Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 16 2024 21:05:25 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny23:57:49
Michal 3 days
Otherwoman 1 week
mrOTHER 1 week
Lion 2 weeks
Lincoln 7 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego31 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania: The Walking Dead Edition - Archiwum | Georgia
Strona 3 z 38 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Autor RE: Centrum Handlowe Lenox Square
Franka
Użytkownik

Postać:
Amanda Shaw

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:36
Popatrzyła na Margarey i i Lucy, kręcąc głową. Zero, kurwa, kreski.
-Nic, głucho, przecież to niemożliwe, żeby tu nie było zasięgu.
Postukała telefonem o rekę, jakby to miało cokolwiek pomóc. Równie dobrze mogła rzucić nim o ścianę.
-Zaraza...-faktycznie, coś mówili w wiadomościach. Ale stwierdziła, że dziennikarze robią w konia słuchaczy.
-Jakieś tylne wyjście, cokolwiek?-popatrzyła na pracownicę centrum z nadzieją.
Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:37
Spojrzałam na Lucy i zlękłam się.
-Wyjście ewakuacyjne... no tak, gdzieś tu powinno być. - szepnęłąm do siebie i wytężyłam mózg, który przez wczesną porę nie pracował jeszcze tak jak należało. - Gdzieś tu powinno być... - powtórzyłam i spojrzałam po kobietach. - Tam! - wskazałam w danym kierunku. - Tam jest plan centrum.

EDIT:
Wtedy wpadł na mnie koleś. - Ała, człowieku... Złamałam obcas! - wskazałam na buta...

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 15-05-2014 21:41
Amaranta

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:38
W stronę drzwi wejściowych zbliżało się coraz więcej zombie, blokując drogę ucieczki.

- Odbezpiecz ją. - Ramirez dopadła do ochroniarza i pokazała mu jak, jednocześnie wołając do klientów. - Cofnąć się!

Ykaz
Użytkownik

Postać:
Karen Verdugo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:39
Szukałam tej cholernej sukienki...Dlaczego nie ma moich rozmiarów?!! kiedy już znalazłam idealną czerwoną kieckę zawyły syreny. O co chodzi? A w ogóle gdzie jest Amy, moja kumpela? Miałyśmy się tu spotkać?
Czułam, że coś jest nie tak... pojawili się jacyś ludzie ale...dziwni...
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 15-05-2014 21:39
To jeszcze było nic. Widok jak policjantka strzela do przypadkowego kolesia, a on nic sobie z tego nie robi przypomniał Danny'emu typową scenę z filmu o zombie.
- To jakiś pierdolony "Świt żywych trupów". Chyba kręcą remake - dodał, po czym ruszył w ślad za Alem.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-05-2014 21:40
Jack szamotał się, próbując się uwolnić od zombi. Lacey, przywal mu! - krzyczał, wskazując na butlę gaśniczą wisząca na ścianie. Lacey jednak nie reagowała, patrząc z przerażeniem na to, co się dzieje. No ruszże się! - krzyczał jack, który stracił już całkiem jedną rękę niczym Anastasia. Lacey wyrwana z odrętwienia zaczęła uciekać, słysząc za plecami wołanie o pomoc swojego chłopaka. Pisnęła, gdy w biegu złamał jej się obcas. Zrzuciła buty i dalej biegła na boso. Z rozpędu wpadła na jakiegoś faceta, wyglądającego na ochroniarza [Romero]

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:41
-AAAA-krzyknęłam panicznie widząc ludzi gryzących konsumentów centrum handlowego-To zombie! -stwierdziłam nie wierząc w swoje słowa -To jakieś fatum, niemożliwe, że nasze telefony się zacięły -widząc zbliżającego się w naszą stronę zielonego człowieka złapałam kobiety za ręce i popędziłyśmy w stronę planu sklepu kilkanaście metrów dalej przez korytarz -Jak możesz tu pracować i nie wiedzieć gdzie jest wyjście ewakuacyjne? -jęknęłam do Hale szukając palcem na mapie drzwi które uwolnią nas z tego koszmaru.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:44
- Hej, Chinagirl! Jak Ci na imię? - spytałam brunetkę nerwowo. Adrenalina rozpływała się po całym moim organizmie, jednocześnie przyspieszając i paraliżując go. Znaleźliśmy się w niezłym gównie, ale ani myślałam się poddawać. Nie ja. Zaprosiłam brunetkę gestem i zbliżyliśmy się do miejsca, gdzie policjantka ze swoją ekipą załatwiała to coś. Czyli trzeba do nich strzelać, niesamowite! - Czuję się jak w pierdolonej grze komputerowej... - mruknęłam, próbując osłaniać się przed dotykiem tych śmierduchów.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Owen chciał uciec gdy jednak nagle świetlaną drogę ku wyjściu i powietrzu zagrodziło mu stado zombiaków.
- No pięknie...
Musiał zatrzymać się i znów zmienić bieg na wsteczny. W zasięgu nie było żadnej broni...
- Co do chuja robimy? - zapytał nerwowo gościa [Danny] i innego gościa, który był w pobliżu [Michal] i wyglądał też na jakiegoś aktora, więc powinien być ogarnięty.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Terminus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Romero Rodriguez
Kurwa! - krzyknął Romero popchnięty przez jakąś kobietę. Spanikowany, nie patrząc czy to zombie czy nie, uderzył ją kolbą pistoletu w ramię. smiley
Edytowane przez Terminus dnia 15-05-2014 21:46
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:45
Widząc, że tych dziwadeł jest coraz więcej i nie ma możliwości wyjścia na zewnątrz Gregory postanowił powoli iść schodami na wyższe piętro, uważnie rozglądając się czy z żadnej strony nie grozi mu niebezpieczeństwo. -Chodźmy wyżej, spróbujemy zablokować im dostęp!- zaproponował ludziom wokół siebie.
Edytowane przez Michal dnia 15-05-2014 21:46
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

- Uspokój się! Pracuję tu dopiero pierwszy tydzień...- pokuśtykałam z dziewczynami do planu trzymając w jednej ręce but z połamanym obcasem.
- Tutaj. Tu jest wyjście ewakuacyjne. Na drugim końcu pasażu. - stwierdziłam z niepokojem. - Jak się tam dostaniemy, jak wokół nas są te... te... ufoludy?!

