Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:02:17 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 23
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:58:41
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 10 - Archiwum | Rozbitkowie z tylnej części samolotu
Strona 107 z 172 << < 104 105 106 107 108 109 110 > >>
Autor RE: Obóz ogonowców
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 14:54
-...Kilku.- odpowiedziała po chwili wahania. Powolutku podeszła do Boone`a.
-Więc, możemy liczyć na Wasze ciepłe przyjęcie, czy wolicie widzieć w nas wrogów? Nie przyprowadzę tutaj reszty swoich ludzi, jeśli nie będę mieć pewności, że nic im się nie stanie.
Kopnęła swój pistolet, leżący na ziemi. Trafił prosto pod nogi Lincolna, który natychmiast wziął go w ręce. Suzanne ogarnęła wzrokiem sytuację i spytała krótko:
-Więc?
EDIT: Zaśmiała się na słowa mężczyzny.
-Żyliśmy w jaskiniach, potem znaleźliśmy podziemne stacje.. A później postanowiliśmy znaleźć resztę rozbitków, tak znaleźliśmy się tutaj. Ilu waszych przeżyło?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 26-03-2010 14:55
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 14:54
Miles był ogromnie zaskoczony słowami kobiety. Nie przypuszczał żeby było możliwe że ktoś jeszcze mógł wyjść z katastrofy żywy. Jednak narazie postanowił być spokojnym i tak od razu jej nie ufać. Mogła to być przecież towarzyszka kobiety która pierwszej nocy pojawiła się i zniknęła w obozie rozbitków?
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-03-2010 14:58
Frank został z tyłu grupy podczas powitania. Powiedział cicho:
- Uważajcie! Oni mogą kłamać.
Nikt go nie usłyszał.
Trzymał się cały czas za kieszeń z radiostacją. Pilnował, by nic jej się nie stało, bo to w niej widział szansę szczęśliwego ratunku. Po pewnym czasie wyszedł z dżungli wysoki, młody mężczyzna.
"Witaj, jesteśmy rozbitkami lotu 815..." powiedział nieśmiało. Zrobił kilka kroków, uśmiechnął się. Wtedy go rozpoznał.
Lapidus wyszedł na niedawną linię strzału. Uświadomił sobie, że to było bardzo ryzykowne, ale był pewien słuszności swoich czynów.
- Linc, Sawyer, odłóżcie broń! Znam tego gościa... - odezwał się do towarzyszy. Chwilę później zwrócił się do Boone'a. - Miło Cię widzieć żywego... Wnioskuję, że moje ekspresowe szkolenie pilotażu nie było najbardziej udane. - powiedział i ręką pokazał na piasek oraz Wyspę. W końcu się rozbili.

The maze isn't meant for you...

Edytowane przez mrOTHER dnia 26-03-2010 14:59
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-03-2010 14:58
Jest nas kilka osób, ciężko powiedzieć ilu dokładnie bo część chodzi swoimi drogami i możliwe, że już nie żyją. - Lincoln podniósł rzucony w jego stronę pistolet i schował za paskiem. Zawsze czuł się pewniej mając broń w zasięgu ręki.
- Chodź... - Lincoln rzucił w stronę Suzanne wzrok pytający o jej imię - ze swoimi towarzyszami na plażę. Tam czekają pozostałe osoby z naszej grupy. Powinniśmy się poznać.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:00
Miles słysząc słowa przywódcy uspokoił się. Skoro on ich poznawał to musiało być coś na rzeczy. Schował więc broń i przedstawił się:
- Jestem Miles. Nie wierzyłem że ktoś po za nami przeżył katastrofę. Miło was widzieć- podał rękę kobiecie która wyglądała na przywódcę grupy.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:03
Kiwnęła głową powoli. Nie była dokładnie pewna, czy ufać ludziom.
-Sayid?!- krzyknęła w kierunku dżungli, odwracając się. -Pójdziemy z Boonem na plażę, tu są inni ludzie... Czekajcie na odzew!
Już po chwili szła za mężczyznami.
-Wybaczcie, muszę najpierw upewnić się, czy faktycznie mogę ich tutaj wziąć. Więc.. Jestem Suzanne, to jest Boone. Przeżyło od nas kilka osób, w granicach 15, ale później kilku umarło, zabił ich ten czarny dymek. Spotkaliście go już? Miles, miło mi cię poznać.- uśmiechnęła się, podając rękę zarówno mężczyźnie, jak reszcie. Dziwne, sami faceci...- zaśmiała się cicho.

Edytowane przez agusia dnia 26-03-2010 15:04
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:03
Sawyer z lekkim niedowierzaniem patrzył na nowo przybyłych. Nie miał pojęcia, że ktoś z tej katastrofy przeżył, oprócz ich i plażowiczów. Zabrali się więc w kierunku plaży.
White smoke
Użytkownik

Postać:
Boone Carlyle

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:05
Witaj Frank. No niestety jakoś to wyszło ale w normalnym Życiu i tak nie istniejemy, a skąd to wiem bo opuściłem tą wyspę

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-03-2010 15:06
Na pytanie o czarny dymek, Lincoln jedynie ciężko westchnął. - Czarny dymek i kacap Bakunin również i nas ograniczyli ilościowo.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:09
-Bakunin?- spytała zaciekawiona, odwracając się w jego kierunku. Nie zwracając uwagi na to, co ma pod nogami, potknęła się i wylądowała głową w piasku.
-Żyję.- jęknęła cicho, wstając. Świetnie... Już wzięli nas za jakiś tępych i niepełnosprawnych umysłowo!

