Autor |
RE: Rozbitkowie |
knopers
Użytkownik
Postać: Darja Domracheva
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:08 |
|
|
Babcia z zainteresowaniem przysłuchiwała się rozmowie Tary z Dores. Pomysł brzyduli był nieodpowiedzialny i zwyczajnie głupi...ale-tu aż zabłysły oczy staruszki- był ciekawy. Musiała się nad nim intensywnie zastanowić. Wtem udawała jednak ,że nic nie słyszy i zaczęła sobie rozczesywać palcami włosy ,które straciły blask od braku słońca.
Funkcja: przyrodnik |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:09 |
|
|
Inni się chyba zagapili, a w międzyczasie Mia zaczęła się skradać po stacji z ostrym kijem w ręce, próbując wywąchać Emily niczym sarenkę, która znowu gdzieś zniknęła. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Postać: Emma Voluez
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:09 |
|
|
Emily nie miała zamiaru otwierać drzwi. Zaczęła przesuwać mebelki, aby się do niej nie dostali, tak łatwo. Może, to potrwać kilka godzin.
And we'll buy a beer to shotgun
And we'll lay in the lawn
And we'll be good |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:11 |
|
|
Na pewno jest wyjaśnienie tego co zrobił. - Dores broniła Kane'a. Miała u niego dług wdzięczności a Linnisterowie zawsze spłacają swoje długi. Przecież uratował Peter'a. Naprawdę nie musiał tego robić.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:13 |
|
|
Jedząc kolejne bliny poczułem że muszę w końcu udać się do łazienki. Poza Mią, która biegała z dzidą po całej stacji nie działo się w niej nic dziwnego i już po chwili usiadłem na sedesie i zająłem się sudoku, które już wcześniej rozwiązywałem.
|
|
Autor |
Amaranta
Użytkownik
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:13 |
|
|
Zwiesiła głowę i zamilkła. No tak, ciągle pamiętała, że mężczyzna uratował Petera.
- Może...
Oh Tara chciałaby znów na niego beztrosko spoglądać.
Ale nie dało się w tej puszce jaką było laboratorium! |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:15 |
|
|
- Co robisz, Mia? - zagadnąłem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:16 |
|
|
Instynkt zaprowadził Mię wprost do części stacji, w której były sypialnie, skąd dobiegała wyraźnie psychiczna aura kojarząca się z blondynką. Otworzyła wszystkie drzwi oprócz jednych, które były zablokowane, więc tam też kobieta musi się ukrywać. Stanęła więc tam i nasłuchiwała uważnie, aby możliwie jak najlepiej przejrzeć ruchy swojej ofiary. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:17 |
|
|
Emily zdecydowała się, że będzie stać w miejscu, bo znudziła się. Wzrokiem zaczęła szukać jakiegoś materiału, aby zmienić sobie ubiór.
And we'll be good |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:19 |
|
|
Mia oczywiście nie dosłyszała słów Billa, teraz była skupiona tylko na jednym. Stojąc pod drzwiami Emily nie wychwyciła żadnego ruchu, ale mimo tego stała w gotowości z dzidą wycelowaną w drzwi, bo i tak kobieta tam była. |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:21 |
|
|
- Co robisz? - zapytał Enzo zdziwiony, który przechodził akurat korytarzem i zauważył Mię czającą się pod drzwiami z dzidą. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:22 |
|
|
Kobiecie dobrze się spało na suficie, więc wytrzyma stojąc w jednym miejscu. Uśmiechnęła się. Pomyślała, że z prześcieradła mogłaby zrobić sobie sukienkę, i będzie wyglądać, jak bogini grecka.
And we'll be good |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:24 |
|
|
Podeszłam również do Mii, Billa i Enzo. Obserwowałam sytuację.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:26 |
|
|
Mia przeszyła mężczyznę wzrokiem jasno sugerującym, żeby lepiej się nie odzywał, bo wszystko zniszczy i poniesie tego konsekwencje. Sekundę później odwróciła się w stronę drzwi, czekając choćby na najmniejszy odgłos, ruch, znak życia od jej sarenki. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:26 |
|
|
- To się nie skończy dobrze dla Mii. - szepnąłem do Tashy. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:30 |
|
|
Może lepiej z tego zrobić bluzkę, będzie to lepszy powód, bo nie ma stanika. Jednak zrobi bluzkę. Pokiwała głową, ale musi znaleźć jakąś igłę i nitkę, żeby to poszyć.
And we'll be good |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:34 |
|
|
Łowczyni również zastygła w bezruchu, że można było odnieść wrażenie jakby zasnęła na stojąco z otwartymi oczami. Ma czas, a sarenka nie ma innego wyjścia niż to. |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:39 |
|
|
Mia przypominała teraz psa dingo czekającego aż chory kangur padnie z wycieńczenia. Przyczajona i gotowa do ataku dziewczyna wyglądała jak zupełne przeciwieństwo spokojnej, cierpliwej przedszkolanki, którą była w poprzednim życiu. Widząc, że sytuacja szybko się nie rozwiąże Enzo machnął ręką i postanowił zabrać się za pisanie, mocno zaniedbane przez ostatnie parę dni. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:42 |
|
|
Oparłam się o ścianę i spoglądałam z dezaprobatą na Mię ale też trochę niczym nauczyciel na swojego ucznia. Pokręciłam głową i odparłam Billowi -Nie wiem co ona w ogóle kombinuje.. Jeśli drzwi są zamknięte można je otworzyć bardzo szybko, tym -wskazałam na pistolet -ale mi się tam nie kwapi do otwierania blondynki. Jak się tam zabarykadowała to niech sobie tam siedzi.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 17:48 |
|
|
- Masz rację, nie ma sensu. - odpowiedziałem, kiwając głową i uśmiechając się lekko. Nie obchodziło mnie, co blondynka może robić w swoim pokoiku. - Bardziej pasuje do tamtej grupy, nie uważasz? |
|