Autor |
RE: Rozbitkowie |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:16 |
|
|
agusia napisał/a:
styczności .[/i]
Chcę dostac broń, skoro są tu niebezpieczne typy.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:16 |
|
|
- Na pewno wiesz jak to zrobić? Możemy Ci zaufać, Umba Styczny? - spytałem poważnie, ale w duchu podśmiewywałem się z gościa.
|
|
Autor |
Amaranta
Użytkownik
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:17 |
|
|
Zwiesiła głowę, siląc się na spokój. Dores rozbudziła w niej nadzieję, która znowu została pogrzebana. Dziewczynka podniosła się z trawy i złapała za teczkę. Chciała jak najszybciej opuścić tą wyspę.
- Możemy iść?
Zapytała, wychodząc przed szereg. Była gotowa zrobić wszystko i jak najszybciej.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Mia odciągnęła na bok Antona i szepnęła:
- Co jeśli to podpucha i na miejscu nas otoczą? Tak nagle się tu pojawił ten dziwak i chce nas zbawić?
Miała nadzieję, że i w tej sprawie będzie sceptyczny.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Panie Styczny? - rzekłem do Umby zza jego pleców - Skoro pan jest z Dharmy to po cholerę wypuścił pan ten gaz, co?
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:18 |
|
|
-A kto powiedział, że to ja?- zdziwiłem się. -Ja pracuję w szkole. Ktoś, kto spędza dziennie osiem godzin z ośmiolatkami, nie myśli nawet o takich rzeczach, jak wypuszczanie gazu. Zresztą, jestem człowiekiem nastawionym pacyfistycznie do wszystkich akcji na wyspie. Dlatego bym tego nie zrobił, proszę mi zaufać.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Umbastyczny
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:19 |
|
|
// ja kończę na dziś, bawcie się dobrze
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Postać: Emma Voluez
Mistrz Przetrwania
|
|
|
W ogóle kto nadał takie imię dzieciakowi - Umba. Rodzicie byli pijany, kiedy wymyślili te imię, czy co. Zmarszczyła czoło. Niech się wreszcie ruszą, bo te czekanie jest grosze, niż patrzenie na swoją głupotę.
And we'll buy a beer to shotgun
And we'll lay in the lawn
And we'll be good |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Czy możemy iść już teraz? - spytałem Umby.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Mia wiedziała, że dziwak kłamie. Gdy ich spojrzenia spotkały się, uderzyła groźnie nieostrym końcem dzidy w ziemię.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:20 |
|
|
Skoro jest pan z Dharmy to albo pan kłamie albo nie ma pojęcia co się dzieje na tej wyspie. - nie wierzę mu, dodałem w myślach.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:21 |
|
|
Isleen postanowiła skorzystać z chwili "postoju" i usiadła samotnie pod drzewem. Dla niej cała sytuacja była mocno niezrozumiała, ale nie po raz pierwszy i pewnie nie po raz ostatni na tej wyspie. Czuła lekką obawę przed Styczny, kimkolwiek był. Ale jak ostatnio poszli z Kanem to pod drodze zginęło kilka osób, a facet zwiał. Sama nie wiedziała co ma myśleć o Wallace'u, kiedy od kolejnej osoby dowiadywała się jaki jest zły i niebezpieczny. W końcu spędziła z nim kilka dobrych dni i wydawał się normalnym, uczynnym człowiekiem. Teraz pozostało jej poczekać na decyzję. Bez względu na to jakie ma zdanie i tak ostatecznie pójdzie za grupą. Czy to będzie Płomień, czy jakiekolwiek inne miejsce.
Edytowane przez Flaku dnia 18-04-2014 23:22 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:23 |
|
|
-Chcieć to ty se możesz -mruknęłam w stronę Dores i podeszłam bliżej Antona, gdyż całkowicie podzielałam jego opinię.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:24 |
|
|
Mia zwróciła się do pobliskiej Tashy, kolejnej osobie, które ufała najbardziej.
- Co sądzisz? Przecież on plecie kompletne bzdury...
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
-Bardziej to drugie. Naprawdę wiemy niewiele. O niczym nie jesteśmy informowani. Wiem tyle, ile wyszpieguję.- wyprostowałem się. Tak, oni tego nie wiedzieli, ale oprócz tego, że byłem matematykiem, byłem również detektywem- z zamiłowania.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
knopers
Użytkownik
Postać: Darja Domracheva
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Calista ocknęła się wreszcie... była w pewnego rodzaju letargu-wiedziała co się wokół niej dzieje ,ale nie potrafiła zareagować. Serce jej krwawiło tak bała się o Spensa,któremu na szczęście nic się nie stało . Podbiegła więc do niego szybko i wycałowała po chudziutkich, matematycznych policzkach. Pocałunki mogły być trochę zbyt namiętne ,więc powstrzymała się ,ale pomacała go po pośladkach- tak na wszelki wypadek.
W jej głowie jednak pojawił się nowy bohater- Anton...człowiek,który ją uratował. Zresztą w miarę przystojny. Czyżby dwóch mężczyzn teraz walczyło o jej względy? Może nawet trzech...po przygodzie pod prysznicem Peter dostał nową szansę.
Funkcja: przyrodnik |
|
Autor |
Amaranta
Użytkownik
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:26 |
|
|
- Kurwa - wymsknęło się Tarze, która nie mogła już znieść siedzenia na wyspie, mówienia jaki to Kane jest zły, zachowania kadłubów, którzy nie chcieli się dogadać z kokpitami oraz ignorancji ze strony Stycznego. Odeszła na bok i usiadła pod drzewem. Chciałaby być o wiele starsza.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:27 |
|
|
Nie chcąc iść za tym dziwnym człowiekiem usiadłem na trawie po turecku i czekałem na decyzje grupy. Jak oni pójdą to jak też ale nie zaufam kolejnej osobie co wyskakuje z krzaków.
|
|
Autor |
Sasha3000
Użytkownik
Postać: Emma Voluez
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:28 |
|
|
Babcia się ocknęła i robi maślane do tych mężczyzn. Ona wie, że ona jest od nich "młodsza"? Zaśmiała się. Uśmiechnęła pod nosem. Przestała słuchać tego naukowca. Słyszy teraz tylko bla bla bla bla.
And we'll buy a beer to shotgun
And we'll lay in the lawn
And we'll be good |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-04-2014 23:28 |
|
|
-Kłamie ewidentnie. -powiedziałam wcale nie tak cicho w stronę Mii. Mimo, że w ogóle mu nie wierzyłam to jakoś nie wydawał się groźny i mógł z nami iść do płomienia. Wydawał się taki nieogarnięty i mało rozeznany w sytuacji -A Ty, Mia?
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|