Autor |
RE: Savannah |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 13-06-2014 23:19 |
|
|
Danny poczuł to bardzo wyraźnie. Niedopita puszka piwa, którą przez cały czas trzymał w ręce wysunęła się, a jej zawartość rozlała się gdzieś w okolicach krocza. Tak więc Kass mogła przy okazji co nieco skosztować złocistego trunku. Po chwili hydraulik w końcu się obudził i to co zobaczył było zdumiewające. Niepozorna bibliotekarka włożyła jego 24 centymetrowego penisa w całości do swoich ust, więc Linda z "Głębokiego gardła" to była przy niej amatorka. Podniósł głowę i oparł się na łokciach, podziwiając nieprzeciętny talent Gentry. Teraz był już tego pewien - zakochał się.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-06-2014 23:27 |
|
|
Kass niechcący wypiła trochę piwa i przekroczyła krytyczną dawkę alkoholu. Odpłynęła i zasnęła z kuśką Danny'ego w ustach.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Postać: Wojciech Cebulowski
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-06-2014 23:37 |
|
|
Danny mógłby być amerykańską alternatywą dla Russian Pirate z większym obrotem. Znalazł jakieś drabinki, przyczepił je do barierki i spuścił na dół pomagając Sophie i Gertrudowi dostać się na statek.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-06-2014 23:41 |
|
|
Poszłam na korytarz, ale nie patrzyłam na sceny które się odbywały w kajutach. Nie miałam nerwów do tego. - Nie wiem kurwa, kto mi przyniósł te części, ale właśnie dryfujemy, bo silnik znowu się rozpierdolił! - krzyknęłam i poszłam do sterów. Zaczęłam szukać jakiegokowiek kompasu, może mapy, tak żebyśmy wiedzieli gdzie się mniej więcej znajdujemy.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-06-2014 23:46 |
|
|
Dobrze, że Denver nie słyszał Corinne, bo krzyknąłby do niej, że jest chujowa, a po tym co widział pod pokładem...
Zaczął klepać Gertruda po jego puciatych policzkach żeby się ocknął.
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-06-2014 23:51 |
|
|
W ten oto sposób Gert i Sophie zostali uratowani. Denver znowu przyjął na siebie wszystkie zasługi!
- ekhu, ekhu! - kaszlnal Osel, przepraszam, Msciciel. Uważał, ze by sobie doskonale poradził. W końcu był człowiekiem paczkiem.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 14-06-2014 00:08 |
|
|
A Danny doszedł... Nie pamiętał kiedy ktoś ostatnio robił mu loda, więc nie potrzebował zbyt wiele czasu. Wyciągnął penisa z jej ust na wszelki wypadek, aby biedna Kass przypadkiem nie udławiła się spermą, po czym znów się położył i znów zasnął.
|
|
Autor |
Amaranta
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 00:09 |
|
|
Rzuciła się w ramiona Denvera, płacząc.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 00:56 |
|
|
Chciał robić Gertrudowi usta usta, już siedział na nim okrakiem kiedy rzuciła się na niego mokra Sophie.
- Żyjesz! - powiedział mrugając oczyma zamaszyście.
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 01:26 |
|
|
Julia znalazła w końcu jakieś stare spodnie moro. Były co prawda nieco za duże i żeby nie deptać nogawek musiała je sobie podciągnąć prawie pod stanik, ale przynajmniej nie były tak brudne i zniszczone jak jej dżinsy. Korzystając z tego że nikt się nie kręci po kajucie ani w jej okolicach położyła się na jednym z łóżek i zasnęła, nieświadoma wydarzeń dziejących się równolegle na jachcie.
|
|
Autor |
Amaranta
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 11:01 |
|
|
- Tak się bałam - zapłakała, nie zamierzając przestać się tulić.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 11:27 |
|
|
Flaku
Kass obudziła się z bólem głowy. Leżała na podłodze, z głową wspartą na kroczu Danny'ego. Dziewczyna nic nie pamiętała. Co ja zrobiłam? Gentry była ciekawa co zaszło, ale poszła do łazienki, bo ją mdliło.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 12:21 |
|
|
Leżał na ziemi jak makrela. Mokra makrela. Co się w takich chwilach mówi?
- Łódź... stoimy. - wysapał.
Edytowane przez Judka dnia 14-06-2014 12:32 |
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 14:01 |
|
|
A Gert leżał na pokładzie i był dalej gruby. Było mu smutno, ze Sophie nie zwraca na niego uwagi. No przecież był Mścicielem! Może powinien ich teraz oboje wyrzucić za burtę?
|
|
Autor |
Amaranta
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 14:28 |
|
|
Zwlekła się w końcu z doktorka i usiadła na tyłku, płacząc i patrząc na obu mężczyzn - Dziękuje...
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 15:06 |
|
|
Właściwie, to Gert się zmęczył. Bycie podtapianym, szukanie liny oraz udawanie, że potrafi się pływać i się jest po kursie ratowniczym było naprawdę męczące. Szczególnie dla takiego pączusia jak on. Mściwego Pączusia z Nocnej Straży Ninja.
- Awaffaaa... - westchnął tylko, wiąż leżąc. Machnął ręką, więc może to oznaczało "nie ma za co"? Albo odganiał muchę.
|
|
Autor |
Judka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 15:13 |
|
|
Denver postanowił, że zostawi ich na osobności, w końcu to Mściciel był bohaterem. Albo Matt ciągle myślał, że Sophie się buja w jego przyjacielu. Patelniarz podniósł się z ziemi i poczłapał do Corinne chwytając się za ramię. Spojrzał na to co ona tam robiła i zastanawiał się czy jak uderzy parę razy kluczem jak w simsach to maszyna zadziała.
Tak naprawdę wziął jakąś szmatkę przykładając ją do rozgrzanej się części silnika, próbował coś odkręcić.
Edytowane przez Judka dnia 14-06-2014 15:13 |
|
Autor |
Amaranta
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 16:57 |
|
|
- Dlaczego on mnie nie lubi? - Zachlipała, spoglądając za odchodzącym bez słowa Denverem.
|
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2014 17:00 |
|
|
- a dlaczego ty go lubisz? - zapytał. Ale nie od razu, bo musiał trochę odpocząć. Był cały mokry więc pomyślał, że pewnie wygląda jak James Franco wychodzący z wody.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 14-06-2014 17:07 |
|
|
Danny dobrze wiedział co zaszło. Obudził się z uśmiechem i pełen werwy. Nie było przy nim jednak Kass, więc podniósł głowę i zaczął się za nią rozglądać. - Kochanie, gdzie jesteś? - zawołał.
|
|