Autor |
RE: Lasy Georgii -> State Route 16 |
Amaranta
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 19:35 |
|
|
- Wszyscy nie... - Myślała na głos, zgadzając się z Corinne, chyba pierwszy raz odkąd los skrzyżował ich drogi - No najwyraźniej. Zapach, odgłosy... - Wymieniała, siadając na tyłku na ziemi i sprawdzając ile naboi jej zostało. Nie było mowy o używaniu broni palnej, ale wolała wiedzieć co ma jeszcze na obronę.
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 19:49 |
|
|
Gertrud wreszcie się rozpogodził. Nie, żeby wcześniej był jakiś niezadowolony i naburmuszony. Miał ze sobą tylko "broń białą". Gdyby ktoś ośmielił się zapomnieć, przypomnę: młotek, klucz fajkowy oraz nóż do mięsa. W jedną ze swoich mizernych rączek chwycił więc pozycję numer dwa, w druga pozycję numer trzy, natomiast klucz zostawił. Bo nie miał trzeciej ręki.
- Musimy być ostrożni, bo nas zjedzą żywcem- powiedział mądrze, niczym grecki uczony.
|
|
Autor |
Franka
Użytkownik
Postać: Amanda Shaw
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 19:52 |
|
|
Amanda nadal tam była! Chociaż nie ogarniała o co chodzi.
Próbowała przeżyć, żeby nic jej nie chapnęło.
Widząc budynek otoczony prawie w całości przez zombie aż dostała znowu ciarek. Jak słodko. Dla odmiany - horda zombie. Na pewno się przedrą.
Popatrzyła się na pandowatą i na policjantkę.
-Ktoś mógłby ich odciągnąć.-mruknęła. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:00 |
|
|
Tymczasem jeden z zombie zbliżył się w naszą stronę. Strzeliłam i po chwili leżał przed nami. Nożem zaczęłam pozbywać go palców u rąk i uszu. - Masz jakąś żyłkę, glino? Muszę sobie zrobić biżuterię. - zagadnęłam, a po moich rękach spływała krew zombie. Musiałam wyglądać bardzo dramatycznie.
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:03 |
|
|
- Myślę, że Corinne może ich odciągnąć - zaproponował. W końcu podobno była instruktorką fitness? Choć Osel nie bardzo w to wierzył, bo miała tyłek jak babunia Denvera.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:28 |
|
|
- To dajcie mi jakiś sznurek albo żyłkę, żebym mogła to sobie zawiązać. Może być jakiś łańcuszek.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Postać: Wojciech Cebulowski
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:38 |
|
|
Denver podszedł po cichu do zebranych. Patrzył na to co robi Corinne po chwili chwycił za jednego urwanego palca i namalował jej na twarzy krzyż jakby była egzorcystą. Wróć, ona nie może być, bo jest kobitą. Kobity nie mogą...
Zrobił minę żółwia.
- E, mogę tasak? - zapytał Derpa. W końcu był lekarzem, wiedział gdzie co jest i co robi.
Edytowane przez Judka dnia 28-05-2014 20:39 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:41 |
|
|
Obejrzałam się w lusterku radiowozu. Miałam na czole znamię jak przystało na córkę księdza. - Ej, dzięki Patelniarz! - powiedziałam cicho i pokazałam mu uniesiony kciuk. - Wygląda zajebiście. - dodałam i zaczęłam wycinać zombie włosy nożem. - Nie mamy żyłki, będą włosy.
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:41 |
|
|
- Tylko się nie zatnij, jest ostry - uprzedził, wyrzucając z siebie kolejną mądrość. Wyciągnął zza paska nóż i podał go Patelniarzowi.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:46 |
|
|
Fuj! - pomyślał robiąc grymaśną minę kiedy Corinne robiła to co robiła. Ale zamiast narzekać zrobił to co chirurdzy potrafią najlepiej. Chociaż była to jego pierwsza operacja tasakiem, poszła całkiem dobrze. Rozciął brzuch brzydala tak piękniusio, że nawet nie zwracał uwagi na zapach. A jebało porządnie.
