Wiek: 37 lat Kim była postać przed apokalipsą: rzeźnik Krótki opis:
Ryszard jest prostym człowiekiem. Mieszka w wielkim mieście , posiada malutkie mieszkanko ,dzieląc je ze swoją żoną i oczkiem w głowie- dwuletnią córeczką . Dla mężczyzny rodzina jest najważniejsza i znaczy dla niego wszystko. Aby utrzymać rodzinę musiał zacząć pracować. Z jego referencjami dostał się tylko do rzeźni. Po krótkim czasie okazało się, że praca ta bardzo go spełnia i jego maksymą życiową stały się znamienite słowa "Jakie życie taki rap, jaka świnia taki schab".
Temperówka po narodzinach Vivienne bardzo dojrzał- postanowił wznowić edukację i udało mu się skończyć maturę. Rozpoczął on też karierę naukową pisząc swój pierwszy artykuł ,który wywołał burzę w rrzeźniczym świecier1; . Artykuł ten nosi nazwę : Szynka r11; "Przeminęło z wiatrem" czy "Imperium kontratakuje"?
Ryszard w centrum handlowym był se swoją córką -Vivienne
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.