Autor |
RE: Lasy Georgii -> State Route 16 |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:27 |
|
|
Szliście więc uparcie przed siebie pomimo otaczającego Was zewsząd cmentarzyska samochodów. Po około godzinie marszu ujrzeliście w oddali mężczyznę malującego czarną farbą po ciężarówce. Podchodząc nieco bliżej zorientowaliście się, że jest to początek znajomego napisu. Na ciężarówce widać było litery "ZBAWIE"...
Edytowane przez Terminus dnia 26-05-2014 17:28 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:29 |
|
|
Danny chyba znalazł bratnią duszę.
- No tak, to już nie to samo - wspomniał z rozrzewnieniem czasy istnienia Thrashersów, w międzyczasie myśląc nad kolejnym kłamstwem, bo coś mu się pochrzaniło.
- Co się stało?... Zatrudnili mnie w "Nashville Predators" i tam mieszkam, a do Atlanty wracam od czasu do czasu odwiedzić stare śmieci. Pech chciał, że przyjechałem akurat teraz - wycudował.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:31 |
|
|
- Predators też są spoko. Choć najbardziej kibicuję Winnipeg, a potem Anaheim, pewnie przez sentyment z dzieciństwa i tych filmów.
Kass nagle zobaczyła ciężarówkę z jakimś napisem.
- ZBA-WIE... nie? Ciekawe po co ktoś to nabazgrał.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:32 |
|
|
- Nie skończył napisu, więc pewnie został zjedzony. - skomentowałam napis.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:36 |
|
|
Danny w przeciwieństwie do reszty widział też delikwenta odpowiedzialnego za te napisy, które prześladowały ich już od dobrych kilku godzin. Przynajmniej uwolnił się od skomplikowanej rozmowy z Kass.
- Hej kolego! - zawołał do nieznajomego, podchodząc bliżej. - Co to za propaganda? - zapytał.
|
|
Autor |
Faraday
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:38 |
|
|
Joshua z racji swojej wady wzroku potrzebował chwili, żeby dojrzeć dobrze mężczyznę , ale gdy w końcu podszedł na tyle blisko, aby widzieć go dość ostro stanął jak wryty i zrobił tylko minę:
Edytowane przez Faraday dnia 26-05-2014 17:39 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:40 |
|
|
Nie zauważyłam mężczyzny za pierwszym razem. Nie zadawałam pytań, a jedynie stanęłam z tyłu i napięłam cięciwę, w razie gdyby zaatakował.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:41 |
|
|
Kassandra stanęła z Dannym i czekała na odpowiedź. Wydawało jej się, że facet, który wypisuje jakieś slogany na ciężarówkach musi być psycholem, więc wolała nie podchodzić bliżej.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:42 |
|
|
Nie da się zabrać życia tym, którzy go nie posiadają - przekonywał sam siebie Edward, przypominając sobie lektury, w których nie tak dawno jeszcze się zaczytywał, a które traktowały o zaniku moralności w warunkach ekstremalnych - Pierdolenie. Rzecz słuszna, adekwatna do czasów - doszedł jednak do wniosku i postanowił nie przejmować się swą nową rolą. Eksterminacja wroga w imieniu słusznym i czystym na pewno uczyniłaby go w oczach Pana jednym z tych, którzy zasiądą po prawicy czy gdzie tam. Katherine... Nie, ona tam teraz siedzi i przekonuje Najwyższego, dlaczego warto strącić mnie do piekła.
Wtem na ich drodze pojawił się nowy przybysz, tym razem całkowicie żywy, a przynajmniej takie sprawiał wrażenie. Okazał się być autorem lakonicznych wskazówek, które widzieli. Edward zatrzymał się i czekał na to, co się wydarzy. |
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:46 |
|
|
- Boże jesteś wielki! - krzyknął mężczyzna i nie zważając na Danny'ego podbiegł do Joshui i go uściskał. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:50 |
|
|
- Aha - skomentował.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:52 |
|
|
Kassandra patrzyła na wszystko zaskoczona i lekko zdezorientowana. Szybko połączyła jednak fakty i zdała sobie sprawę, że Ci faceci muszą się znać ze swojej nawiedzonej działalności...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:56 |
|
|
Danny jeszcze raz spojrzał na niedokończony napis, a później już tylko podszedł do murzyna i stuknął go swoim karabinem w plecy. - Dobra, dosyć pierdolenia. Powiedz lepiej czy w Jackson jest faktycznie bezpiecznie - rzekł, chociaż jeśli jest tylko kumplem Joshui z parafii to pewnie marne ich nadzieje.
|
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:56 |
|
|
Elijah Moore
- Przepraszam Was. - odpowiedział widząc, że reszta grupy patrzy na niego jak na kompletnego wariata. - Joshua jest moim bratem. Nazywam się Elijah Moore.
A Lincoln... jest teraz najbezpieczniejszym miejscem na ziemi... Przynajmniej podróżując po okolicy nie spotkaliśmy z braćmi bezpieczniejszego miejsca.
Edytowane przez Terminus dnia 26-05-2014 17:58 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 17:58 |
|
|
Kass patrzyła na to co robi Danny. Och, jest taki zdecydowany, męski i pewny siebie.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 18:00 |
|
|
- Ilu Was jest? - spytałam, opuszczając łuk.
|
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 18:03 |
|
|
Elijah Moore
Mój ojciec, ja, pięciu naszych braci (Joshua prawie popłakał się wzruszenia słysząc, że jego bracia żyją) - całkiem słusznych gabarytów, nie takie chucherka jak Joshua - dodał z uśmiechem szturchając Joshuę w ramię. - No i kilku parafian, głównie starsi ludzie, ale przeszkoleni w obsłudze broni. Poza tym mamy całkiem niezłe umocnienia.
Edytowane przez Terminus dnia 26-05-2014 18:04 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-05-2014 18:06 |
|
|
- Super, idziemy więc do Lincoln - oznajmił uradowany.
|
|
Autor |
knopers
Użytkownik
Postać: Darja Domracheva
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 18:19 |
|
|
LUDZIE! Przecież to jakiś czarny psychol. - stwierdził Rysiek i jak gdyby nigdy nic wyciągnął palec zombiaka i dokładnie zaczął obierać go ze skóry zastanawiając się nad anatomią. Gdyby nie rzeźnia pewnie byłby chirurgiem.
Funkcja: przyrodnik |
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-05-2014 18:32 |
|
|
Elijah Moore
- Jak masz z tym jakiś problem to możesz tu zostać. Nikogo na siłę nie będę ciągnąć. - powiedział Elijah przyglądając się z niekłamanym zdziwieniem temu co robi Ryszard i wycierając brudne od czarnej farby ręce w chustkę, którą miał w kieszeni.
Edytowane przez Terminus dnia 26-05-2014 18:33 |
|