- Coś ty stary jadł. - skrzywił się i ściągnął z siebie koszulę. To i tak nie pomoże. Będzie tym śmierdzia. Ale no. Grzebiąc we wnętrznościach paskudztwa zaczął ciągnąć za jelita. Oderwał jelito grube i popatrzył na Gertruda z wyciągniętymi rękami. Położył to na ziemi i ciągnął za jelito cienkie.
|
|
Autor |
knopers
Użytkownik
Postać: Darja Domracheva
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:48 |
|
|
-Corinne nie może tego zrobić. Wybacz ,ale jesteś kobietą. Jesteś fizycznie przystosowana do prac słabszych, ustępując w tych trudniejszych mężczyznom. Nie nadajesz się na mordercę,a jesteś jedynie instruktorką fitness i to chyba z marnym skutkiem. Myślę,że to powinien być Gertrud. Wygląda najbardziej apetycznie.-zwrócił się do zgrai Temperówczens.
Funkcja: przyrodnik
Edytowane przez knopers dnia 28-05-2014 20:49 |
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:50 |
|
|
- Ryszardzie... - popatrzył na mężczyznę znad flaków. - Czy uczyniłbyś z tego oto jelita naszyjnik dla przyszłych podróżników pośród zombie? Trzeba związać dwie strony. - Oby nie było kupki na końcu.
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:51 |
|
|
- Wyciągnąłeś mu odbyt- stwierdził, kiedy Denver trzymał w rękach jelito grube. Zaraz potem zjeżył się, słysząc słowa Ryszarda. To tak teraz zamierzał się zachowywać?! Chciał pozwolić, by zombie zjadły jego pośladki? O nie, nie.
- Albo Ryszard, może ich zwabić głową, która ma w plecaku.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:52 |
|
|
Odciął część w której mogła być kupka i popatrzył na kumpla jakby był Beatą Tyszkiewicz w Tańcu z Gwiazdami.
|
|
Autor |
knopers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:54 |
|
|
Ryszard popatrzył z wyrzutem na Gertruda. Lubił tego tłustego wieprza,a ten zdradzał jego tajemnice...jak śmiał.
-Pomogę Ci.-zwrócił się do swego best friend Matthew i uronił jeszcze łzę na myśl o ciosie jaki wymierzył mu knur. Po palcach Temperówki rozlał się ciepły wodnisty kał.
Funkcja: przyrodnik
Edytowane przez knopers dnia 28-05-2014 20:57 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:54 |
|
|
Popatrzyłam na Denvera z odrazą. Jednak wybrałam mądrzejszy sposób. Nie dojrzałam obok siebie sznurka od snopowiązałki, więc w końcu włosy nie były potrzebne. Zrobiłam sobie biżuterię z palców i uszu zombie, zawiązałam taki szaszłyk na szyi. Przez coś takiego cała koszulka była w śmierdzącej krwi zombie. Pociągnęłam nosem i powstrzymując odruch wymiotny rzuciłam tylko: - Powinno wystarczyć. Denver, idziesz też?
|
|
Autor |
Amaranta
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:55 |
|
|
Odsunęła się, nie zamierzając brać udziału w smarowaniu się tym paskudztwem. Aż na wymioty ją wzięło.
- Wy chcecie ich zwabić czy dołączyć do upiornej rodzinki?
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 20:56 |
|
|
Zawiązał jelito cienkie i włożył to sobie na szyję wycierając brudną koszulę w spodnie i koszulkę. Muszą znaleźć jakieś ciuchy, bo sam się zrzyga. Wstał na równe nogi, podciągnął portki i zerknął na przyjaciela, potem na Rysia.
- Jedno jelito dla jednego. - powiedział i kiwnął głową do Corinne. W sumie już raz razem współpracowali. Zostało im jelito grube! Odciął przecież kupkę...
Edytowane przez Judka dnia 28-05-2014 20:57 |
|
Autor |
knopers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 21:01 |
|
|
Ryszard wytarł kupkę o spodnie i wyciągnął jeszcze jedno jelito. Zaskakująco dużo ten człowiek miał tych jelit,ale jako wykwalifikowany rzeźnik wiedział,że to rozstrój jelitowy mógł to spowodować. Choroba ta była bardzo rzadka,ale jakże zaskakująca i przyjemna w odbiorze.
Mężczyzna popatrzył jeszcze raz na Gertruda i zastanowił się czy kiedykolwiek jeszcze odbudują ich relację.
Funkcja: przyrodnik |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-05-2014 21:04 |
|
|
Wzięłam sobie jeszcze jedno jelito. - Gotowi?
|
|