będę pisał.

I... w sumie można tu napisać co się w grze wydarzyło w ostatnim tygodniu smiley

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2015 19:17
Siedzieliśmy w schronie. Bibliotekarz gdzieś odszedł, a potem wrócił i padł martwy. Grace zauważyła na jego szyi coś w rodzaju śladu po zastrzyku (o ile pamięć mnie nie myli). Usłyszeliśmy odliczanie i nastąpił lockdown, a światła pogasły, jednak potem zapaliły się lampy UV. Zostaliśmy zatrzaśnięci w jednym pomieszczeniu, tylko Grace znalazła się w innym. Jakiś głos spytał, czy go słyszymy. Grace za pomocą wentylacji szła w kierunku, skąd dochodził. Jakiś typ zaczął przemawiać do nas z dziury w ścianie. Oznajmił, że jest z antywielkobraterskiej grupy o nazwie Poczwarki, która opanowała miasto (snajper był od nich) i spytał, czy chcemy się przyłączyć (monitoring został przez nich wyłączony). Grace zdołała dojść blisko pomieszczenia, gdzie znajdowały się Poczwarki - udało jej się zauważyć parę osób. Przy bibliotekarzu znaleźliśmy karteczkę z tekstem: "Maska gazowa i włącznik gazu (użyć pilota) schowane za obrazem WB. Załóż najpierw maskę! Pilot masz na sznurku na szyi!". Jeśli chcielibyśmy przyłączyć się do Poczwarek, mamy podążać za kokonem wyświetlanym na ścianie (chyba że coś przekręciłam smiley). Ale my, tzn. Ada, Bolivar i Ewan, nie uznaliśmy tej oferty, z różnych powodó, za zbyt atrakcyjną, a teraz Bolivar wyjął skądś ukrytą brandy, ale Ewan rozbił butelkę smiley Monitoring jeszcze nie włączony, Lockdown trwa.

smiley
Autor RE: Olewogranie i nieODbytobecność
Faraday

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2015 20:31
smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 28-07-2015 20:34

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2015 20:35
Flaku napisał/a:
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2015 20:41
Lion napisał/a:
Flaku napisał/a:

smiley
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2015 20:45
von Veron napisał/a:
Lion napisał/a:
Flaku napisał/a:
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2015 20:48
To największy spam, jaki kiedykolwiek widziałam smiley

smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 29-07-2015 16:20
smiley

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 29-07-2015 16:21
smiley

Strona 1 z 3 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum