Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:28:38 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 28
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:25:02
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 25 - Archiwum | PASAŻEROWIE
Strona 99 z 158 << < 96 97 98 99 100 101 102 > >>
Autor RE: Rozbitkowie
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-04-2014 01:54
Coco rozmawiajac z Tara popijala lekko wino z Dharmowskiego schowka. Ostatecznie nie by la w stanie rozmawiac.

The maze isn't meant for you...

Edytowane przez mrOTHER dnia 26-04-2014 02:10
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 10:11
Calista otrząsnęła się z lekkiego doła. Wiedziała,że aby przetrwać musi walczyć-także z sobą. W jej głowie zaświeciła się nowa lampka! Babcia jako kobieta zawsze logicznie myśląca doszła do zaskakujących odkryć.
Jej odrodzona dusza feministyczna podpowiadała jej,że całe zło tego świata wiąże się z mężczyznami będącymi na tej wyspie. Dlaczego to ona miała latać za Spensem?! Przecież to ona była tą piękniejszą połówką, niech więc to on postara się o jej względy. W ogóle wszyscy mężczyźni na tej wyspie zachowywali się irracjonalnie zakochując się właśnie w niej...przecież nie mogła być każdego! Doszła też do tego ,że wszystkie kłótnie są wszczynane przez mężczyzn,a one-kobiety nic nie robiły. Weźmy za przykład taką Dores...ona zabiła Petera i Ozziego- mężczyzn! Przypadek? Nie sądzę. -to była przewodnia myśl Calisty.

Teraz z nową misją musiała zapoznać wszystkie kobiety. Wiedział,że wspólnie to one zawładną wyspą!

Funkcja: przyrodnik
Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 11:35
Snułem się po stacji zmęczony całą sytuacją w jakiej jesteśmy. Mimo, że wiedziałem co trzeba zrobić to bałem się, że inni tak nie uważają. Chodziłem więc to tu, to tam. Termin decyzji zbliżał się coraz bardziej, ale czułem, że jeszcze dziś nikt nic nie zrobi. Dopiero jutro się zacznie - pomyślałem po czym zacząłem grać w szachy by choć trochę szybciej zleciał czas.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 11:36
Peter przysłuchiwał się dyskusji pozostałych. Ludzie kłócili się o życie Enzo tak, jakby rozmawiali o jakiejś świni, a nie o istocie, która żyła wraz z innymi przez ostatni czas. Wszystko wydawało mu się tutaj dziwne... nie tak, jak powinno być. Quo Vadis? - zadał sobie pytanie upijając łyk soku pomarańczowego z lodówki. Co będzie następne? Sami będziemy zabijać ludzi? Dla przyjemności? Dla zabawy? Nikt nie zasługiwałby wtedy na miano człowieka. Bylibyśmy takimi samymi ludźmi jak Kane czy Coco. I o to właśnie chodziło dzikusowi. Nie chodziło mu o rozrywkę czy to, że nie może go sobie sam zabić. Chodziło mu o to, żeby udowodnić nam, że jesteśmy takimi samymi mordercami jakimi oni są. Kane nie poświęciłby aż tylu ludzi dla jednego człowieka. Chce mieć nas żywych, bo tylko my możemy mu pomóc w jego zadaniu, czymkolwiek ono jest. Wzrok chłopaka przeniósł się na dziką dziewczynę, która na tę chwilę milczała. Czemu właściwie ona tu jest, skoro niedługo Kane zamierza zdetonować stację? Teraz Peter był pewny, że Wallace blefuje.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 11:58
Przysiadłam się do Antona i zaczęłam z nim grać -Powiedz coś Anton -mruknęłam w końcu czekając i na jego ruch i na kilka ciepłych słów odnośnie sytuacji.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 12:11
Nie wiem co robić - rzekłem do Tashy. Nawet Bill myślał po cichu o ostatecznym rozwiązaniu więc chyba tylko ona miała takie same zdanie jak ja - Musimy trzymać się razem, tylko tak jesteśmy w stanie przeciwstawić się tym ludziom - dodałem, choć słychać było brak wiary w moim głosie.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 12:52
-Anton nie ma w ogóle rozmowy na temat skrzywdzenia Enza. Nie zezwalam na to. Nie ma opcji.- powiedziałam twardo zaciskając zęby. Enzo był jednym z nas, dlaczego mielibyśmy zrobić mu krzywdę? -Powinniśmy zamknąć tą Coco, albo z niej złożyć ofiarę, w końcu jest ważną osobą dla Kane'a.- mruknęłam prawdę powiedziawszy nie biorąc na serio tych słów. Spojrzałam na mężczyznę i westchnęłam -jest naprawdę ciężko, ale poradzimy sobie.

-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 13:03
Ucieszyłem się ze słów Tashy. Chociaż ona zachowała człowieczeństwo po przeżyciach w tej dziczy. Temu Kanowi chyba zależało by go nas pozbawić, ale nie pozwolę na to. Co do zaś sprawy z Coco odparłem już na głos: Trzeba ją zmusić do mówienia co jest ich słabym punktem. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszyscy ludzie, którzy nas otaczają tak bezproblemowo przyjmują te ciągłe mordy i dręczenie innych osób. Na pewno jest ktoś kto tego nie chce i trzeba tylko przeważyć szalę na jego czy jej stronę. Ktoś wśród tych dzikich musi mieć uczucia.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 13:24
-Nawet jeśli mają uczucia, to spodziewam się, że nie będą mieli odwagi się przeciwstawić Anton. Kane'a traktują jak Boga, tak jakby wiesz.. Zastraszał ich, źle traktował.. No nie wiem -rzuciłam po czym wyciągnęłam z kieszeni batonika i go otworzyłam. Połamałam na dwie części i jedną położyłam przy Antonie. -Ona jest cwana, nie powie nam dużo, albo będzie kręcić i kombinować.

-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 13:47
W każdym stadzie baranów idących za swoim pasterzem znajdzie się osoba gotowa przeciwstawić. Trzeba tylko dać impuls, rozpalić iskrę - powiedziałem po czym wziąłem od kobiety połówkę batonika. Siedząc tak i go jedząc doszedłem do wniosku, że po tym jak to się skończy i jeśli oboje przeżyją dobrze by było spróbować związku z Tashą lecz myśl o ratunku tylko sprawiała mi ból bo byliśmy od tego tak daleko jak banan chcący być prostym owocem. Po chwili dodałem: Trzeba podejść Coco. Nie wierzę, że wszystko co robi Kane jej się podoba. Każdy człowiek uznawany za bożka marnie kończył.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-04-2014 14:26
Och Tara... Uspokój się. - powiedziała Dores. Nie mówił nic takiego. Chciał tylko, żeby zabić Ozzyego. - wygadała się Dores. Ups... - spojrzała lekko speszona na dziewczyny.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 14:45
Oparłam głowę na ręce i zastanowiłam się nad słowami mężczyzny -Wydaje mi się, że my nic nie wskóramy. Nie ma się co oszukiwać Anton, nie jesteśmy bardzo lubianymi osobami w towarzystwie, ale gdyby tak Mia się przy niej pokręciła? Może coś wywęszy.. -zaproponowałam przypominając sobie w głowie obraz kochanej, skromnej i ciepłej przedszkolanki.

-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 14:50
Co racja to racja - zwróciłem się do Tashy gdyż jest pomysł był dobry. Mia nikomu raczej jeszcze nie podpadła, a to mogło pomóc. Do tego wydawała się raczej niegroźna.

Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 15:04
- Zabiłaś go...? - Tara poczuła się oszukana tak samo jak Peter. Puściła rękę Dores, ale wyrwała jej swój rysunek. Chociaż poczuła, że wszystko się wali, to liczyła jeszcze na zrozumienie i wiarę ze strony Isleen - To się stanie, Isleen... Czarny dym tu się pojawi..

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-04-2014 15:08
Tak... nie... to znaczy... - Dores czuła się zmieszana. Tara nie miała się tego dowiedzieć. Był naszym wrogiem. - chciała się usprawiedliwić. Tak mówił Kane. - wiedziała, że słowa Kane'a wiele dla dziewczynki znaczą.

knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 15:18
Podeszła do Tary i Dores. Wiedziała ,że swój plan musi wdrażać spokojnie i stopniowo. -Co jest? -zapytała z troską dziewczynkę...ostatnio wyglądała coraz słabiej.

Funkcja: przyrodnik
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 26-04-2014 15:52
Początkowo myślała, że Tara zmyśla. Że coś jej się przyśniło i zaczęła wariować na tej wyspie, co po takim czasie od katastrofy wcale nie musiało być nierealne. Teraz dotarło do niej, że coś jest nie tak. Spojrzała na Dores w chwili gdy ta tak po prostu przyznała się do zamordowania Ozzy'ego. Teraz wszystko zaczęła rozumieć.
- Współpracujesz z nimi? - zapytała, nie mogąc jednocześnie uwierzyć w to co tutaj się dzieje.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-04-2014 16:03
Coco na ostrym kacu bujała się po Płomieniu, aż w końcu zauważyła żywiołową dyskusję, której zaczęła się przysłuchiwać. Póki co jednak nie była w stanie się włączyć.

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-04-2014 16:07
Teraz nie było już sensu kłamać. Przecież od początku mówiłam, że nie chcę opuścić wyspy. - powiedziała to takim tonem, jakby miała pretensję do reszty, że sami się wszystkiego wcześniej nie domyślili. Zamierzam przyłączyć się do Kane'a. Tak samo jak Peter chciał, zanim... stracił pamięć. I wam radze to samo. On i tak nigdy by nie zgodził się, by ktokolwiek opuścił tę wyspę.

Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-04-2014 16:09
Nikt nie słuchał, nikt nie wierzył, a przecież Kane przepowiadał, że coś się stanie. A teraz tylko ona wiedziała co takiego. Rysunek wszystko przepowiadał. Dziewczyna usiadła na krześle, zgniatając kartkę w kulkę i zwieszajac głowę. Dores zabił Ozzy'ego, kłamała, tak samo jak w przypadku Coco. Tara poszła w jej ślady i teraz zaczęła się zastanawiać, czy sama kogoś nie skrzywdzi.
Może to właśnie była cena jej bezpieczeństwa? Moment w którym będzie musiała dorosnąć?
A co jeśli.. to ona powinna zabić Enzo?
- Tak.. - podsumowała słowa Dores

Edytowane przez Amaranta dnia 26-04-2014 16:10
Strona 99 z 158 << < 96 97 98 99 100 101 102 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum