Wiek: 27 Kim była postać przed apokalipsą: kurier/głosiciel Ewangelii Krótki opis: Joshua jest synem wielebnego Moore'a - przywódcy ortodoksyjnej protestanckiej społeczności mającej swoją siedzibę w miasteczku Griffin na obrzeżach Atlanty. Wychowany w konserwatywnej chrześcijańskiej rodzinie Moore uznał, że jego obowiązkiem jako Chrześcijanina jest głoszenie Słowa Bożego. Po skończeniu szkoły średniej, pomimo znakomitych wyników w nauce zrezygnował z dalszej edukacji. Aktualnie utrzymuje się z dorywczej pracy jako kurier a cały wolny czas poświęca pogłębianiu wiary i głoszeniu słowa Bożego w miejscach publicznych ("Czy chce Pan porozmawiać o Bogu?" )
Miałam tę piosenkę na budzik w telefonie (w ogóle cała płyta jest PRZEZAJEBISTA), póki nie ogarnęłam, że 'I can't tell you the truth about my disguise' to jego coming out, a cała piosenka... Ech.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.