Autor |
RE: Magazyn - Zdrowi |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 17:52 |
|
|
Gert zebrał się w sobie. skoro nikt nie chciał Skitlesa, to sam je zje. Wstał z pryczy, czy tam materaca (albo z podłogi) i podszedł do Joshuy. Musiał mu powiedziec to, o czym myślał cały wczorajszy wieczór:
- Jak nam zgaśnie światło, to w ciemnościach nie będziemy mogli cię znaleźć.
|
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 18:06 |
|
|
Gregoremu zabrakło odwagi, aby pomóc najpierw starszemu mężczyźnie, a potem Dannemu. Dziwił się tylko, że wielebny nie wypowiedział w tym momencie żadnej ze swoich formułek. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-05-2014 18:47 |
|
|
Lacey jak zwykle obudziła się po południu, akurat na porę obiadową. Odór grochówki roznosił się po całym namiocie. Usiadła na pryczy i przeciągnęła się jak kotka. Co dzisiaj w menu? - zapytała pozostałych. Znowu ta paskudna breja? - skrzywiła się, spoglądając w talerz, którego na szczęście nikt jej nie zabrał.
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 18-05-2014 18:47 |
|
Autor |
Franka
Użytkownik
Postać: Amanda Shaw
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 18:48 |
|
|
Amanda słysząc tekst Grubego Puchatka do Czarnego Nawiedzonego aż parsknęła śmiechem. Co nie znajdą! Jak otworzy oczy to będą świecić w ciemności!
Wstała z łóżka, po czym skierowała się to łazienek. Musiała się umyć, bo czuła się cała brudna i oblepiona krwią, śluzami i innym cholerstwem.
Biorąc mydło i trąc gąbką o ciało zastanawiała się co powinna czuć. Inni wydawali się dobrze bawić. A ona? Bała się. Zaczęła się jakaś pieprzona apokalipsa i nagle cały życie zdawało się być wręcz darem od Boga. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:18 |
|
|
Lacey spałaszowała ohydną grochówkę i także poszła pod prysznic, Wczoraj w końcu go nie wzięła przez grubasa. Weszła pod prysznice i zobaczyła tam jedną dziewczynę, którą kojarzyła z Walmartu. Hej. - przywitała się i zaczęła się rozbierać, rzucając brudne ciuchy na podłogę.
Edytowane przez Otherwoman dnia 18-05-2014 19:18 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:26 |
|
|
Tymczasem Owen przypomniał sobie, że nikt go nie zjadł, mimo, że takie miał poczucie. Dokończył wiązać sznurowadła.
- O co kaman? - zapytał nagle najbliższych osób. |
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:28 |
|
|
Gertrud po grochówce dostał gazów. Ale to nie przeszkodziło mu udać się pod prysznic, w celu umycia pupki.
- Ojeju - powiedział, widząc tam dwie panienki!
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:30 |
|
|
Widząc co się stało niedawno podszedłem do tego faceta co się pojawił i zabierał obiad staruszkom. Bez słowa walnąłem go w twarz z pięści. Jako, że byłem młody i silny to zapewne zabolało to tego bezmózgiego dryblasa. Po tym czynie będąc w lekkim szoku cofnąłem się o dwa kroki. Normalnie pewno bym tego nie zrobił ale czułem narastającą frustrację z powodu braku informacji o mojej niedoszłej narzeczonej. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:34 |
|
|
Lacey właśnie myła sobie kuciapę plecy, gdy pod prysznice wtargnęła ta tłusta dupa, którą macał dresiarz. Zajęte! Nie widzisz? - powiedziała Lacey, podpierając się pod boki. Między piersiami miała jeszcze trochę piany, która spływała na brzuch.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:49 |
|
|
Danny w końcu się ogarnął po pojedynku z Mickeyem Rourke i z rozwalonym nosem podszedł do faceta od wieszaków. Polubił go od początku, bo przypominał mu tego gościa z "Pieskiego popołudnia" czyli porządnego amerykańskiego filmu.
