Sayid Jarrah - wersja 1.5 (edytowana historia życia)
Grany przez: Naveen Andrews
Sayid Jarrah to urodzony 17 stycznia 1969 roku w Tikricie Irakijczyk. Był oficerem Gwardii Republikańskiej odpowiadającym za przesłuchania więźniów. Służąc w wojsku poznał biegle sztuki walki, tajniki tortur oraz opanował posługiwanie się bronią i obsługę sprzętu telekomunikacyjnego. Znany z brutalności. Fanatyk religijny.
W 2003 roku wstąpił do Dżamaat at-Tauhid wa-al-Dżihad ( 8 kwietnia 2013 roku organizacja ta zmieni nazwę na Islamic State of Iraq and Sham w skrócie: ISIS)
Sayid trudnił się dotychczas w braniu do niewoli zagranicznych zakładników i przeprowadzaniu na nich tortur oraz egzekucji poprzez ścięcie, które wstrząsały opinią publiczną. Koordynował liczne ataki i zamachy terrorystyczne głównie w środkowym Iraku.
Jego pobyt w Australii dotyczył werbowania zagranicznych ekstremistów.
22 września 2004 roku Sayid leciał z Sydney do Los Angeles w celu szukania następnych rekrutów.
Często nuci pod nosem Salil Sawarim, przez co zwraca na siebie uwagę.
Preferowany obóz: Rozbitkowie
Akceptuję
~O
Edytowane przez Otherwoman dnia 10-02-2015 20:25
jakoś nie widzę postaci Sayida jako fundamentalisty, a po drugie troszkę nie rozumiem grania postacią, która popiera największą zarazę dzisiejszego świata
adi1991 napisał/a:
jakoś nie widzę postaci Sayida jako fundamentalisty, a po drugie troszkę nie rozumiem grania postacią, która popiera największą zarazę dzisiejszego świata
adi
We are all evil in some form or another, are we not?
Mahmoud w zamyśle też miał popierać fundamentalizm i terroryzm... ale nie zdążyłem tego wprowadzić do gry...
uważałbym z wrzucaniem takich piosenek na forum. jeszcze NSA się nami zainteresuje.
a sama piosenka kojarzy mi się z taką arabską Konkwistą 88 albo innym nazi rockiem.
Edytowane przez Faraday dnia 10-02-2015 21:54
Jak zalajkujcie piosenkę i dacie suba kanałowi to bardzo prawdopodobne, że dostaniecie prywatną wiadomość od rekrutera ISIS. Tak to działa właśnie Jest tego masa na YT, tak wabią ludzi. Wcisną Ci każdy kit byle byś do nich dołączył. Obiecują pieniądze i przygodę życia
Dr Chang napisał/a:
Jak zalajkujcie piosenkę i dacie suba kanałowi to bardzo prawdopodobne, że dostaniecie prywatną wiadomość od rekrutera ISIS. Tak to działa właśnie Jest tego masa na YT, tak wabią ludzi. Wcisną Ci każdy kit byle byś do nich dołączył. Obiecują pieniądze i przygodę życia
Ciekawe, czy ktoś z nich zagrałby z nami w MP
Gdyby w fabule tego MP były ataki na USiA to jak najbardziej Oni mają własną wersje GTA, gdzie dostaje się extra punkty za np. wysadzenie autobusu z cywilami albo zabicie amerykańskiego policjanta.
Dr Chang napisał/a:
Gdyby w fabule tego MP były ataki na USiA to jak najbardziej Oni mają własną wersje GTA, gdzie dostaje się extra punkty za np. wysadzenie autobusu z cywilami albo zabicie amerykańskiego policjanta.
cool
czyli, Faraday, twoje MP ISIS jest całkiem realne
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.