Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:10:57 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 20
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:07:21
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 10 - Archiwum | Rozbitkowie z tylnej części samolotu
Strona 79 z 172 << < 76 77 78 79 80 81 82 > >>
Autor RE: Obóz ogonowców
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 21:44
Miles wraz z Aną i Jamesem siedzieli oparci o bus pijąc piwo. Widać że dzięki niemu trochę się rozluźnili i byli zadowoleni że nawet na takiej wyspie trafiają się jakie przyjemne rzeczy.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 21:49
Piwo nie smakowało zbyt dobrze, ale nie wiadomo, ile ono leżało w busie. Co najmniej kilkanaście lat. Ale to Jamesowi nie przeszkadzało, gdyż mógł poczuć trochę cywilizacji. Złapał za jedną puszkę i podszedł do Scarlett: - Chcesz jedno? - spytał.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-03-2010 21:50
Malecky stał przy przy otwartej klapie samochodu dociskając różne części. Liczył, że przez przypadek uda mu się coś naprawić. Co chwila próbował odpalić silnik, jednak bezskutecznie. Bus w tym czasie zamienił się w obiekt pielgrzymek. Co chwila ktoś wchodził do środka w poszukiwaniu kolejnych puszek zwietrzałego piwa.
- Spokojnie, nie wypijajcie wszystkiego. Zostawcie trochę dla innych. Może ktoś jeszcze się tu rozwali, niech ma trochę rozrywki. - I znów zniknął pod klapą samochodu.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 21:58
Scarlett siedziała oparta o drzewo przyglądając się reszcie. Nagle podszedł do niej Sawyer i wyciągnął puszkę piwa. Napiła się łyk, po czym natychmiast go wypluła.
- Tfuu! Ile to ma? Ohyda! Jak możecie to pić? - zapytała po czym wybuchnęła śmiechem.
Oddała mu alkohol i posmutniała.
- Kurczę, mam wrażenie, że tracimy tu czas - powiedziała spoglądając na samochód.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 21:59
Ana popijając piwo podeszła do Lincolna. - Znasz się na tym? - Spytała, wskazując na silnik busa. Wyspa co krok ją zadziwiała, do czego zdążyła się już przyzwyczaić, ale nikomu trochę rozrywki nigdy nie zaszkodziło. - Może damy radę go naprawić.. - Usiadła na miejscu kierowcy spoglądając na kluczyk który mieścił się w stacyjce.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:01
- Według mnie to też nie najlepsze wyjście... Powinniśmy iść dalej, niedługo zapadnie zmrok. - odpowiedział James, uśmiechając się do ukochanej. Do swojego plecaka zapakował jeszcze kilka puszek piwa, po czym podszedł do miejsca, w którym byli Lincoln i Ana. Puknął mu dwa razy w maskę i powiedział:
- Linc, nic tu po nas. I tak nie odpalisz tego rzęcha... Powinniśmy iść dalej.
Edytowane przez Dexter dnia 16-03-2010 22:02
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:09
Miles zgadzał się z innymi że powinni iść dalej. Uruchomienie stojącego kilka lat nieużywanego samochodu graniczyłoby z cudem. Miles wrzucił do swojego bagażu kilka puszek piwa. Zjadł na ta gorycz owoc i czekał czy reszta zdecyduje się iść dalej.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-03-2010 22:10
Nieudolne próby naprawienia samochodu trwały w najlepsze. Coraz więcej osób przyglądało się temu co Lincoln robi. Podłączanie od nowa kabli, przekręcanie, stukanie - nic nie dawało rezultatu. - A może gdyby tak... - Malecky'emu przyszła do głowy pewna myśl. Upewniając się, że nikt na niego nie patrzy wziął jedną z puszek piwa i podszedł do wlewu paliwa. Udając, że coś sprawdza zaczął wlewać do środka alkohol.
- Ana! Spróbuj odpalić! - krzyknął z nadzieję, że to pomoże.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:22
Ana spoglądała na stare gazety które były w schowku kiedy usłyszała Lincolna który mówił, żeby spróbowała zapalić. Nie widziała w tym żadnego sensu, jednak co szkodziło jej po raz kolejny sprobówać? Przekręciła klucze w stacyjce i bus zaczął przeraźliwie huczeć. - Hahaha! - Zaśmiała się, uradowana. Samochód dygotał i trząsł się niczym pierwsze, stare wozy. - Yeah! Kto chce się przejechać!? Chyba działa!! - Krzyknęła wychylając się za dzwiczki.

