Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:58:01 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 17
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:54:24
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania: The Walking Dead Edition - Archiwum | Georgia
Strona 7 z 96 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Autor RE: Lasy Georgii
Franka
Użytkownik

Postać:
Amanda Shaw

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:21
Machnęła ręką na Denvera, który zaczął chrupać. Sama stanęła przy oknie, chowając się za zasłonką.
-Cicho... Weszły na polanę..-szepnęła.
Wokół zaczęły rozlegać się okropne jęki i warczenie. Popatrzyła na mężczyzn i na zamknięte drzwi od przyczepy. Miała nadzieję, że nic ich nie otworzy. Teraz nie mogą już niczym ich zasunąć, bo zombie się pewnie na nich rzucą.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:24
Cisza, która nagle zległa, zmusiła staruszka do podniesienia swych kości z podłogi, na której wylądował i zainteresowania się małym okienkiem wychodzącym na wejście polanki. Edward skupił wzrok na zewnętrznym krajobrazie.
-Ilużeście się tu zjechali? - zapytał, widząc wędrujące pod osłoną ciemności sylwetki. Nie szły one krokiem pewnym siebie czy krokiem człowieka trzeźwego. W tym momencie największym zmartwieniem, jakie mógł sobie wyobrazić mężczyzna, było znalezienie się pośród pijanych młodych. Jaki zlot urządzili czy co...
knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:31
Ryszard z zafascynowaniem patrzył w ukryciu na zombiaków. Zabijanie ich było takie przyjemne. Gdzieś obok babcia wraz z Kassandrą siedziały ukryte i bezpieczne. Czyż to nie był idealny moment by się trochę....pobawić?

Funkcja: przyrodnik
Judka
Użytkownik

Postać:
Wojciech Cebulowski

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:32
Wstał z kanapy i podszedł do drzwi frontowych przekręcając klucz, czy co to tam było. Podał czipsy Gertrudowi.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 21-05-2014 22:40
Danny również dziwnym trafem znalazł się w samochodzie kempingowym. Zaintrygowała go natomiast obecność niedołężnego starca, którego wcześniej nie widział.
- Ktoś ty? - rzucił do niego, w międzyczasie wyglądając przez okno na zbliżające się zombie.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Derpsi
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:42
Gertrud z chęcią poczęstował się czipsem.

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:46
Edward wyczuł, że jest w całej tej sytuacji nie mniej obcy, niż otaczający go ludzie. A stało się to za sprawą pierwszego pytania jakie usłyszał. Odwrócił się. Stał naprzeciw dość sympatycznego mężczyzny, przywodzącego na myśl rzucającego chętnie przekleństwami hydraulika.
-Edward Dowell. A ty? - zapytał, zdobywając się na uniesienie kącika ust pod gęstą brodą.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:46
Pewnie wszyscy zastanawiali się, gdzie była taka zawodowa morderczyni jak ja. Otóż w przeciwieństwie do reszty użyłam mózgu i wdrapałam się na drzewo z wielkim trudem. Patrzyłam na cały atak i zabicie kolejnych ludzi z góry, wpieprzając znalezione po drodze jagódki, jak przy dobrym horrorze. Drzewo nie było zbyt wysokie, ale wystarczyło żeby żaden umarlak mnie nie zobaczył. I tak właśnie na górze spędziłam dużo czasu, czekając aż ta potworna fala przejdzie gdzieś dalej, a ja będę mogła dojść do grupy, która prędzej czy później i tak zostanie wyżarta albo zarażona choróbskiem. Gdy zrobiło się cicho, zeszłam na dół. Pojedyncze żywe trupy załatwiałam z łatwością, za każdym razem wyjmując strzałę, którą zabijałam. Przez podróż w lesie ubrudziłam się krwią, błotem i kurzem, ale psychicznie czułam się wolna jak nigdy. Doszłam do domków, z których było słychać głośne rozmowy. Kiedy zaczęły się zbierać umarlaki, ucichli, ale nawet nie zgasili światła.
Zdenerwowałam się i za pomocą łuku wybiłam szybę w jednej z przyczep.- Wpuszczajcie mnie natychmiast! - syknęłam, kiedy ktoś podchodził do mnie.

