Autor |
Ogłoszenie - wybory |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 25-02-2010 18:26 |
|
|
Coś wam debata w temacie nie za bardzo wyszła, więc zrobimy to inaczej.
Każdy ma wysłać mi PW z nickami 2 osób, które typuje na stanowisko przywódcy. Można typować siebie! Do oddania mam 2 stanowiska - lider obozu i zastępca lidera. To lider otrzymywać będzie zadania dla grupy (za które można dostać immunitet) i to on zdecyduje kto je zrobi, w jaki sposób itp. (więcej informacji jak przyjdzie czas na zadania).
Wysłanie propozycji osób jest obowiązkowe, osoby które tego nie zrobią do końca weekendu, otrzymają karnego minusa na najbliższej radzie! |
|
Autor |
RE: Ogłoszenie - wybory |
Marcus
Użytkownik
Postać: Alexander Block
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 25-02-2010 19:34 |
|
|
Matt777 napisał/a:
to on zdecyduje kto je zrobi, w jaki sposób itp. (więcej informacji jak przyjdzie czas na zadania).
No to ładnie pociśnięte będzie miał przypuszczalny przywódca Spora odpowiedzialność, takie wyznaczanie osoby do zadania, która z kolei mogłaby je zawalić i zmarnować szanse obozu na zdobycie immunitetu
Do tej pory byłem święcie przekonany, że każdy z grupy robi zadanie i wewnątrz obozu dochodzi do głosowania, która praca weźmie udział w ostatecznym rozrachunku
Edytowane przez Marcus dnia 25-02-2010 19:34 |
|
Autor |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 25-02-2010 20:28 |
|
|
Tak też może być. Wszystko zależy od lidera, on będzie organizował i to jego sprawa jak to zrobi |
|
Autor |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-02-2010 22:00 |
|
|
Niestety, pierwsza faza głosowania nie dała jasnych wyników, więc trzeba przeprowadzić dogrywkę
Najpierw wyniki:
mrOTHER (Lapidus) - 4 głosy
Lincoln Malecky (Lincoln Malecky) - 4 głosy
Jazeera (Ana-Lucia) - 4 głosy
Adi (Bernard) - 1 głos
Sasza komputer (Abaddon) - 1 głos
Michał (Miles) - 1 głos
Marcus (Peter) - 1 głos
Tak więc czekam na kolejne głosy, jednak tym razem można głosować tylko na mrOTHERa, Lincolna i Jazeerę. Głosujemy tylko na jedną osobę, finaliści mogą głosować na siebie. Mam nadzieję, że druga dogrywka nie będzie potrzebna
|
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-02-2010 22:06 |
|
|
A takie pytanie. Jeżeli dotychczasowy przywódca potencjalnie odpada z gry, to jego funkcję przejmuje kolejna osoba z listy? Raczej wydaje się to oczywiste, ale wolę zapytać
|
|
Autor |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-02-2010 22:07 |
|
|
No tak A jak już cała trójka odpadnie (w co wątpię, bo skoro ich wybraliście, to raczej nie będziecie na nich głosować ), to wybieramy od nowa. |
|
Autor |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 27-02-2010 13:38 |
|
|
Sasza komputer, Lincoln Malecky - wyślijcie głosy w dogrywce |
|
Autor |
Matt777
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 27-02-2010 16:40 |
|
|
Mamy już ostateczne wyniki Przywódcą zostaje mrOTHER, czyli Frank Lapidus. Gratuluję Ana-Lucia miała remis z Lincolnem Maleckym, ale niektórzy głosowali dodatkowo na zastępcę i wybierali Anę, więc niech tak będzie Wyniki:
mrOTHER (Frank) - 5 głosów - Przywódca obozu
Jazeera (Ana-Lucia) - 3 głosy - Zastępca
Lincoln Malecky - 3 głosy - Rezerwa
Gratuluję waszej trójce, głosowanie naprawdę zacięte było Już w poniedziałek zadanie - mrOTHER dostanie je na PW i zdecyduje jak je wykonać, a następnie prześle mi na PW gotową pracę, która będzie miała wziąć udział w finale. Finał to 4 prace (po 1 z każdego obozu), z których GM wybierają najlepsze (nie możemy głosować na swoje grupy). Rada obozu odbędzie się u grupy, która wykona najgorsze zadanie.
Oczywiście przywódca może też oddać decyzję grupie, tak jak sugerował Marcus:
Do tej pory byłem święcie przekonany, że każdy z grupy robi zadanie i wewnątrz obozu dochodzi do głosowania, która praca weźmie udział w ostatecznym rozrachunku
ale pamiętajcie, że możecie nie mieć czasu na takie głosowania, na wykonanie zadania zwykle będzie niecałe 5 dni. Dokładne info w poniedziałek |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 27-02-2010 17:29 |
|
|
5 dni? Ufff... już się bałem... Matt, mam pytanie - o której będzie w poniedziałek zadanie? Bo ja będę do 8:45, a później się pojawię dopiero koło 18-19. :/
No i dzięki za głosy. Gratuluje 'rywalom' i obiecuję, że będę starał się ograniczyć liderowanie (jakiekolwiek będzie) do minimum. Rilaks, folks!
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 17:33 |
|
|
gratulacje other!
i zapowiada się ciekawie. :-) nie mogę doczekać się zadania. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 19:34 |
|
|
Postarajcie się coś wymyślić abyśmy nie musieli nikogo z nas eliminować Ja niestety was nie wspomogę bo jak już pisałem od Pon do Piątku mnie nie ma ale później już jakoś postaram się pomagać |
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 19:45 |
|
|
Ja jakby co mogę jakieś zadania robić, bo, po pierwsze mam czas, a po drugie w MP8 dostawałem za swoje zadania dużo immunitetów. O ile dobrze pamiętam, to najwięcej
|
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 19:47 |
|
|
Jak będziesz miał dobry pomysł na zadanie to czemu nie Ale może ten pomysł żeby wszyscy zrobili albo chociaż z 3 osoby i wybrać najlepszą to nie jest zły |
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-02-2010 19:51 |
|
|
Michal napisał/a:
Jak będziesz miał dobry pomysł na zadanie to czemu nie Ale może ten pomysł żeby wszyscy zrobili albo chociaż z 3 osoby i wybrać najlepszą to nie jest zły
Nom
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 28-02-2010 13:15 |
|
|
Ja oczywiście jestem do dyspozycji. Gratuluję przywódcy i zastępcy, na Was właśnie głosowałem . |
|