Autor |
RE: Centrum Handlowe Lenox Square |
panda
Użytkownik

Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:17 |
|
|
/wydawało mi się że wszyscy jesteśmy w jednym, skoro Ykaz napisała że już ktoś coś kliknął, ale okej; nie zmieniajmy juz 
Wyszłam podkurwiona z zaplecza i poszłam szukać sobie suchych ciuchów, które będą pasowały na moją idealną figurę.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

Postać: Żyd

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:18 |
|
|
Tymczasem Danny pozostał w obrębie głównego wyjścia ze sklepu, czyli tam gdzie leżał nieprzytomny ochroniarz i przebywała większość grupy. Zanim ktoś ogarnięty wyłączył cholerne zraszacze mężczyzna zdążył już dobrze przemoknąć. Słysząc, że "koledzy" na zewnątrz co raz bardziej się niecierpliwią, z kwaśną miną podreptał do rolety, ale jego ruchy były wyjątkowo ociężałe, bo wciąż czuł na sobie zimne i przemoknięte ubrania. - Hej tam, spokój! - krzyknął do zombiaków i zapukał kilkakrotnie, ale zamiast oczekiwanego skutku otrzymał coś zupełnie przeciwnego - rozjuszone bydlaki zaczęły jeszcze bardziej walić w ściany wydając przy tym dziwne odgłosy typu "auugh bueee" tudzież "błeeuue blee" jak u Żuławskiego.
- Dobra, cofam - dodał i oddalił się szybko w kierunku stoiska odzieżowego. Musiał się przebrać jak najprędzej.
Edytowane przez Flaku dnia 16-05-2014 20:20 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Postać: Trey
Administrator

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:21 |
|
|
Niestety na stoisku odzieżowym wszystko także było mokre. Lacey po opuszczeniu zaplecza udała się tam w tym samym celu co wszyscy. Wywalała kolejne mokre bluzki na podłogę, by dokopać się do tych położonych głębiej i bardziej suchych.

We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 16-05-2014 20:21 |
|
Autor |
Judka
Użytkownik

Postać: Wojciech Cebulowski
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:21 |
|
|
/nieporozumienie, ale kij tam!
Matthew usiadł sobie na dupie przy Gertrudzie wkurzając się chyba sam na siebie. Po chwili ruszył dupsko z powrotem w górę, część ludzi zabezpieczała wejścia. Trzeba było je czymś zastawić. Poszedł na dział RTV/AGD i chciał zacząć przesuwać lodówkę, ale sam nie da rady. |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:24 |
|
|
- Ta będzie odpowiednia dla Ciebie. - powiedziałam do kobiety o dosyć okrągłych kształtach w stosunku do mnie (OTHERW) i pokazałam jej wielką, babciną koszulę w rozmiarze 46. - Zamierz.
|
|
Autor |
Ykaz
Użytkownik

Postać: Karen Verdugo
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:25 |
|
|
Mimo tego, że byłam cała mokra, trzęsłam się raczej ze strachu, a nie z zimna. Rozgrzał by mnie porządny drink...Znowu miałam ochotę zapalić, ale nie popełnię kolejny raz tego błędu. Teraz trzeba było wzmacniać wejście. Nie miałam jednak pomysłu na to jak je umocnić. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:26 |
|
|
Okazało się, że Danny nie jest jedyną osobą, która pragnie się przebrać. No dziwne.
- Trzeba było jeszcze więcej palić - rzekł z wyrzutem nie wiadomo do kogo i rozpoczął żmudne poszukiwania suchej odzieży.
Edytowane przez Flaku dnia 16-05-2014 20:26 |
|
Autor |
Ykaz
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:28 |
|
|
Przechodziłam między regałami. Szukałam lepszej broni, na wypadek wproszenia się zombie. Ponownie spojrzałam na małą gaśnicę...
-To będzie dobre- szepnęłam |
|
Autor |
Amaranta

Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:37 |
|
|
Ramirez za to rozebrała się do bielizny i złapała za whisky, by się rozgrzać.
- Pomóżcie mu! - Wskazała Patelniarza, przesuwajacego lodówkę. Dobrze kombinował.
|
|
Autor |
Ykaz
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:38 |
|
|
Na podłodze była jedna wielka kałuża. Przynajmniej było słuchać chlapanie, gdy ktoś się zbliżał...Zaszyłam się w kącie, by na chwilę odpocząć od tego wszystkiego. Wzięłam ze sobą piwo, ale szybko przeszła mi na nie ochota. Jeden nałóg już mnie pogrążył. odłożyłam butelkę i po prostu usiadłam w ciszy rozmyślając co dalej... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:40 |
|
|
Słucham? - Lacey spojrzała na namiot, który trzymała jakaś czarnowłosa kobieta, a następnie na tę kobietę. Westchnęła i rozejrzała się, by namierzyć swoją butelkę whiskey. Muszę się napić. - mruknęła, odkręcając butelkę. Chcesz. - podsunęła trunek pod nos brunetce, nie zważając na jej zaczepkę i niemiły ton. Często spotykała takie lafiryndy w barze, co sprawiło, że poczuła się tutaj prawie jak u siebie.