If you don't take drugs probably you have other addictions.
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Matju patrzył się w lustro. Nie wiedział już, kogo widzi, ani kogo chce widzieć. Niby ubrany był w obcisłe rurki, jednak z drugiej strony męskiego akcentu dodawał mu dwudniowy zarost. Ponadto nie zamierzał ani kupić sobie jakiejś luźnej bluzy lub skórzanej kurtki, ani też wydepilować się wszędzie, tak jak nie zrobiła tego kobieta z brodą. Stał gdzieś po środku - między sobą, a sobą - nie wiedząc, po której jest stronie, tudzież w którą stronę iść.

Dumanie w przebieralni przerwał mu ryk alarmu. Spanikował, nie wiedział, co zrobić. Wybiegł w nałożonych na siebie rurkach ze sklepu, ignorując alarm przeciw kradzieży przy wyjściu. Na korytarzu zauważył spory harmider. Jako że zgodnie z obrazkiem w pierwszym poście obok jego sklepu był hotspot WIFI, to szybko wyciągnął telefon i wpisał w wyszukiwarkę:

Co robić w trakcie alarmu w sklepie.

Komórka odmawiała jednak posłuszeństwa, bo nie było zasięgu. Męczył się z nią, klikał w nią, stukał, blokował i odblokowywał, aż nagle za sobą poczuł oddech śmierdzącej postaci, która zmierzała - ot połączenie "rzucania się", "biegania" i "człapania" - w jego kierunku.

Krzyknął głośno, telefon mu spadł i się rozpadł. Próbował go złożyć do kupy, ale ręce zbytnio mu się trzęsły. Rzucił się więc do ucieczki, aż dobiegł do policjantki, ochroniarza i jakiejś czarnej laski stojącej obok. [Lacey]

- Co tu się dzieje? I czemu nie działa WIFI - zapytał, przerywając bezczelnie rozmowę.

The maze isn't meant for you...

Edytowane przez mrOTHER dnia 15-05-2014 21:52
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Ykaz
Użytkownik

Postać:
Karen Verdugo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:46
Jakiś obrzydliwy facet zbliżał się w moją stronę...Cholernie sapał. Boże, co się kurwa dzieje?! Zaczęłam uciekać, nawet nie zauważyłam jak wpadłam na drugiego obłąkanego śmiecia. Usłyszałam strzały, starałam się uciec, ale było ich za dużo. rzucałam w nich czym popadnie.. nic... czy oni nie czują bólu???!!!
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:47
Podeszłam chwiejnym krokiem nadal nie mogąc pozbyć się szoku jaki wywołał widok zombie dobierających się do ludzi. Spojrzałam przerażonym wzrokiem na dziewczynę z PlayBoya próbując poskładać jej słowa w jedną całość. Jejestem Ana. Słowa grzęzły mi w gardle, ręce drżały, a serce waliło jak oszalałe. Mózg ciągle wypierał obrazy, które przesyłał mu wzrok. To nie mogło dziać się naprawdę. To nierealne.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
Ykaz
Użytkownik

Postać:
Karen Verdugo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:48
Zauważyłam dwie przerażone kobiety. pobiegłam za nimi. chciałam jak najszybciej się wydostać!
Franka
Użytkownik

Postać:
Amanda Shaw

Mistrz Przetrwania

Amanda chwyciła dziewczynę za rekę, mając nadzieję, że zaraz znajdą to cholerne wyjście, bo zaczynała się czuć jak bohaterka Resident Evil.
-Chrzań ten obcas kobieto!-mrukneła w stronę blondynki. Podleciała zaraz za drugą do mapy i postukała w panel.-Tutaj... Za sklepem.
Nagle odskoczyła, bo jakiś menel chciał ją złapać za rekę. Pociągnęła więc najbliżej stojącą dziewczynę, Lucy, za sobą, żeby odruchowo ochronić.
-Przecież zombie nie istnieją!
Amaranta

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Michalowi drogę na schodach zagrodziły dwa kolejne zombie, zmuszając do zejścia na dół.

Tymczasem Ramirez strzeliła kolejny raz w napastnika, spoglądając na martwego już partnera.
- Gdzie reszta ochrony! - Krzyknęła do Romero. - Hej ty! Do mnie - Zawołała do uciekających klientów, cofając się w stronę Walmartu.

Ykaz
Użytkownik

Postać:
Karen Verdugo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-05-2014 21:50
Usłyszałam rozmowę. zombie? serio?! podbiegłam ostrzec je że znowu coś się zbliża
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-05-2014 21:50
Lacey usłyszała jakiegoś faceta, który wyglądał jak Amy Acker. To zombie! Widziałam kiedyś o nich serial! - powiedziała tonem eksperta. Była dość mocno zdenerwowana. Czy policja nie powinna nas chronić przed czymś takim?! - Ford spojrzała krytycznie na Mercedes. Wtedy dostała kolbą pistoletu w ramię.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-05-2014 21:52
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 3 z 38 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum