Autor |
RE: Emma Voluez |
Sasha3000
Użytkownik
Postać: Emma Voluez
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 20:51 |
|
|
TWD ma tylko jeden bardzo dobry sezon i wiadomo, że nadal tak będzie, bo AMC idzie w ilość, a nie w jakość.
And we'll buy a beer to shotgun
And we'll lay in the lawn
And we'll be good |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 20:54 |
|
|
Sasha3000 napisał/a:
TWD ma tylko jeden bardzo dobry sezon i wiadomo, że nadal tak będzie, bo AMC idzie w ilość, a nie w jakość.
SLUCHAM? A Mad Men, a BB? Tez w ilosc?
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 20:57 |
|
|
Który sezon jest Twoim zdaniem bardzo dobry?
Ja ogólnie uważam, że sezony mają różny poziom, ale ogólnie dobry. Jedynie gardzę drugim sezonem, który mnie mega wynudził poza nielicznymi ciekawszymi momentami.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 20:58 |
|
|
Ja tych seriali nie oglądam, więc nie mogę się o tym wypowiedzieć, ale AMC jest retarded, bo tylko ta stacja może kogoś zwolnić 3 dni przed kręceniem odcinka. <3
1 sezon jest najlepszy. W drugim, scenarzyści coś ćpali, bo tam było tyle nieścisłości i brak umysłu danych bohaterów, nie wymieniając tutaj nawet Lori, że aż się płakało, jak się oglądało odcinek. Pierwsza połowa 3 sezonu była dość dobra, jednakże drugą tak zjebali, że myślałam, iż oglądam inny serial. 4 sezon dość mi się podobał, bo tam rozwinęli Beth, ale fabuła stoi miejscu. Prawdo mówiąc wgl nie ma tej fabuły i są tylko wątki, które trwają na kilka odcinków i tyle. Jeśli mam ocenić 5 sezon; to tylko cztery pierwsze odcinki, bo reszta to był poziom serialu: Jane The Virgin.
And we'll be good
Edytowane przez Sasha3000 dnia 12-01-2015 21:02 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 21:01 |
|
|
Sasha3000 napisał/a:
Ja tych seriali nie oglądam, więc nie mogę się o tym wypowiedzieć, ale AMC jest retarded, bo tylko ta stacja może kogoś zwolnić 3 dni przed kręceniem odcinka. <3
No to zaluj bo obydwa to klasyki, ktore wlasnie definiuja klase tej stacji, bynajmniej nie 'retarded'.
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 21:06 |
|
|
Słyszałam o tym, że są to dobre seriale, ale nadal mam swoją opinię o AMC. Jeśli ktoś ma jakieś powiązanie z Frank'em Darabont; to może się pożegnać, bo od razu uśmiercają postać. <3
And we'll be good |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 21:19 |
|
|
Sasha3000 napisał/a:
Słyszałam o tym, że są to dobre seriale, ale nadal mam swoją opinię o AMC. Jeśli ktoś ma jakieś powiązanie z Frank'em Darabont; to może się pożegnać, bo od razu uśmiercają postać. <3
Czekaj, wiec mowisz ze skreslasz amc po tym, jak laska, na ktorej postac nie bylo pomyslu juz dawno (cmon, nie interesowala sie nawet nia jej wlasna siostra....), zostaje zwolniona niespodziewanie w i tak srednim serialu o ZOMBIE?
Pozwol ze skomentuje to obrazkiem:
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 21:25 |
|
|
panda
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 21:36 |
|
|
panda napisał/a:
Sasha3000 napisał/a:
Czekaj, wiec mowisz ze skreslasz amc po tym, jak laska, na ktorej postac nie bylo pomyslu juz dawno (cmon, nie interesowala sie nawet nia jej wlasna siostra....), zostaje zwolniona niespodziewanie w i tak srednim serialu o ZOMBIE?
Yyyy, czy ja to napisałam, nie? Czy Emily Kinney ma coś wspólnego z Frank'em Darabont, nie? Czy skreślam AMC, że zabili moją ulubioną postać, nie? Czy ten serial byłby dobry, gdyby nie byłby produkowany tylko przez AMC, tak! Nie wiem, czy wiesz, ale The Walking Dead jest tylko dziełem AMC. Mad Men jest produkowany przez Lionsgate Television i emitowany przez AMC, a BB ma powiązania z Sony, a The Walking Dead jest tylko dziełem AMC, więc teraz pomyśl... Czy stacja popisuje się, nie?
