Autor |
RE: Obóz ogonowców |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 20:48 |
|
|
Bernard spojrzał na to co robił Frank i gdy zobaczył że urządzenie wyłącza się za pomocą klawiatury bardzo się ożywił ale był ostrożny podobnie jak Frank. Spytał się więc go:
- Co teraz robimy? Zgadujemy czy szukamy jakiś informacji w stacji na temat kodu? |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 20:53 |
|
|
Ana usłyszała rozmowe Franka z Bernardem.
- Bernard, chyba trzeba będzie zgadywać, szukałam czegoś, co ułatwiłoby nam pracę, instrukcji, książki czegokolwiek - ale nic nie znalazłam. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 20:56 |
|
|
Miles zgłodniał zapytał się więc Alvara:
- Macie tu jakieś jedzenie go zgłodniałem, a nic swojego z plaży nie brałem? |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 21:37 |
|
|
Sawyer siedzący koło Desmonda usłyszał hałas dochodzący z pomieszczenia obok. Lapidus i Bernard próbowali rozszyfrować kod, a reszta stała obok faceta w garniturze.
- A co to za jeden?! - spytał. |
|
Autor |
Alvar Hanso
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 21:43 |
|
|
- Słyszałem jakąś melodyjkę kiedy moi ludzie wpisywali kod, ale nie potrafię sobie jej przypomnieć. Jeśli wpiszecie złe hasło, stacja zostanie zalana, to taki nasz środek bezpieczeństwa... Cóż, rozgośćcie się, sypialnie i łazienki są w lewym skrzydle. Może moi ludzie niedługo wrócą...
//Przeszukujcie stację, róbcie póki co co chcecie. Jutro może mnie nie być, więc konkrety dopiero pojutrze// |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 21:43 |
|
|
Tymczasem Ana Lucia przeszukiwała szafki mieszczące się w jednym z pomieszczeń.
piszmy coś. ;d |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 21:45 |
|
|
- Niejaki Alvar Hanso, Słońce - odparła zrezygnowana Scarlett, zmęczona długotrwałym czekaniem na odpowiedź na postawione nieznajomemu wcześniej pytanie - Mówi, że stracił przytomność i się niedawno obudził. A tutaj pracował nad jakimś projektem i... co jest dziwne jak dla mnie... nie może chyba sobie przypomnieć czego dotyczył... - powiedziała kpiąco. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 21:51 |
|
|
- Wygląda mi na niegroźnego, ale bede miał go na oku... - odparł James, przyglądając się nieznajomemu. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 21:56 |
|
|
Hanso wyraźnie miał gdzieś pytanie Milesa który sam wziął za poszukiwanie jakiegoś jedzenia między pokojami. Jednym z pokoi była sypialnia. Na ścianach różne obrazy, stała tam biblioteczka z książkami oraz plansza do szachów. Miles postanowił położyć się końcu po wielu dniach na wygodnych łóżku. Gdy to zrobił poczuł że w jednym miejscu jest bardziej twardo. Spojrzałem po łóżko i była tam niewielka szkatuła a w niej jedzenie: znane już Milesowi batoniki Apollo oraz 2 paczki chipsów marki DHARMA. Chińczyk postanowił zamieszkać w tym pokoju dopóki nie opuszczą podwodnej stacji. Ten pokój miał dla niego stanowić namiastkę normalności.
Edytowane przez Michal dnia 21-03-2010 21:57 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:00 |
|
|
Ana słyszała jak Hanso mówił coś o łazienkach w lewym skrzydle, więc poszła w tamtym kierunku. Znalazła małe pomieszczenie z prysznicem, toaletą, wanną i umywalką. Zbawienie. Zamknęła się i weszła pod prysznic. Rozkoszowała się gorącą wodą i męskim płynem do kąpieli. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:01 |
|
|
- Mhm... Ale w sumie widzę, że Dean już go pilnuje, więc myślę, że możemy się rozglądnąć po pomieszczeniach - mrugnęła do Jamesa. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:01 |
|
|
James pochodził jeszcze raz po wszystkich pomieszczeniach. Trzy z nich były sypialniami, jedno biuro i toaleta. Wpadł na pomysł, aby do jednej z sypialni przenieść rannego Desmonda. Sawyer wziął go na barki i zaniósł do tej, w której leżał Miles.
- Zostawię śpiocha u Ciebie, ok? - spytał Milesa. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:07 |
|
|
Scarlett wzięła w ręce jakieś gotowe żarcie Dharmy i zajęła już wcześniej wypatrzony pokoik. W środku była półka z książkami, jakieś notatki porozsypywane po biurku, dwa chwiejne foteliki i nie za duże łóżko, ale jak oceniła wzrokiem - pojemne. Rozłożyła jedzenie na blacie i zawołała Jamesa, by dołączył do wspólnego posiłku. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:12 |
|
|
Sawyer odłożył rannego i poszedł się obmyć. Pod prysznicem kąpała się Ana, więc James skorzystał tylko z umywalki. Następnie wyszedł i usłyszał wołanie Scarlett. Ta siedziała już w małym pokoju, z przygotowanym na blacie jedzeniem. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:14 |
|
|
Miles zgodził się żeby narazie Desmond dopóki nie wyzdrowieje leżał na drugim, mniejszym łóżku. Gdy James go zostawił Miles wyszedł razem z nim z pokoju aby dalej przeszukać pozostałe pomieszczenia. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:20 |
|
|
Ana wyszła z łazienki, ożeźwiona i pachnąca. Poszła do pomieszczenia gdzie było jedzenie i wzięła kilka puszek smakołyków po czym zajęła ostatni wolny pokój gdzie były dwa łóżka przy ścianach. Położyła się na jednym i wpatrywała się w sufit. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:26 |
|
|
Miles zwiedzał pokój po pokoju aż trafił do pokoju który wyglądał jak cela. Były w nim kraty kajdany przymurowane do ściany oraz ślady krwi na ścianach. Miles przypuszczał że by może tutaj pobity został Desmond. W końcu dotarł też i do łazienki. Zauważył że ktoś chwilę wcześniej się kąpał i sam również postanowił skorzystać z okazji i wskoczył pod prysznic. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:30 |
|
|
Scarlett otworzyła paczkę ciasteczek i zaczęła zjadać powoli po jednym, przy każdym kęsie patrząc w oczy Sawyera. Odgarnęła włosy do tyłu i przyglądała mu się w milczeniu, uśmiechając kącikiem ust. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:34 |
|
|
Miles gdy się wykąpał. Wyruszył aby powrócić do swojego pokoju. Mijając kolejne pomieszczenia zauważył przy jednych uchylone drzwi i na łóżku leżącą Ane. Postanowił do niej wejść. Miles zapukał i zapytał:
-Mogę wejść? |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-03-2010 22:36 |
|
|
Sawyer usiadł na jednym z krzeseł i ze smakiem zajadał ciasteczka. Patrząc na Scarlett zauważył, że się śmieje. Spytał:
- Co sie stało? Coś nie tak? |
|