Ponieważ tak ładnie spisaliście się na poprzednim zadaniu i przygotowaliście ekwipunek potrzebny do przeżycia, zostajemy w temacie. Wiecie już jakie sprzęty są niezbędne, ale pytanie, czy wiecie czym się kierować w czasie zombie apokalipsy.
W końcu nie tylko rzeczy materialne są niezbędne!
Tym razem waszym zadaniem będzie przygotować mini poradnik Jak przetrwać apokalipsę zombie?
W pięciu punktach musicie zawrzeć to czym powinno kierować się w walce o przetrwanie.
1. KRÓTKA NAZWA
Opis porady.
Na wasze poradniki czekam do niedzieli, do godziny 18.
1. Znajdź kij!
Kij zawsze się przyda. Może spełniać funkcje bojowe, może służyć do podpierania się. Zaś w chwilach zwątpienia można go wsadzić w odbyt na poprawę humoru.
2. Głupia kompania
Samemu ciężko jest przeżyć. W grupie też nie da się uniknąć wpadek, więc lepiej znaleźć nieogarniętych i głupich towarzyszy. Szybko zginą i zombie zostawi Cię w spokoju, by ich zjeść.
3. Zero honoru
Jeśli naprawdę chcesz przeżyć nie zgrywaj bohatera. Jeśli musisz kogoś okraść, zrób to. Jeśli czyjeś życie jest zagrożone - olej go i spieprzaj.
4. NIEbezpieczne miejsce
Jeśli widzisz/słyszysz wiadomość, że gdzieś jest bezpieczne miejsce, nie idź tam! Bankowo albo już zombie przejęło to miejsce, albo żyją tam jacyś psychole.
5. Bądź zawsze gotowy
Miej przy sobie zapas jedzenia, jakąś latarkę, trochę zombie flaków - nigdy nie wiadomo co się kiedy przyda.
Dziękuje bardzo, że miałeś ochotę się ze mną pobawić
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.