|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:40 |
|
|
Wreszcie znalazł względnie suche ubrania. Jakaś koszula w kratkę i modne jeansy. Przebrał się na stoisku, nie zważając zbytnio na obecność kobiet, odkąd nie miał się czego wstydzić po tych wielu godzinach spędzonych na siłowni. Teraz poczuł się zdecydowanie lepiej. Gdy usłyszał policjantkę początkowo skupił się na jej ponętnym ciele, a zaraz potem ruszył w kierunku okularnika.
- Co ty robisz gościu? - zapytał, ale mimo to pomógł mu sunąć lodówkę w nieznanym sobie kierunku.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:43 |
|
|
- No kurwa, przydałoby się. - powiedział sunąc po podłodze z lodówką. Klął na wszystkie diabły i inne stworzenia, co mogło nawet zabawnie brzmieć z boku. Pani policjant też mogłaby trochę pomóc zamiast kłapać jadaczką.
- Zabezpieczam jebane drzwi. - Rejdż mołd włączył mu się już kilka chwil wcześniej. - Tu muszą być jakieś pierdolone wózki, przydałoby się do barykadowania drzwi. - mówił kiedy Danny pomagał mu przysunąć lodówkę pod drzwi, na które napierały zombiaki. |
|
Autor |
knopers
Użytkownik

Postać: Darja Domracheva
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:48 |
|
|
Ryszard podszedł do "Harrego P", gościa o glizdowatej twarzy i założywszy sobie dziecko na plecy postanowił bez słowa im pomóc. Zabrał się za prowadzenie wózków ,które zaczaiły się zaledwie za następnym regałem. Było ich dość sporo i mężczyzna nie mógł sobie z nimi poradzić.

Funkcja: przyrodnik |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:50 |
|
|
- Nie, dzięki. Nie piję. - odpowiedziałam kobiecie i oparłam się o kosz z ubraniami. Spojrzałam w stronę ludzi barykadujących drzwi, kręcąc tylko przecząco głową z dezaprobatą. - Jestem Corinne. - mruknęłam, wracając wzrokiem na brunetkę.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:55 |
|
|
Kiedy w końcu dojechali z lodówką, rolety co raz bardziej uginały się pod naporem zombie.
- Wkurwili się. Pewnie są głodni - oznajmił, zastanawiając się czym jeszcze można by zabarykadować wejście, ale nie wymyślił nic nowego.
- Chodźmy po następne. Albo pralki, bo są cięższe - rzekł, wracając na dział AGD.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
|
|
Lacey tylko wzruszyła ramionami i sama się napiła. Dzięki temu było jej nieco cieplej. Lacey. - przedstawiła i wyciągnęła rękę do Corinne.

|
|
Autor |
Judka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
|
|
Chodziło mu o wózki towarowe, które były pewnie na zapleczu. Jeden wózek został gdzieś przy rzeczach z artykułami domowymi, więc każdy mógł go spokojnie zabrać.
- Tam masz wózek. - powiedział go Dannyego. - Będzie łatwiej. - dodał idąc na zaplecze.
Każdy wózek wyglądał jak hulajnoga, miał tę taką kierownicę, ale na podeście można było ustawić pół auta. Wyciągnął jeden z tych wózków i jechał z nim po kolejną lodówkę.
Edytowane przez Judka dnia 16-05-2014 20:57 |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 16-05-2014 20:59 |
|
|
Uścisnęłam dłoń 'po męsku'. - Masz jakiś problem z alkoholem? - spytałam niby neutralnie.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

|
Dodane dnia 16-05-2014 21:00 |
|
|
- A o taki wózek ci chodziło! - uśmiechnął się. Gościu nawet dobrze kombinował mimo ciapowatego wyglądu. Widać ludzi nie należy oceniać po pozorach. W myśl idei swojego nowego kompana, złapał drugi wózek i załadował pralkę.
Edytowane przez Flaku dnia 16-05-2014 21:01 |
|