Edytowane przez agusia dnia 26-03-2010 15:12
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:10
Miles był zszokowany tym co powiedział jeden z nowych:"w normalnym Życiu i tak nie istniejemy, a skąd to wiem bo opuściłem tą wyspę"
- Jak to opuściliście wyspę? nie rozumiem. Wytłumacz mi o co Ci chodzi!- domagał się odpowiedzi Miles.
Edytowane przez Michal dnia 26-03-2010 15:11
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:13
Sawyer podszedł do dziewczyny, która się przewróciła i podał jej rękę, aby pomóc jej wstać. Uśmiechnął się do niej, aby zdobyć jej zaufanie.
Edytowane przez Dexter dnia 26-03-2010 15:13
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

- Znacie Bakunina? Jednooki koleś i jego ześwirowani towarzysze. Wyglądają na jakichś tubylców, wiecie, pobudowali te bunkry i tak dalej... Spotkaliście ich? - zapytał Frank Susanne.
Była szczupła, wysoka, z dość jasną karnacją. Najbardziej jednak onieśmielały go jej oczy. Bystre, szybkie, robiły ogromne wrażenie. Szerokie usta nadawał trochę grozy. Widać, że kobita z charakterem. Z wrażenia rozpiął jeszcze jeden guzik w koszuli...

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Malecky uśmiechnął się dyskretnie, patrząc na leżącą na ziemi Suzanne. Już chciał podać jej rękę gdy zwinnym ruchem podniosła się. Na jej twarzy pojawiły się rumieńce zawstydzenia. Zauważył to Lincoln - Jeżeli to Cię pocieszy to nigdy wcześniej nie widziałem aby ktoś upadał z taką gracją.
Na razie nie miał ochoty rozmawiać o Bakuninie - Bakunin, wystarczy żebyś wiedziała, że nie warto z nim zadzierać. Jeżeli zobaczysz faceta z przepaską na oku, nie podchodź do niego.

EDIT: Do rozmowy przyłączył się w pewnym momencie Frank. Zaskoczyło Linca to, że Frank miał jeszcze jakiś nierozpięty guzik. Sprawnym ruchem dłoni odpiął go i oczom wszystkim ukazała się gęsta dżungla na jego klacie.
Edytowane przez Lincoln dnia 26-03-2010 15:15
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-03-2010 15:16
Kobieta upadła. Frank chciał jej pomóc, ale troszkę się... zagapił... Na jej... ciało. Powstać pomógł Lincoln.
- To moje pytanie aż tak Cię zszokowało? - zapytał, unosząc brwi z lekkim uśmiechem.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:16
Faraday obudził się. Nie było Su, Sayida i Boone. Pewnie poszli na polowanie, szkoda że mnie nie obudzili. Wyjął z plecaka wodę, napił się. To teraz sobie trochę poczekam, wątpię żebym ich znalazł w dżungli sam.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:18
Uśmiechnęła się do Sawyera.
-Dziękuję. Nie, nie znamy Bakunina... Dziwne, wydawało mi się, że znamy już wszystkich tutejszych. Poznaliśmy między innymi kilku tych tubylców, złapaliśmy dwóch swego czasu. Ale oni... uciekli nam.- skrzywiła się, nie wyjawiając prawdy o sojuszu z Innymi. -Odkryliśmy również bunkry, o których wspominacie. Trzy... Nie, cztery! Łabędź, Smoczek, Perła i Płomień.- wyliczyła. -A Wy, znaleźliście w pobliżu jakieś schronienie?

//Furfon, wbijaj do nas jak chcesz.. Ja spadam za jakieś 20 minut, a ktoś musi przejąć pałeczkę. smiley

Edytowane przez agusia dnia 26-03-2010 15:18
White smoke
Użytkownik

Postać:
Boone Carlyle

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:18
Kiedyś Byliśmy my u Tamtych. Była pewna osoba która nazywała się Charles Widmore. Dał nam wybór ale możemy opuścić wyspę albo zostać i pracować dla niego. Ja opuściłem wyspę. Żyłem kilka dni w NY wszędzie mówili że znaleziono wrak pod wodą i że nikt nie przeżył.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:19
Miles słuchając mężczyzny przyglądał się jak Linc, Frank a nawet James latają w około nowej kobiety. Szczególnie dziwił się Jamesowi który wyglądał jakby zapomniał o Scarlett. Miles był tym zjawiskiem ogłupienia mocno zaniepokojony.
Gdy mężczyzna skończył mówić zapytał się go:
- Jak to znaleziono wrak? Przecież on jest tutaj na wyspie! O co w tym wszystkim chodzi?!
Edytowane przez Michal dnia 26-03-2010 15:21
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-03-2010 15:22
Sawyer przyspieszył trochę kroku i szybko znalazł się na plaży. Tam koło jachtu siedziała reszta rozbitków, czekających na nasz powrót. Znalazł Scarlett, po czym podszedł i ją przytulił.

/ oj Michal, chciałem być tylko miły smiley /
Strona 107 z 172 << < 104 105 106 107 108 109 110 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum