Autor |
RE: Obóz ogonowców |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 11:35 |
|
|
/ czytałam co drugiego posta ale i tak nic nie rozumiem czyli , że co? jedni zostają na wyspie inni idą do othersów a jeszcze inni płyną jachtem, taak? HELP! / |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 31-03-2010 11:50 |
|
|
/ja również się pogubiłem. Ja zostaję na wyspie. Kto jeszcze? Kto odpływa? Kto idzie do innych?/ |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 12:18 |
|
|
/ jedna grupa idzie szukać innych, a druga płynie jachtem szukać pomocy na pewno ja i Su płyniemy, a reszta róbcie co chcecie / |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 12:29 |
|
|
/ja i Daniel do Ohersów. Musicie zdecydować co chcecie zrobić. Sayid np. wraca do jaskiń. / |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 14:50 |
|
|
/rozdzielamy się na cztery grupy.
pierwsza płynie jachtem (ja, Sawyer....?)
druga idzie do Innych (Furfon, Scarlett...?)
trzecia zostaje na plaży (Malecky...?)
czwarta idzie do jaskiń (Kate, Sayid...?)
ja tak to rozumiem.
Proszę Franka, Adiego, Anę, Marcusa, Michala do której podgrupy należą.
Malecky, możemy stworzyć trzy grupy i podłączysz się pod 2/4, lub niech ktoś połączy się z Maleckim. Wynika, że będą po 2-3 osoby w podgrupach. Jakieś inne propozycje?
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 31-03-2010 14:51 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 31-03-2010 14:56 |
|
|
/ja się dołączam do jaskiń zapewne. napisałem, że zostaję na plaży w sensie, że nie odpływam. więc będą 3 grupy./
Między rozbitkami trwały dyskusje o tym, co dalej robić. Cel, jakim było dotarcie do wieży został osiągnięty. Niestety po raz kolejny nie udało się nawiązać komunikacji, mogącej sprowadzić pomoc. Lincoln postanowił nie odpływać i na wyspie poczekać na ratunek. Teraz siedział i porządkował rzeczy w plecaku, gdyż do tej pory wszystko co mogło być przydatne w nim lądowało. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 15:02 |
|
|
/dobrze by było zrobić tak, żeby w każdej z grup było tyle samo ludzi. Czekamy na odpowiedzi.
Suzanne obudził czyjś głos. Gdy podniosła się lekko, zauważyła, że większość rozbitków już nie śpi. Miala ochotę jeszcze chwilę pospać, przewróciła się więc na drugi bok i zamknęła oczy. Jak na złość jednak, nagle weszło na nią jakieś żyjątko. Próbowała ignorować uczucie swędzenia na nosie i miejscach, po których się wspinało, na próżno jednak. Warknęła i podniosła się.
-Dzień dobry.- powiedziała do wszystkich, zdenerwowana.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 15:05 |
|
|
Sawyer od poranka nie widział już Scarlett. Martwił się, co się z nią dzieje, ale na pewno jest z kimś bezpieczna. Postanowił wziąć spore zapasy na jacht, bo nigdy nie wiadomo, jak długo będzie trwała podróż. Poszedł zatem do dżungli, nazbierać owoców. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:14 |
|
|
Scarlett i Daniel czekali jeszcze na decyzję pozostałych czy chcą płynąć, zostać w jaskiniach czy udać się z nimi do innych. Mimo wszystko, naprawdę żal jej było rozłączać się z resztą, bo wszyscy byli ludźmi, których zdążyła polubić. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:19 |
|
|
James wrócił ze zbiorów z pełnym plecakiem do obozu. Ostatnie spojrzenie na Scarlett przed odpłynięciem... Podszedł do Su i spytał:
- Gotowa do drogi? |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:22 |
|
|
Scarlett również popatrzyła na Jamesa. Obdarzyli się ciepłym spojrzeniem, który trwał pewnie z kilka minut. |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:33 |
|
|
Sayid jednak zmienił zdanie, co do przyszłości..
-Sawyer, będzie jeszcze miejsce na jachcie dla mnie? - uśmiechnął się Sayid.. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:35 |
|
|
- Oczywiście, że tak. Masz wszystko co potrzeba? Bo zaraz idziemy do niego... - odpowiedział mu James. |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:40 |
|
|
-Tak, mam wszystko... Może jakieś zapasy zebrać? Bo nie wiadomo ile będziemy płynąć... kto jeszcze płynie z nami? |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:44 |
|
|
Anie niepodobały się decyzje rozbitków. Nie była za tym, aby każdy rozchodził się w inną stronę, razem było raźniej, razem było bezpiecznej. Zastanawiała się gdzie pójść, która decyzja dla niej będzie dobra.
chyba zostaję na wyspie. chociaż troche bezsensu się to porobiło że się tak oddalamy i rozdzielamy się na grupy.. no ale większość rządzi.
EDIT: Sawyer ty płyniesz, a Scarlett zostaje? Bo ona chyba do othersów idzie, nie? Czy źle myślę? Jeszcze raz;
ŁÓDŹ: Sawyer, Sayid , Suzanne
WYSPA: Lincoln, Daniel, Kate, Ana, Miles, Frank, Scarlett, Leśny Dziadek(czyt. Bernard)
tak?
Edytowane przez jazeera dnia 31-03-2010 16:58 |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:47 |
|
|
- Suzanne płynie z nami Sayid. Reszta raczej zostaje na wyspie. Jeśli chcesz to idź nazbierać owoców tam. - Sawyer wskazał miejsce gdzie ma zbierać owoce. - Tam jest ich mnóstwo.
|
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:53 |
|
|
Sayid podszedł do Kate..
-Zostajesz, czy odpływasz ze mną, z Su i Sawyerem? |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:55 |
|
|
/proponuję podzielić się na 2 grupy, będzie łatwiej i lepiej się pisało jak będą większe grupy/
Bernard tymczasem wyszedł z krzaków i przyglądał się rozmowie rozbitków zamierzając zostać na wyspie wiedząc że odpłynięcie stąd i tak nic nie zmieni... |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:56 |
|
|
/ Scarlett zostaje, ja płynę z Sayidem i Su reszta róbcie jak chcecie /
Edytowane przez Dexter dnia 31-03-2010 16:57 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2010 16:59 |
|
|
Bernard widząc że rozbitkowie ciągle się kłócą usiadł na kamieniu obok ciesząc się w duchu z ich niezgody.
/najlepiej będzie jak jednak grupa popłynie a druga zostanie, jednak wyprawa do Innych chyba nie jest dobrym pomysłem bo Matt nic o tym nie wspominał aby się łączyć więc trochę głupio jest robić coś aż takiego bez ich przyzwolenia czy wskazania drogi/ |
|