Autor |
RE: Centrum Handlowe Lenox Square |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 15-05-2014 22:59 |
|
|
- Może WIFI! Spróbujcie WIFI! - odezwał się Matthew, ponieważ nadal był zbyt roztrzęsiony, aby złożyć swój telefon.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:01 |
|
|
-Mój blackberry też przepadł -pokazałam wskazując na dotykowy, czarny szmelc w stronę grupki. -Więc, jak wezwiemy pomoc? Wy w policji z pewnością macie lepszy sprzęt -mruknęłam spoglądając na nieogarniającą policjantkę.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Faraday
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:02 |
|
|
- Nie widzicie?! Bóg chce, żebyście się nawrócili. To kara za Wasze grzechy! - powiedział Joshua uniesionym głosem. - Poznajcie słowo pana i nawróćcie się!
Joshua zaczął wręczać zgromadzonym ulotki zawierające dużo obrazków świętych i pourywane fragmenty z Biblii.
|
|
Autor |
Amaranta
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:03 |
|
|
- Za wasze marne podatki sprzęt jest do niczego - Odparowała kobiecie i wyciągnęła w jej stronę radio.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Wifi też szwankowało, ale pewnie ktoś jeszcze to za chwilę powie. Położyłam swoją sportową torbę koło siebie i patrzyłam, jak oni wszyscy się śmiesznie ekscytują.
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Hej, wszystko okej? - zagadnęłam do nieznanej mi kobiety [Ana]. - Oni próbują złapać zasięg, ale bez skutku... - powiedziałam bez przekonania wskazując na pozostałych stojących z komórkami w dłoniach. - Mój też nie działa. - podsunęłam jej komórkę pod twarz - Widzisz?
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:04 |
|
|
strzelanie z łuku, chlip... tęsknię za tym /
Lacey zaczęła wycierać nóż z mózgu zombiaka. Rozchlapane mózgi wyjątkowo ją obrzydzały, choć czasem musiała je oglądać na ciuchach swojego chłopaka. Spojrzała na rękę Romero. Ugryzł cię?! - odsunęła się gwałtownie od mężczyzny.. Ludzie! On został ugryziony! Każdy głupi wie, że ugryziony przez zombie, staje się zombie.
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 15-05-2014 23:05 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Owen - przedstawił się, po czym ruszył na dział z ręcznikami, by się wysuszyć i pomyśleć przez chwilę, gdyż dopadło go ponownie niemiłe przeczucie, że to jeszcze nie koniec. |
|
Autor |
Derpsi
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Kiedy Joshua dotarł ze swoją ulotką do niego, Gertowi się odbiło. Prosto na Jezuska nadrukowanego na kartce i w nos murzyna.
- Oj.
Humor go nie opuszczał. Za dużo gier i zielska. |
|
Autor |
Franka
Użytkownik
Postać: Amanda Shaw
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:05 |
|
|
Amanda popatrzyła na murzyna, którzy wyglądał jakby urwał się z choinki. Nie. Nie. Nie bedzie tego słuchać.Cofnęła się więc kawałek dalej i wpieprzyła się prawie centralnie na jakiegoś grubasa. Tak DERPSI, mówie o tobie.
-Chryste. Przepraszam.-powiedziała szybko, patrząc po mężczyznach.-W Walmarcie jest częśc ogrodnicza.-Tam powinno być coś twórczego.-stwierdziła. Dobra, lepiej trzymać się facetów. Tak... w razie czego.
Edytowane przez Franka dnia 15-05-2014 23:05 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:06 |
|
|
-Podatki w USA wynoszą 35% nie jest to więc mała stawka w porównaniu do innych państw. W naszym kraju na armię i policję wydajemy stosunkowo dużo -powiedziałam spoglądając z dezaprobatą na policjantkę.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Faraday
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:07 |
|
|
Słowo Chryste padające z ust Amandy podziałało na Joshuę jak płachta na byka.
- Nie będziesz brał imienia Pana Boga swego nadaremno! - wydeklamował z namaszczeniem. - Widzicie. Od takich drobnych przyziemnych spraw zaczyna się grzech i zło. Bóg daje Wam dziś znak, daje Wam dziś szansę na całkowitą odmianę!
Edytowane przez Faraday dnia 15-05-2014 23:08 |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:07 |
|
|
Gregory podszedł do czarnucha. -Chętnie cię posłucham. Dlaczego uważasz,że Bóg maczał w tym palce? - zapytał Cooper. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:08 |
|
|
Kiedy dostawałam ulotkę od Murzyna w okularach i garniturze, uśmiechnęłam się lekko. Zaprosiłam go gestem w swoją stronę. - Porozmawiajmy!
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:08 |
|
|
Nic nie działało, czyli wszystko zgodnie z planem.
- Spieprzaj pajacu - zignorował murzyna, gdy ten chciał mu wręczyć jakiś świstek papieru. Wtedy zorientował się, że Tarantino jest ranny. Po tylu filmach o zombie ile w życiu zobaczył dobrze wiedział co może się lada chwila stać. Podszedł więc nieco bliżej aby spojrzeć co też stało się temu facetowi.
- Ugryzło cię któreś z tych na zewnątrz? - zapytał.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:09 |
|
|
Stałam pośrodku sklepu nie zdając sobie za bardzo sprawy jak to wszystko się wydarzyło. Nie zauważyłam nawet, że w ręku nadal trzymam torbę z zakupami. Ja przepraszam. Nie dam rady. Odpowiedziałam jakiejś kobiecie z telefonem. Podziwiałam ich wszystkich za to, co robili, ale sama nie potrafiłam się dostosować. Wypuściłam ją z dłoni i ruszyłam pomiędzy regały, udając, że czegoś szukam. W pewnej odległości oparłam się o jeden z regałów i cicho zaszlochałam. Po policzkach spłynęły łzy. Przez cały czas byłam sama, a teraz tamto życie wydawało mi się jakąś odległą bajką, która nigdy nie powróci.
Fear of a name increases fear of a thing itself.
Edytowane przez Arctic dnia 15-05-2014 23:26 |
|
Autor |
Faraday
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:09 |
|
|
- Bo jest sędzią sprawiedliwym. I karze za zło. Ale daje nam też szansę. - Joshua rzucał wyuczonymi formułkami w odpowiedzi na pytanie Gregory'ego.
|
|
Autor |
Amaranta
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:10 |
|
|
- Wezwij więc pomoc - Odpowiedziała i złapała Lucy za dłoń, by wcisnąć kobiecie radio w dłoń. Zaraz też odwróciła się i wyciągnęła pistolet, sprawdzając stan swego magazynku. Ilość naboi nie nastrajała optymistycznie.
- Ty, pokaż swą broń - zagadała do ochroniarza - I gadaj co ci się w rękę stało.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:11 |
|
|
Lacey odeszła od ugryzionego, który lada chwila zmieni się w zombie. Między regałami zauważyła płaczącą dziewczynę. Ups. Przepraszam. - powiedziała, robiąc nadmiernie przepraszająca minę.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Terminus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-05-2014 23:11 |
|
|
Romero Rodriguez: Ale ochroniarz nie odpowiedział. Poczuł jak przed oczami pojawiają mu się mroczki i zemdlał. Prawdopodobnie swoje zrobił wysiłek, stres i upływ krwi ciągle sączącej się z jego dłoni. |
|