- Trzeba coś zrobić z tym kozakiem - rzekł spoglądając na podstarzałego blondasa, który podbierał innym miski z grochówką.
|
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 19:52 |
|
|
Bobby "Rottweiler" Feather
Bobby zdecydowanie nie spodziewał się takiej reakcji. Postawiły mu się nie jedna, ale aż dwie osoby z nowoprzybyłych do obozu. Trzymając się za obolałą twarz podniósł rękę i zdecydowanym gestem przywołał do siebie swoich dwóch kompanów, którzy przyglądali się całemu zajściu z nieukrywanym podziwem dla odwagi Danny'ego i Richarda.
Dwaj mężczyźni, z których twarzy można było wyczytać bogatą kartotekę kryminalną podeszli do Richarda i zanim ten zdążył zrozumieć co dokładnie się dzieje, leżał na ziemi z obitą twarzą i skopanym brzuchem zwijając się z bólu. Kompani Bobby'ego nie przebierali w środkach, aby pokazać Richardowi, że jeśli będzie nadal się stawiać to marnie skończy. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:02 |
|
|
Lacey wyszła spod prysznica (jak Other) owinięta ręcznikiem bo oczywiście nie wzięła ze sobą ubrań na zmianę. Włosy miała upięte wysoko i tylko jeden pejs kosmyk zwieszał się przy policzku. Gdzie wydają czyste ubrania? - zapytała Danny'ego.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:02 |
|
|
Oczywiście dryblas był kozakiem tylko w towarzystwie swoich ziomków. Niestety sprawiło to, że leżałem teraz obolały na podłodze. Po kilku chwilach podniosłem się i tylko groźnie spojrzałem na faceta by wiedział, że to jeszcze nie koniec. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:05 |
|
|
Gregory przyglądał się bójce. Miał w nich wielkie doświadczenie- wielokrotnie po utopieniu dużej kasy w kasynie bił się w barach, ale jako, że planował zmienić swoje życie postanowił się nie mieszać. |
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:05 |
|
|
Bobby zagwizdał znacząco na widok Lacey owiniętej ręcznikiem. Bez skrępowania rzucił do kolegów.
- No, no. Mamy kandydatkę do przedłużenia ginącego gatunku. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:08 |
|
|
Podczas gdy Pacino się wyłączył, a Danny obserwował karkołomne zachowanie gościa od wentylacji, podeszła Lacey, która skutecznie zwróciła jego uwagę swoim młodym ponętnym ciałem osłoniętym zaledwie ręcznikiem.
- Nie mam pojęcia - odparł tylko.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:08 |
|
|
Lacey rzuciła mu obojętne spojrzenie. Nie jesteś w moim typie. - powiedziała do Bobby'ego i zgarnęła ubranie z wolnego łóżka, bo dopiero teraz je tam zauważyła. Z wysoko uniesioną głową wróciła do łazienki i zaczęła się ubierać.
|
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:11 |
|
|
Bobby podrapał się po głowie nie ogarniając całej tej sytuacji. Przez jeden dzień jemu, wicekrólowi Atlanty postawiły się TRZY jebane osoby.
- Panienko. Królowi Atlanty się nie odmawia. Jak nie zrobisz tego z własnej woli to niedługo tego pożałujesz. |
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:17 |
|
|
Oselowi zrobiło się przykro, że Lacey uciekła, nie mówiąc nawet "do widzenia". A mógł jej umyć plecki! Albo ona jemu. Usłyszał hałasy na zewnątrz, więc też poszedł się bić. Podbiegł do Bobbyego i przywalił mu z brzucha.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 18-05-2014 20:22 |
|
|
Lacey wróciła do głównej sali i usiadła obok Danne'ego. Podparła się rękami pod brodą ze znudzonym wyrazem twarzy.
Jebane gówno. - odezwała się do hydraulika, komentując zaistniałą sytuację.
|
|