Wiek: 38 3 najważniejsze cechy charakteru: udaje głupszego niż jest w rzeczywistości, uległy, strachliwy Krótki opis:
Pracownik reżimowej prasy zajmujący się produkcją artykułów z frontu wojennego. Zajmował się tą pracą z zaangażowaniem i pasją, czując, że informowanie społeczeństwa o zdarzeniach zachodzących we współczesnym świecie jest niezwykle ważną misją wykonywaną dla dobra całego INGSOCowego społeczeństwa. Cały entuzjazm uleciał, gdy pewnego dnia postanowił przeczytać artykuł, który uważał za swoje największe osiągnięcie i odkrył, że jego treść została kompletnie zmieniona. Nawet dwójmyślenie nie uchroniło go przed narastającym podświadomie przekonaniu o tym, iż jego praca i egzystencja nie mają najmniejszego sensu...
Edytowane przez Faraday dnia 17-07-2015 18:54
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.