Autor |
RE: Rozbitkowie |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:00 |
|
|
- A jakbyś miał wątpliwości, dlaczego robimy wokół Ciebie okrąg, to właśnie dlatego, by zaraz zainscenizować, jak wspaniałą cechą jest Styczność i bycie Stycznym!
Kątem oka wyszukiwałem Dores, która być może zechciałaby wystrzelić swoją strzałą po torze prostej stycznej do okręgu, jaki właśnie stworzyliśmy.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:07 |
|
|
Rozglądałem się na boki. Nie do końca wiedziałem, co się dzieje...
-Studiowałem matematykę.- zacząłem więc. -Wiecie, że na studiach matematycznych jest nawet przedmiot: angielski w zastosowaniu? Ale nie uczymy się tam całkować po angielsku, ani mówić o czymś równie łatwym. To jest poniżające, ale ćwiczenia wyglądają tak, że stoi się tyłem do tablicy, profesor dyktuje po angielsku, a Wy musicie wyliczyć w słupku jakieś obliczenia, dodawanie albo odejmowanie.- skoro chcieli znać moją historię, to ją poznają. Całą, z najdrobniejszymi szczegółami!
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:11 |
|
|
Słysząc, w jakim kierunku zmierza opowieść Stycznego, wyrwałem się z okręgu powodując jego nieciągłość i poszedłem dokończyć malowanie swoich jajek.
/Wpadnę za pół godziny, a potem to już dopiero jutro
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- O proszę, to bardzo ciekawe! - powiedziałem do Umby. - A co się działo z Tobą na wyspie? Zawsze byłeś z Dharmą, czy byli dla Ciebie niemili tak jak ten profesor na angielskim w zastosowaniu?
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Postać: Emma Voluez
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Jesteś taki mądry. Jestem pod wrażeniem. - powiedziała ironicznie. Ah. Emily bardzo lubi mówić, o wszystkim i o niczym. Ciekawe, co teraz powie, że inni nauczyciele mówili do niego po angielsku. Zaśmiała się.
And we'll buy a beer to shotgun
And we'll lay in the lawn
And we'll be good |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:13 |
|
|
Zmierzyłem Emily. To, że byłem człowiekiem pozytywnym i szczęśliwym nie oznaczało, że jestem tępym idiotą, dlatego nie powinna utożsamiać mnie z ludźmi takimi, jak ona.
-Zawsze byłem z Dharmą.
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:13 |
|
|
Och, naprawdę chcecie ego słuchać??? - Dores była zaskoczona. Przecież widac po tej jego puciastej twarzy, że muchy by nie skrzywdził - dodała szeptem tak, by Umba jej nie słyszał. Chodźmy lepiej do tego Płomienia. Im szybciej tam dojdziemy , tym szybciej będziemy mogli wrócić do domu!
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Amaranta
Użytkownik
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:15 |
|
|
- Przecież nie chciałaś wracać - Zdziwiła się słowami Dores, przyłapując ją na ściemnianiu.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:16 |
|
|
- Emily, nie bądź niemiła, on chce nas uratować! - skarciłem Emily i spojrzałem na nią znacząco. - Umba, opowiedz nam więcej o Dharmie. Enzo pewnie wspomni o tym w filmie, a i my jesteśmy baaardzo ciekawi!
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:17 |
|
|
Ale chcę, żebyś ty wróciła, aniołku. - Dores uśmiechneła się do Tary. Była ostatnio dziwnie miła. Przecież tęsknisz za domem.
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:17 |
|
|
Emily pokiwała mu i po chwili pokazała środkowy palec. Uśmiechnęła się sztucznie. Nie chce słuchać jego biografii, bo to nie ten serial, więc niech wreszcie powie coś sensownego, bo słuchanie, że profesor z angielsku mówił do niego po angielsku jest takie dziwne. Musiała poprawić sobie włosy, bo aż jej odpadły po tej historii. Usłyszała komentarz od Billa i pokiwała głową. Może im pomagał, ale słuchanie go, to normalnie rozkosz do psychopatów.
And we'll be good
Edytowane przez Sasha3000 dnia 19-04-2014 18:19 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:18 |
|
|
Nie mogłem uwierzyć w słowa mężczyzny.
-To, co robisz, jest niemądre.- powiedziałem szczerze. -Moglibyśmy już dawno wzywać pomoc. Nie rozumiem, po co to przesłuchanie, przecież nie chcecie chyba pozostać na wyspie? Ludzie! Chcę Wam pomóc, ja też chcę się stąd wydostać, jestem w stu procentach Waszym człowiekiem! No jak całkę kocham!
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:21 |
|
|
Zgadzam się z Kluchem - powiedziała Dores, wskazując na Umbe.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:23 |
|
|
- Umba, musisz nas zrozumieć. Jesteśmy zdesperowani, nie chcemy tutaj dłużej przebywać, dlatego musimy być pewni. - powiedziałem i spojrzałem mu w oczy głęboko tak, żeby poczuł moją troskę. - Styczny, wszyscy tutaj chcemy Twojej pomocy, ale musisz nam powiedzieć całą prawdę. Prosimy. Nie będziesz miał kłopotów, obiecujemy.
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:25 |
|
|
Rozłożyłem bezradnie ramiona.
-Przecież ja chcę Wam tylko pomóc. Spójrzcie na mnie. Spójrzcie na moją zajebistą twarz i kij w odbycie. Czy naprawdę sądzicie, że mógłbym kłamać?
|
Autor |
Amaranta
Użytkownik
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:26 |
|
|
No jeśli tak Dores stawia sprawę. - Ale z tobą - Odpowiedziała z uśmiechem.
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:27 |
|
|
Oczywiście, że może kłamać. Możliwe, że też współpracuje z Kane'm. Nie ufa mu, więc zatem dlaczego nie może być dla niego chamska. Niech lepiej sprowadzi tą pomocą, to wtedy mu uwierzy.
And we'll be good |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:31 |
|
|
- Nie, ale musimy dbać o nasze interesy. To trochę dziwne, że tak po prostu przyszedłeś nam pomóc, prawda? Poza tym, czy Dharma wie, że tutaj jesteś?
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:33 |
|
|
-No właśnie nie.- rozejrzałem się szybko, przypominając sobie o tym, że w każdej chwili zza krzaków mogą wyskoczyć moi ludzie. -STAŁA CZUJNOŚĆ!- krzyknąłem i zaśmiałem się niespodziewanie. -Hehe. To z Pottera.
Zamilkłem na moment, po czym kontynuowałem:
-Gdy tylko zorientują się, że mnie nie ma, zaczną mnie szukać. I wtedy dla mnie może to skończyć się tragicznie, nawet śmiercią. Dlatego... Nie mamy za wiele czasu!
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2014 18:36 |
|
|
- Ja mam nadzieję, że w Płomieniu spotkamy równie miłych ludzi jak ty, Umba! - powiedziałem odrywając wzrok od szczególnie trudnego do wygładzenia sęka nadal udając szczere zainteresowanie dziwnym mężczyzną.
- Ej, ej... Mówisz, że na Wyspie jesteś 4 lata a hasło "stała czujność" pojawiło się dopiero w zeszłorocznej książce. - zagiął Umbę Enzo.
Edytowane przez Faraday dnia 19-04-2014 18:38 |
|