dobra, piwo widocznie jes dobre na wszystko smiley
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-03-2010 22:25
Odgłos klekoczącego silnika był jednym z najprzyjemniejszych jakie ostatnio Lincoln słyszał. - Łoho! - krzyknął z radością! - Czułem, że to pomoże!
- Mimo, że była już dość późna pora i ciemność coraz bardziej ogarniała dżunglę, powiedział do Any, żeby wcisnęła gaz - Spróbuj podjechać kawałek!
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:29
Sawyer stał z boku i przygladał się sytuacji. Nie sądził, że uda im się uruchomić starego grata. Inni bawili się przy samochodzie, natomiast James usiadł pod drzewem koło Scarlett i upewnił się, że wszystko jest ok.
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:33
- Wiesz, nigdy Ci o tym nie mówiłam, ale moja siostra... zginęła właśnie w wypadku samochodowym... - powiedziała, unikając wzroku z Jamesem.
Z oddali słyszała rozentuzjazmowane okrzyki towarzyszy i terkot samochodu. Czuła się przybita.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:38
Ana-Lucia powoli przycisnęła pedał gazu, bus machinalnie wyskoczył do przodu pozbawiając Anę grawitacji, która podskoczyła w siedzeniu, zdejmując stopę z pedału. Wow. - Nie spodziewałam się, że ruszy. - Powiedziała w stronę rozbitków, wychodząc z wozu. smiley
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:43
Sawyer wstał i podszedł do dziewczyny. Przytulił ją mocno i powiedział: - Tak mi przykro... Podczas kiedy inni się dobrze bawili, para siedziała w niezbyt dobrych nastrojach.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:43
Miles był bardzo zaskoczony że udało się uruchomić pojazd ale równie jak oni bardzo z tego powodu się cieszył. Podszedł bliżej auta aby zobaczyć czy rozbitkowie już dziś planują jakąś przejażdżkę.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-03-2010 22:51
Lincoln również wyszedł z samochodu i oznajmił rozbitkom najbardziej oczywistą rzecz, jaką mógł w danym momencie powiedzieć - Samochód działa! Po raz pierwszy od dawna Malecky zapomniał o codziennych zmartwieniach.
- Dzisiaj ze względu na późną porę nie ma co jechać nim gdzieś dalej. Jest coraz ciemniej i szkoda utknąć gdzieś tym busem. - Spojrzał w stronę puszek piwa, które zostały ustawione w jednym miejscu - Tego trzeba pilnować, gdyż okazuje się, że może to być dobre paliwo. Bus jest dość spory, myślę że spokojnie możemy w nic przenocować. Zawsze to bezpieczniej.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:55
Miles słysząc słowa Lincolna postanowił nazbierać drewna na niewielkie ognisko. Gdy to uczynił rozpalił ogień i usiadł przy ognisku pijąc kolejne piwo. Przyglądał się pojazdowi i zastanawiał się czy dałoby radę dojechać nim do celu czyli plaży z której udadzą się do podwodnej stacji.
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 22:55
- A wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim? - Scarlett wciąż nie odrywała wzroku od ziemi, a on nie puszczał uścisku - ...że to była moja wina. Świetnie się wtedy bawiłam, dragi były odskocznią od codzienności i obowiązków, presji i wysoko stawianej mi poprzeczki przez rodziców... Ona widziała w jakim kręgu się obracam. Przyjechała po mnie. Zabrała mnie stamtąd. Gdyby nie ja... to ten wypadek nigdy nie miałby miejsca - powiedziała, a łzy spływały po jej policzkach wprost na ziemię - Byłam pieprzoną egoistką! - wykrztusiła z siebie, jednocześnie odczuwając ulgę.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 23:03
Sawyer jeszcze bardziej objął swoją ukochaną. Ta zaś płakała w jego ramionach.
- Nie obwiniaj się, to nie tylko twoja wina. Nie możesz całe życie żyć z poczuciem tylko własnej winy... - wyszeptał jej do ucha James. Trwali tak kilka minut.
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-03-2010 23:08
Chwilę jeszcze płakała, ale James sprawił, że powoli doszła do siebie.
- Może ta cholerna wyspa to kara? - wyszeptała Scarlett.
Strona 79 z 172 << < 76 77 78 79 80 81 82 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum