Autor |
RE: Savannah |
rafalek
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 14:52 |
|
|
rafalek usłyszał ludzki głos, w dodatku kobiecy, ale był nauczony, żeby nie ufać nikomu. A jeśli to pułapka? Dzieciak schował się pod jedną z ław i czekał, nasłuchując. Serce waliło mu ta mocno, sprawiając wrażenie, że słychać je wszędzie. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:01 |
|
|
Szukałam skrzynki z narzędziami, nie zdając sobie sprawy, że ktoś tu jest. Byłam pewna, że przesłyszałam się ze zmęczenia.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:07 |
|
|
Rafalek słyszał, że ktoś przeszukuje łódź. Był pewien, że złodziej chce podprowadzić jego krakersy. Nie mógł więc bezczynnie siedzieć pod ławą, czekając aż zniknie jego główne źródło pożywienia i zostaną same wodorosty. Wypełznął spod ławy i rozejrzał się za jakąś bronią. Pod ręką był akurat czajnik. Rafalek chwycił go i zaczął się skradać w kierunku złodzieja. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:08 |
|
|
Tymczasem Danny wciąż przebywał w kajucie z Lacey i Kass. Oparł się o ścianę i udając konia skutecznie wtopił się w krajobraz. Postanowił poczekać jeszcze chwilę i posłuchać co mają sobie do powiedzenia.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:19 |
|
|
A ja właśnie w tym momencie się odwróciłam. - Ty mały gówniarzu, spieprzaj stąd! - syknęłam i zabrałam mu czajnik.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:29 |
|
|
Rafalek stracił swój czajnik i zaraz może stracić coś więcej - swoje cenne życie. To moja łódź! - powiedział zebrawszy się na odwagę, choć głos mu jeszcze trochę drżał. I mój czajnik. - dodał wpatrując się w niego. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:36 |
|
|
- Oddam Ci go, jeśli powiesz, gdzie jest skrzynka z narzędziami i gdzie Twój tata trzyma zapasowe części.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:41 |
|
|
// o nie, znowu Rafałek
Kass czekała wciąż na reakcję Lacey i się doczekała. Kobieta była wściekła, a w jej oczach pojawiły się łzy złości i bezsilności.
- Nieprawda! Musisz tak, bo jesteś zazdrosna. Jakby nic do mnie nie czuł, to powiedziałby po prostu... Po co miałby kłamać? Tylko takie dziwki jak Ty oszukują w takich sprawach.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 11-06-2014 15:54 |
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:50 |
|
|
Rafalek przez chwilę się zastanowił. Zapasowe części? Czy tej kobiecie chodzi o ludzkie organy, które jego tata przemycał na łodzi i które już dawno zjedli z głodu? Podrapał się po głowie. A co dostanę w zamian? - zapytał i wbił wzrok w czajnik. Masz coś do jedzenia? |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 15:57 |
|
|
- Mam w pizdu jedzenia na swojej łodzi. Ale najpierw musisz dać mi narzędzia i pokazać silnik.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:00 |
|
|
Oczy rafalka się zaświeciły. Jego tata często mówił, że zarobią "w pizdu szmalu" i zawsze to zwiastowało dostatnie czasy. Dobra. - powiedział i bez słowa komentarza poczłapał pod pokład wprost do skrzynki z narzędziami. Tu! - pokazał palcem na przykurzoną skrzynkę. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:02 |
|
|
Jak mnie nazwałaś, szmato? - tego było za wiele. Podeszła do Kass i zdzieliła ją w jej okropną buźkę.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:09 |
|
|
Widząc, że dyskusja się zaostrza, postanowił interweniować. Wyszedł z cienia i złapał Lacey za rękę.
- Nie dotykaj jej - powiedział z miną konia.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:11 |
|
|
Kass wykorzystała okazję, w końcu Danny trzymał Lacey, a nie ją. Wzięła więc duży zapach i wymierzyła rywalce siarczysty policzek.
- Pijana dziwka!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:11 |
|
|
Zaczęłam szukać reszty narzędzi. Na szczęście skrzynka taty chłopca była pełniutka. - Jak masz na imię, gówniarzu?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:21 |
|
|
Lacey pisnęła, widząc że trzyma ją koń. To jakiś zboczeniec w masce! Zaczęła się wyrywać.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:23 |
|
|
Jako, że tata często nazywał go gówniarzem, rafalek był przyzwyczajony. Damian - skłamał rafalek, nie mogąc się doczekać, aż wreszcie zje coś porządnego.
Edytowane przez rafalek dnia 11-06-2014 16:23 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:25 |
|
|
Znalazłam prawie wszystko, brakowało tylko jednego ważnego elementu, po który i tak pojedzie Julia. Wstałam i podeszłam do drzwi kajuty upewniając się, że jest tam klucz. - Zatem do widzenia, Damianku. - powiedziałam i zamknęłam przed nim drzwi na klucz.
Edytowane przez panda dnia 11-06-2014 16:27 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:26 |
|
|
Danny przypomniał sobie, że jest koniem, więc ściągnął maskę z głowy.
- To tylko ja - wyjaśnił, po czym puścił Lacey.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2014 16:34 |
|
|
Ej!. Otwieraj! - rafalek zaczął walić w drzwi. Obiecałaś żarcie, głupia suko! - chłopiec użył określenia, ktore często słyszał, gdy rodzice ze soba rozmawiali.
Edytowane przez rafalek dnia 11-06-2014 16:35 |
|