Judka
Użytkownik

Postać:
Wojciech Cebulowski

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:51
Panda na bank nie dobijała się do przyczepy Denvera. Biedni ludzie, którzy będą musieli się z nią użerać. Przeszedł się po przyczepie i otworzył jakiś schowek. Nagle... Nagle zobaczył, że ktoś zostawił tam naładowane PSP.
- O kurwa...

Edytowane przez Judka dnia 21-05-2014 22:51
knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:51
Ryszard wpuścił Corinne do swej różowej przyczepy w czerwone serduszka,co idealnie pasowało do jej charakteru.smiley

Franka
Użytkownik

Postać:
Amanda Shaw

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:52
Pandziątko powinno się najpierw zastanowić, potem pisać. Bo prawdopodobnie światła nawet powłączane wcześniej nie były. Wątpię, że pierwsze co zrobiliśmy to włączaliśmy światełka...
A Amanda cały czas stała przy tym oknie. W pewnym momencie zobaczyła jak strzała, nie wiadomo skąd, wybiła okno w przyczepie jakieś 10 metrów dalej. Słysząc dziwny dźwięk zombiaki ruszyły w tamtą stronę..
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:53
Miałam w dupie jaki był kolor przyczepy, bo przecież już dawno zrobiło się ciemno. - Jest tu jakieś żarcie? Broń? - spytałam Temperówki.

Derpsi
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:54
Gertrud nie zamierzał się jedynie opychac czipsami. Jak już wszystkie zostały zjedzone, to wytarł rękę w koszulkę i chwycił za klucz fajkowy, który miał ze sobą. Przezorny zawsze ubezpieczony!

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 21-05-2014 22:54
Staruszek nie do końca go zrozumiał, gdyż podał mu nazwisko. Ale czy w obliczu zombie-apokalipsy Danny'ego mogłoby obchodzić nazwisko jakiegoś siwego starca? Mimo to postanowił pozostać uprzejmy.
- Danny - uścisnął jego starą dłoń - chodziło mi bardziej o to skąd się tu wziąłeś? - zapytał ponownie jakby inwazja zombie na zewnątrz go nie dotyczyła.

Edytowane przez Flaku dnia 21-05-2014 22:55
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 21-05-2014 22:56
Lacey z Aną gapiły się przez okno, widziały, jak Corinne wybija szybę w vanie knopersa. Sama chętnie zaprosiłaby dziewczynę do ich przyczepy. Dzięki temu mogłaby zrealizować swoją fantazję o trójkąciku z obiema dziewczynami. Poniewaz jednak Corinne wybrała gustowny van w serduszka, Lacey poczuła się nieco zawiedziona.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 21-05-2014 22:58
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:56
-Nie rozglądałem się. Sama to zrób.-odpowiedział szorstko kobiecie. Nie lubił jej, była bardzo arogancka i nieznośna. Pomógł jej ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości (dziwnie to brzmiało w obliczu zabicia Vivienne). Jego samego nie interesowały rzeczy zgromadzone w przyczepie ale zombie. Oni byli fascynujący i niesamowici. Tak łatwo można było ich eliminować...z taką lekkością zabijać.

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 22:59
Przyjemny hydraulik uścisnął Edwardową dłoń. Ten ludzki odruch do reszty utwierdził staruszka w przekonaniu, że nic złego mu się stać nie może, a przynajmniej nie powinno.
-Hoho, sam nie wiem. Spałem sobie, wyście mnie obudzili, ten typ mnie tu zaciągnął za kudły i oto jestem - zaśmiał się. W jego pamięci trwał nietknięty fragment dotyczący tego, co działo się wcześniej - Powiedz mi lepiej Danny, skąd wyście się tu wzięli? I co to za bieganina po nocy?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 23:03
Przeszłam przez przyczepę, ale prócz jednego noża (który oczywiście podpierdoliłam) i płatków śniadaniowych nie znalazłam nic. - Jesteś tu sam? Gdzie reszta?

Judka
Użytkownik

Postać:
Wojciech Cebulowski

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 23:03
A Denver wahał się czy nie włączyć PSP, ale uznał, że poczeka aż ten pochód żywych trupów przeminie. Podszedł do okna zaglądając przez firaneczkę.

knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2014 23:06
W innych przeczepach.- odpowiedział krótko. Chciał już pozbyć się kobiety z przyczepy gdy zaświtała mu mała myśl.
Może złapiemy jednego?

Strona 7 z 96 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum