Autor |
Brak akcji. |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-03-2010 21:18 |
|
|
Coś słabo się toczy akcja w naszym obozie. Może by uzgadniać terminy, w których wszyscy jesteśmy i rozkręcać w tym czasie trochę fabułę?
Bo od kilku dni jedynie szukamy siebie po dżungli. Dzisiejszy poranek trwa już kilkanaście godzin. Peter i Eva w ogóle nie piszą ostatnio. Milesa przez tydzień nie ma. Matthew żyje w swoim świecie. Zostaję ja, Frank, Bernard, Ana i Dean. |
|
Autor |
RE: Brak akcji. |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 03-03-2010 21:23 |
|
|
Dean i inne postacie będą wam tylko pomagały, a nie robili wszystko za was Faktycznie ostatnio strasznie powoli to leci, ale jestem za twoim pomysłem z ustaleniem najaktywniejszych terminów. Uzgodnijcie to między sobą, ja tylko pomagam |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-03-2010 21:34 |
|
|
No posucha jest, i to duża. Ja jestem o różnych porach w różne dni, zawsze po 20 do powiedzmy 23. To by wystarczyło. Oczywiście zaglądam czasami rano, zazwyczaj koło 16. Mówię o dniach powszednich, w weekend wolna ręka.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-03-2010 21:41 |
|
|
Ja jestem dostępny praktycznie całe dnie, zwłaszcza wieczorami. Co dwa tygodnie nie ma mnie w weekendy - studia. Możemy się tak umawiać, czysto teoretycznie:
jutro rano bez ustalania można napisać coś, i wieczorem np. od 20:00 do 21:00. No, tylko trzeba to ustalić żeby jak najwięcej osób w tym czasie było i przyspieszyć akcję. |
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Postać: Alexander Block
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-03-2010 22:04 |
|
|
Ja totalnie zgubiłem akcję (Co nie znaczy, że nie wiem co się dzieje ) Jestem na stronie codziennie od 19 - 24, ale tak się składa, że w ciągu ostatnich kilku dni nie napisałem żadnego posta
A co do ogólnej liczby postów w naszym temacie, to aż wstyd, żeby zamknięte tematy postaci, albo jakichś problemów, unosiły się nad naszym tematem z grą przez kilka godzin
Edytowane przez Marcus dnia 03-03-2010 22:06 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-03-2010 22:17 |
|
|
właśnie, ja się też pogorszyłam bo nie było mnie 2 dni. i znów nie będzie w piątek, sobotę , niedzielę, wybaczcie<3 | ale tak to najbardziej pasuje mi od 18:00 do 22:00 w tych godzinach jestem wasza. :-) poza tym, serio mało akcji, coś z tym trzeba zrobić.. a Eva nie daje znaku życia wgl już od kilkunastu stron. (?) bo marcus to się chociaż pojawia na forum ... |
|
Autor |
Diego
Użytkownik
Postać: Joel Rothschild
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-03-2010 22:23 |
|
|
Dlatego my u nas dość powoli rozwijamy akcję, trzymamy się w miarę w kupie ale każdy wie co się dzieje I jakoś to się nawet fajnie toczy |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-03-2010 23:13 |
|
|
ja pisze kiedy mogę, konkretnych godzin wam nie podam kiedy mogę być lecz kiedy jestem prawie zawsze coś napisze |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 03-03-2010 23:16 |
|
|
I co najważniejsze, bardzo fajnie piszesz Adi .
To żeby pisać kiedy możemy - to oczywiste. Ale spróbujmy się mocniej zmobilizować jutro w godzinach 20:00 - 21:00 i w tym czasie znacznie przyspieszyć fabułę. Zobaczymy czy to wyjdzie. |
|