Opis: Shaun jest wnuczkiem Zoli i jest wychowywany przez nią. Ojca nigdy nie poznał (i ma wrażenie, że jest to skrzętnie skrywana tajemnica), zaś jego matka zginęła w strzelaninie, w której znalazła się przypadkowo. Jako sierota miał ciężkie życie wśród rówieśników, a fakt, że urodził się w dzień śmierci 2Paca, był tylko jak woda na młyn. Przez starszych z kolei był traktowany bardzo po macoszemu, niczym małe, pokrzywdzone dziecko. Z tego powodu chce za wszelką cenę udowodnić, że jest już dorosłym, pełnoprawnym czarnuchem.
(Zmieńcie mi nazwę konta mr.O)
Edytowane przez Maester Pycelle dnia 18-04-2015 15:03
Opis: Mały irytujący murzynek, który stracił swojego ojca w wojnie gangów, kiedy to jego stary, wracając z pieczonym boczkiem do domu, niechcący znalazł się na linii strzału. Teraz Walt próbuje odnaleźć się w tym brutalnym, pozbawionym nadziei na lepsze jutro, świecie. Jego ulubionym zajęciem jest znajdowanie się zawsze tam, gdzie nikt go nie potrzebuje.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.