+ AMC podciął budżet The Walking Dead do 2 sezonu. Frank Darabont odniósł się do tego na Comic Conie i następnego dnia został zwolniony przez stację. To się nazywa profesjonalna stacja?
Tereska musi być.
And we'll be good
Edytowane przez Sasha3000 dnia 12-01-2015 21:48 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 21:52 |
|
|
Sasha3000 napisał/a:
panda napisał/a:
Sasha3000 napisał/a:
Yyyy, czy ja to napisałam, nie? Czy Emily Kinney ma coś wspólnego z Frank'em Darabont, nie? Czy skreślam AMC, że zabili moją ulubioną postać, nie? Czy ten serial byłby dobry, gdyby nie byłby produkowany tylko przez AMC, tak! Nie wiem, czy wiesz, ale The Walking Dead jest tylko dziełem AMC. Mad Men jest produkowany przez Lionsgate Television i emitowany przez AMC, a BB ma powiązania z Sony, a The Walking Dead jest tylko dziełem AMC, więc teraz pomyśl... Czy stacja popisuje się, nie?
Ech, poczytalabys wiecej niz 3 pierwsze strony w google...
Nie wspomnialam nawet o czlowieku o ktorym mowisz w sumie, ale dobra. Nie wiesz, jaki bylby serial w innej stacji,bo poki go nikt nie podbierze to moge tylko wierzyc ze bedzie dobry na tej samej zasadzie, na ktorej opieram moja wiare w latajacego konia na wrotkach. Czyli w sumie chuja wiem.
Co do wspierania seriali, niewiele to sie ma do prestizu samej stacji, ktory jest ogromny. Nie tylko te dwa i nie tylko w amc maja kilku wspoltworcow wiec nie widze sensu argumentu. Zabronil ktos twd szukania wsparcia?
koncze te dyskusje, jutro 2 kola
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 22:05 |
|
|
To raczej nie produkcja TWD, tak postanowiła, tylko AMC, bo chcą mieć serial, który będzie na ich wyłączność i nie stwierdzaj, że czytałam więcej, niż trzy pierwsze strony w google, bo tak nie było. Czy ktoś dobrze mówi ogólnie o AMC, nie? Bo seriale, takie jak Mad Men, czy BB jakby posiadały inne stacje to nadal byłby dobre, jak są, jednakże The Walking Dead wyglądałby wgl inaczej i taka jest prawda. AMC zbyt bardzo manipuluje i robią wszystko, aby wypaść w jakim najlepszym świetle, ale za bardzo im to nie wychodzi, bo wychodzą brudy na wierzch. Ja przedstawiam tylko swoją opinię, która jest powszechna, jeśli chodzi o AMC. I tak nie pokona CBS, który wygrywa z każdą stacją amerykańską. <3
And we'll be good
Edytowane przez Sasha3000 dnia 12-01-2015 22:07 |
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-01-2015 22:26 |
|
|
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 13-01-2015 01:51 |
|
|
#BreakingNews #ŁamiącaWiadomość
Sądząc po wiedzy na temat produkcji seriali, Sasha3000 jest tak naprawdę redaktorem naczelnym Hataka, który incognito szpieguje naszą stronę. Nie dajmy się szpiclom! #WolneMP!
(Nie pytam nawet o jakie chodzi seriale, które robi CBS samodzielnie, bez wsparcia studia produkcyjnego)
The maze isn't meant for you...
Edytowane przez mrOTHER dnia 13-01-2015 01:52 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-01-2015 08:47 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Sądząc po wiedzy na temat produkcji seriali, Sasha3000 jest tak naprawdę redaktorem naczelnym Hataka, który incognito szpieguje naszą stronę. Nie dajmy się szpiclom! #WolneMP!
(Nie pytam nawet o jakie chodzi seriale, które robi CBS samodzielnie, bez wsparcia studia produkcyjnego)
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-01-2015 09:33 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Chodziło mi bardziej o manipulację telewizyjną na CBS, bo w tym są naprawdę dobrzy.
And we'll be good |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-01-2015 09:39 |
|
|
Addie! Addie!
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-01-2015 09:48 |
|
|
Agusia? Ju betrejed mi ;(
And we'll be good |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 13-01-2015 12:34 |
|
|
Jaką manipulację?
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-01-2015 14:07 |
|
|
No chodzi mi o manipulację w reality show, które u CBS jest stosowana najlepiej ze wszystkich stacyj amerykańskich.
And we'll be good |
|