Data urodzenia: 1 września 1978 Pochodzenie: Teneryfa, Hiszpania Opis: Jessica jako mała dziewczynka przeprowadziła się z rodzicami z USA do Hiszpanii. Tam spędziła swoje kolejne lata, chociaż jej dzieciństwo nie należało do łatwych. W szkole nękali ją z powodu otyłości i miała na tym punkcie przez długi czas kompleksy. Pomimo wesołego usposobienia dziewczyny, nie miała wielu koleżanek, głównie odnosiło się to właśnie do jej wyglądu zewnętrznego. Tak więc stłamszona przez rówieśników prowadziła życie odizolowanej od większości, szarej myszki. Zdawać by się mogło, że mieszkając w Hiszpanii, a co więcej na wyspie plaża to często odwiedzane przez nią miejsce. Nic bardziej mylnego, Jessica większość życia do tej pory spędzała w domu, ucząc się, bo co innego mogła robić otyła, ciemnoskóra dziewczynka bez przyjaciół? Aż w końcu pewnego dnia rodzice przekonali ją (siłą) na wyjście z domu, zaplanowali bowiem surfowanie, co nie było niczym wyszukanym mając na uwadze ich położenie.
Niespodziewanie surfowanie stało się pasją Jess, a co za tym idzie i inne aktywności fizyczne pozwalające jej zrzucić tuszę. Szybko stała się smukłą i atrakcyjną dziewczyną. W takich okolicznościach nie trudno jej było zaskarbić sobie względy innych. W ostatniej klasie wstąpiła do szkolnej drużyny koszykarskiej. Po zakończeniu szkoły postanowiła dalej kontynuować swoje zamiłowanie do sportu i została instruktorką fitness. Nie skończyła też swojej przygody z surfingiem, dwa lata później została zdobywczynią złotej kuli w zawodach w tejże dziedzinie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.