Autor |
RE: Obóz ogonowców |
Furfon
Użytkownik

Postać: Helena
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 15:37 |
|
|
-A co robimy w sprawie jachtu? Może nam się przydać, musimy go odbić. Czy ten dziadek stary, który go porwał jest wariatem? Nie wiem czego się można spodziewać po nim. Wróci on tutaj? |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 27-03-2010 15:42 |
|
|
Biegnąć ślepo przed siebie, zdyszany Lincoln wpadł na plażę gdzie stali rozbitkowie. Łapiąc kilka większych oddechów zaczął zmierzać w ich stronę. Na razie nie chciał mówić o tym co go spotkało w dżungli. - O czym dyskutujecie? - zapytał. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik

Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 15:47 |
|
|
Miles również przygotowywał się do drogi. Sprawdził jak tam jego broń po ostatnim użyciu, naostrzył nóż i założył torbę na plecy czekając aż wszyscy będą gotowi. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik

Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 15:49 |
|
|
- Pieguska, coś ci niepasuje? - Ana podeszła bliżej do kobiety wpatrując się na nią z wyższością. - Plusem jest, że do nas dołączyliście? Mniejszą grupą byliśmy mniej zauważalni. - Ana nadal nie odrywała wzroku od kobiety, w końcu zwrociła się do Lincolna. - Planujemy. Co robić dalej, większość jest za tym, aby iść do wieży, jaki jest twój głos Linc?
Edytowane przez jazeera dnia 27-03-2010 15:50 |
|
Autor |
sayid jarrah
Użytkownik

Postać: Sayid Jarrah
Mistrz Przetrwania

|
|
|
Sayid zapakował sobie trochę dzika do plecaka i też już był gotów..
-To co ruszamy?
Sayid założył plecak.. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik

Postać: Helena
Mistrz Przetrwania

|
|
|
-Idziemy do wieży. Idziesz z nami Lincoln? |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 27-03-2010 15:52 |
|
|
- Tak, to dobry pomysł. Pora opuścić to miejsce. Idę z Wami. - Lincoln mając do wyboru ponowną wędrówkę w stronę wieży, albo pozostanie tutaj samotnie nie wahał się, jaką decyzję ma podjąć. - Chodźmy. - rzekł. |
|
Autor |
Angie
Użytkownik

Postać: Angie Davis
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 15:57 |
|
|
- Jedyne co mi tu nie pasuje to ty - odparła ściskając pięść. Przyjście tutaj jednak nie było jakimś super pomysłem, bo już zaczynali ją wkurwiać, a minął dopiero drugi dzień. - ojej, teraz to już wszyscy nas widzą, co? Jak ci tak nie pasuje moje towarzystwo, to mogę sobie iść. Mam w dupie to czy będę z wami czy sama. - kopnęła jakąś skałę, która stała koło niej. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:03 |
|
|
- Droga wolna, ja Cię tu nie zatrzymuję. Rób co chcesz, ale zachowasz się jak ostatnia kretynka nie idąc z nami do wieży. - Ana zaśmiała się widząc zachowanie pieguski, ubrała torbę na plecy i poszła jako pierwsza w stronę dżungli. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik

Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:07 |
|
|
Bernard tymczasem zszedł z wielkiego klifu i ostatni raz spojrzał na skałę z dziurą w środku by zagłębić się w dżunglę. Nie widziało mu się samotne chodzenie po niej ale co miał zrobić. Na szczęście w namiocie na klifie znalazł mapy dzięki czemu wie gdzie jest i gdzie jest wieża radiowa gdzie miał nadzieję zmierza jego grupa bo inne miejsce gdzie by mogli zmierzać nie przychodziło Bernardowi do głowy... |
|
Autor |
Michal
Użytkownik

Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:08 |
|
|
Milesowi nie podobała się napięta sytuacja między Kate i Aną. Postanowił na nie uważać aby nie zrobiły sobie czegoś nawzajem. A teraz ruszył powoli do dżungli za resztą. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:09 |
|
|
Lincoln ze zdumieniem obserwował spięcie pomiędzy Aną i brunetką, której nie miał okazji poznać. - Dziewczyny, spokojnie. Złość piękności szkodzi. - rzekł z uśmiechem. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:23 |
|
|
Ana szła przodem, z daleka omijając blondynę i pieguskę. Coraz bardziej niepodobała jej się atmosfera między nią i tamtymi kobietami. Ciężko było jej się z nimi normalnie porozumieć.... Rozbitkowie szli przez dżunglę w stronę wieży. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:34 |
|
|
Lincoln trzymał się blisko grupy, często patrzył w lewo i prawo chcąc ubiec ewentualne niebezpieczeństwo. - Dobra, idziemy do wieży. To już postanowione. Ale co dalej? |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:37 |
|
|
- Spróbujemy nadać ponownie sygnał, a potem.. - Ana zamilkła zastanawiając się nad tym co powiedzieć... |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:39 |
|
|
Sawyer ze Scarlett trzymali się z tyłu grupy. Smieszyło ich zachowanie Any, ponieważ przemawiała przez nią jakby zazdrość bądź inne dziwne uczucie. James na chwilę opuścił dziewczynę i podszedł do Any:
- O co ci chodzi? - spytał. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:40 |
|
|
- Przynajmniej nie będziemy się musieli ponownie ganiać z Bakuninem. - Lincoln uśmiechnął się do Any. |
|
Autor |
Angie
Użytkownik

Postać: Angie Davis
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:49 |
|
|
Kate trzymała się Daniela i Sayida. Posłała delikatny uśmiech w stronę Su, była w tej samej sytuacji co ona. Była ciekawa czy uda się im bez problemu dotrzeć do wieży i nadać sygnał. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:50 |
|
|
- Jak to, o co mi chodzi? One się mnie czepiają. - Odpowiedziała Sawyerowi Ana. - Czy ja jestem wredna? - Spytała od niechcenia. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 27-03-2010 16:51 |
|
|
Lincoln odwracając się spojrzał na Kate. Nie miał do tej pory okazji jej poznać więc zdecydował się podejść. - Cześć, nie mieliśmy okazji się jeszcze poznać. Jestem Lincoln. - powiedział uśmiechając się. |
|