Autor |
RE: Frachtowiec |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:10 |
|
|
-Daniel, jeśli nie chcesz płynąć, nie płyn.- mruknęła i już po chwili pobiegła do swej kajuty, biorąc z niej swój plecak. Z pralni wyciągnęła czyste ubrania, z kuchni kilka puszek i konserw. W plecaku miała również najbardziej cenną rzecz- pistolet, ukryty na samym dnie. W kuchni czekała na Kate, która wzorując się na niej pobiegła po ekwipunek. Stal tam Daniel, dziwnie patrząc się na nią.
-Więc do zobaczenia, co?
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:14 |
|
|
Nie mogę im pozwolić opuścić tą wyspę, w takim razie popłynę z nimi by dopilnować tego. Spojrzał na Kate i Su, które szybko się przygotowały.
-Zmieniam zdanie, płynę z wami, przyda się dodatkowa para rąk do wiosłowania.
Faraday ruszył po swój plecak, sprawdził czy wszystko jest zapakowane. Wrócił do dziewczyn
-Ja jestem gotowy na naszą małą wyprawę, kolejna szalona rzecz...
Edytowane przez Furfon dnia 07-04-2010 00:15 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:16 |
|
|
Ana-Lucia zdjęła z siebie resztę garderoby, ukochany zrobił to samo. Dziewczyna przy Lincolnie wcale nie czuła się naga, była wprost zachwycona obecnym stanem. Było jej tak dobrze sam na sam z mężczyzną bez którego niewyobrażała sobie życia. Kochanowie przenieśli się na łóżko, Cortez całowała Lincolna po szyi, już same jego ciało wprawiało ją w zachwyt i podniecenie.
aj kill ju! |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:18 |
|
|
-Szalona rzecz?- podniosła głowę. Wiedziała, że to hasło przewijało się przez wczorajszy dzień. -Szalona rzecz? Daniel, co szalonego robiliśmy wczoraj?- spytała. Intuicja podpowiadała jej, że zrobiła coś głupiego, znacznie głupszego od tańczenia z deską do prasowania.
|
Autor |
Angie
Użytkownik
Postać: Angie Davis
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:20 |
|
|
- Wow, jaka zmiana planów. Nie pogadasz - zakpiła Kate - ale mimo wszystko się cieszę - jej głos stał się milszy. - Chodźmy.
Ruszyli na drugą stronę frachtowca, tam gdzie czekał już Sayid.
- Mam ekwipunek, i spakowałam dla Ciebie - pokazała mu jego plecak przy okazji wrzucając resztę do łódki - sprawdziłeś czy wszystko z nią w porządku? - skinął głową i był wyraźnie zadowolony, że wzięli też Daniela.
- To wodujemy - zaśmiała się Kate. - i o co chodzi z tymi szalonymi rzeczami?
Edytowane przez Angie dnia 07-04-2010 00:20 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:23 |
|
|
Lincoln wyciągając jak najdalej rękę, wziął z szafki bitą śmietanę, którą wziął z kuchni kilka dni temu. Wyciskał ją na poszczególne części ciała Any, po czym zlizywał, wprawiając Lucy w ekstazę. Jej piękne uda gładził dłońmi, odrobinę bitej śmietany umieścił w pępku po czym zaczął ją z niego wysysać. Z każdą chwilą znajdował się coraz niżej jej rozpalonego ciała.
ajm łejtin |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:28 |
|
|
-Mówiąc coś szalonego miałem na myśli wczorajsze pływanie w nocy. Dziś znów będzie. Nie powinniśmy kogoś poinformować, zostawić kartkę?
//będę za 20 minut//
Edytowane przez Furfon dnia 07-04-2010 00:29 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:33 |
|
|
Jesteś nienormalny... Powtarzała cicho, pojękując. Dziewczyna zabawiała się z Lincolnem, który wprawiał jej organizm w ekstazy i podniecenia. Jej całe ciało było całe klejące od słodkiej śmietany. Wyginąła się pod wpływem emocji i rozgrzania które serwował jej Lincoln. Pieścili się oboje pojękując i bawiąc w erotyczne zabawy.
ajm kaming. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:33 |
|
|
Na słowa Dana wyciągnęła z plecaka notatki, jej artykuł i urwała kawałek kartki. "Spadamy stąd. K.S.S.D"- napisała swym drobnym, pochylonym w lewo pismem i położyła na stole kuchennym. Po chwili wsiadali już do łódki.
Głupio było jej wyjeżdżać bez pożegnania, ale wiedziala, że nie ma na to czasu. Wrócą po nich przecież...
|
Autor |
Angie
Użytkownik
Postać: Angie Davis
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:38 |
|
|
Zawodowali. Przywództwo Sayida zawsze dobrze działało, więc i tym razem było nieźle.
- Jakoś tak mi się wydaję, że bliżej mamy do, że się tak wyrażę normalnego świata, niż do tej naszej wyspy... ale kto wie? - Sayid był zajęty wprowadzeniem dobrego kursu, więc siedział cicho. - mam nadzieję, że nam się uda. Bo to siedzenie na frachtowcu mnie wkurwia. - przeklęła. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:44 |
|
|
Połączenie białej bitej śmietany z ciemną karnacją Any-Lucii prezentowało się doskonale. Lincoln pragnął częściej obserwować taki widok. Po tym jak posmakował każdego fragmentu jej ciała, ponownie zanurzył się w jej ustach. Ich ciała stykały się ze sobą, idealnie współgrając.
hu ferst? |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:52 |
|
|
Jego usta smakowały słodkim białym kremem i sosem do spaghetti. Niesamowite połączenie, zwłaszcza kiedy zatapiał się w jej ustach. Był taki delikatny w stosunku do niej a zarazem brutalny. Ich gorące ciała stykały się w każdym calu. Ana całując się namiętnie z Lincolnem, popadała w skrajne wyczerpanie. Mężczyzna był taki idealny.
probably me?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:59 |
|
|
Lincoln obserwując dokładnie każdą reakcję Any, zauważył że jest już powoli gotowa. Przewrócił ją z powrotem na plecy, po czym delikatnie złapał ją za biodra. Całował jej szyję, podbródek i usta. Ich ciała były rozpalone i krew pulsowała w żyłach w niewiarygodnym tempie. Starali się aby ich odgłosy nie były przesadnie głośne. Lincoln chwycił mocno ciało kobiety i zamarł z nią w bezruchu. Po kilku chwilach leżeli obok siebie głośno oddychając i śmiejąc się.
amehiroł |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 00:59 |
|
|
Nie skomentowała w ogóle wypowiedzi Kate. Siedziała na jednym z dwóch końców łódki, wiatr powoli rozwiewał jej włosy, kac mijał. Wyobrażała sobie, co przeżyją rozbitkowie, znajdując ich karteczkę. Teraz bowiem była już pewna- dopłyną na ląd!
-Daniel.- powiedziała nagle, przypominając sobie coś. -Co to za misja, o której zacząłeś opowiadać na samym początku pobytu na frachtowcu? Myślę, że jesteśmy w takim towarzystwie, że możesz nam o niej opowiedzieć.
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 01:01 |
|
|
Faraday spojrzał na frachtowiec. Zobaczył na pokładzie Eko i Milesa, którzy kręcili głową. Przetarł rękami oczy, nie było ich tam. Jakie zwidy mam, trzeba iść spać, odpocząć, powoli tracę zmysły. Ciekawe dokąd dopłyniemy, prędzej do wyspy niż do jakiegoś lądu.
-Ja zaraz idę spać, jestem okropnie zmęczony. Powiem wam jutro o tej misji. Jakby co obudźcie mnie. Oby nam się udało - powiedział Faraday.
//ja idę spać, dobranoc,//
Edytowane przez Furfon dnia 07-04-2010 01:02 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 01:05 |
|
|
- Będziesz mnie teraz szorować z tej śmietany. - Powiedziała, śmiejąc się i wtulając w Lincolna. - Ale może to jutro, dzisiaj już mnie wymęczyłeś. - Rzekła i pocałowała go w policzek. Ana przykryła siebie i Lincolna kocem i wróciła do poprzedniej pozycji, przytulając się do gorącego ciała swojego ukochanego.
555 postów masz. to prawie jak 666 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-04-2010 01:11 |
|
|
- Z największą przyjemnością to zrobię, nawet teraz. - Linc pocałował Anę w policzek i przykrył się dokładniej kocem. Chwycił jej dłoń i mocniej ścisnął. - Dobranoc, kotku. - powiedział i zaczął powoli usypiać.
/666 to niedługo ty będziesz miała./ |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 01:14 |
|
|
- Słodkich snów Sweetheart. - Odpowiedziała i już po kilku minutach Ana-Lucia zasnęła.
dobranoc. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-04-2010 08:43 |
|
|
Malecky'ego przebudził wcześnie rano sen. Obudził się spocony i przerażony. Jego oddech był bardzo przyspieszony. Usiadł więc na łóżku i zaczął się uspokajać. Obok smacznie spała Ana-Lucia. Lincoln postanowił jej nie budzić i gdy przerażenie osłabło, poszedł wziąć prysznic. Najprawdopodobniej lodowaty o tej porze dnia. |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-04-2010 16:15 |
|
|
Sayid obudził się na łódce..wczoraj zasnął ustawiając kurs.. Ani Su, ani Kate nie było w pobliżu.. Sayid więc wstał i poszedł do kuchni, by znów zjeść płatki.. |
|