Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 01:00:01 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:56:25
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 25 - Archiwum | KOKPITOWCY
Strona 8 z 91 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Autor RE: Rozbitkowie z kokpitu
Umbastyczny

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 10:55
Spencer przeszukiwał walizki, gdy facet śpiący w pobliżu obudził się i zaczął nerwowo rozglądać. Chłopak podszedł, więc do Wasyla i postanowił z nim pogadać.
- Rozbiliśmy się w tej dżungli, czekamy na pomoc, ale mamy mnóstwo rannych. A jak Ty się czujesz?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 12:08
- Jak to rozbiliśmy? Gdzie? Dlaczego jesteśmy w jakiejś dżungli? Na pewno zaraz ktoś nad odnajdzie - powiedział, gdy mężczyzna przekazał mu nowinę, która nie chciała dotrzeć do jego umysłu. GDZIE JEST MÓJ OBRAZ?! - pomyślał i zaczął powoli wstawać, ale tylko syknął z bólu i przewrócił się. - Muszę wstać...

Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 12:37
Z lekką pomocą chłopaka udało nam się obwiązać brzuch mężczyzny.
-Leż na razie.- uśmiechnęłam się lekko i usiadłam obok niego wycieńczona. Za dużo wszystkiego na raz, zbyt wiele było teraz ode mnie wymagane. Oddychałam miarowo, odchylając się lekko do tyłu. Moje ulubione dresy poplamione były krwią mężczyzny.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 12:45
- Chciałbym... ale muszę coś odnaleźć... swój bagaż, a w szczególności jedną rzecz, jest dla mnie naprawdę ważna, sentymentalna, po ukochanej osobie. - skłamał bez zastanowienia, pomyślał o niej i jaka będzie zła, że obraz się zgubił, nie może do tego doprowadzić.

/będę dopiero wieczorem/

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 31-03-2014 12:55
Dores obudziła sie wczesnie. Czula sie brudna, a tu jak na zlosc nie bylo wody. Usiadla i rozejrzala sie. Trzeba bedzie zejsc ze wzgorza. Na razie jednak postanowila zjesc kilka tostow.

Jak wy na górze znalezliscie wode ? O.o potoki to raczej w dolinach płyną, a nie naszczytach gór...

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 31-03-2014 14:11
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 31-03-2014 14:18
dobra, mam okienko, to jeszcze sobie walnę posta przed zajęciami.../

Dores, zajadąc tosta, rozglądała się po okolicy. W jej najbliższym otoczeniu leżały szczątki wraku oraz, jak teraz dopiero zobaczyła przy świetle dziennym, mnóstwo zwłok, które na takim słońcu raczej długo nie wytrzymają. To był kolejny powód, by opuscić to miejsce katastrofy. Większośc pozostałych przy zyciu rozbitków jeszcze drzemała albo snuła się sennie w pewnej odległości od jej legowiska. To był dobry moment, by zabrac walizkę i ukryć ją w jakims bezpieczniejszym miejscu. Shelley wypiła kilka łyków wody i podniosła się, by zacząć wreszcie działać. po pierwsze musiała znaleźć lepsze ubranie i buty. Nie było to trudne zważywszy na duą ilośc bagażów porozwalanych dookoła wraku. W ciągu kilkunastu minut przebrała się w spodnie i koszulke na ramiączkach. Sfeterek i koszulę w kolorze khami schowała do plecaka. Wygodne buty musiała ściągnąć z jakichś zwłok, z któryh pozostała tylko dolna połowa. Na szczęścia była to ta odpowiednia połowa. Gotowa do wymarszu, zarzuciła plecak i ruszyła w stronę najbliższego stoku.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 31-03-2014 14:45
Obudziła się. Miała wrażenie, że przespała cały dzień i czuła się nadzwyczaj dobrze jak po nocy spędzonej na twardej ziemi pod gołym niebem. Anastasia wciąż spała, więc panna Beckett ruszyła w kierunku wraku samolotu. Wydawało jej się, że jeszcze nigdy tam nie była. Nie potrafiła odnaleźć się w całej sytuacji, ale coś musiała robić, żeby zupełnie nie zwariować. Dotarła do miejsca, w którym leżał porozwalany bagaż, a w pobliżu rozmawiali jacyś mężczyźni. Jeden z nich był chyba poważnie ranny. Isleen tylko spojrzała kątem oka na nieznajomych, po czym zaczęła przeglądać walizki. Nie chciała nikogo okradać. Miała tylko nadzieję, że znajdzie coś swojego.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 14:59
Obudził mnie chłód wlewającej się w moje gardło wody. Natychmiast usiadłam krztusząc się płynem. Spojrzałam na dziewczynę mrużąc oczy.
- Dzięki... - szepnęłam i chwyciłam butelkę opróżniając ją natychmiast.
- Gdzie jesteśmy? Co się stało? - spytałam dziewczynę czując pod palcami zaschniętą krew na swoim czole.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 15:11
Anastasia obudziła się, co wcale nie znaczyło, ze była wypoczęta. Wręcz przeciwnie, wszystko ją bolało. Podniosła się z ociąganiem, przetarła ręką twarz i rozejrzała. Wtedy spostrzegła, że jest sama. Isleen gdzieś poszła. Zobaczyła ruchy koło samolotu, więc postanowiła nie zostawać tu dłużej, a wrócić do ludzi. Spakowała resztę jedzenia do torby, nabrała trochę wody w butelkę, którą wcześniej znalazła i wyszła z lasu.
Najbliżej stali dwaj mężczyźni, a nieopodal zobaczyła swoją jeszcze niedawną towarzyszkę szukającą czegoś we wraku samolotu. Zdecydowała nie przeszkadzać jej, bo może tamta szuka swych równie jak szalik wartościowych rzeczy i podeszła nieśmiało do mężczyzn.
- Eee, cześć. - odezwała się machając lekko ręką. - Macie już jakieś plany na to, co robić dalej? Jak myślicie, znajdziemy tu cokolwiek cywilizowanego?
Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 15:34
Tara wystraszyła się, gdy nieznajoma zaczęła się krztusić. Chciała poderwać się z miejsca, razem z butelką, ale nim to uczyniła kobieta już odbierała jej wodę i wszystko wypijała. No serio? Nastolatka nie zdążyła jeszcze ust zamoczyć nawet a tu już została z jedną butelką mniej. Pomyślała, że takie wypicie całej wody naraz było marnotrawstwem, ale nie powiedziała tego na głos.
- Samolot się rozbił.
Powiedziała, przygarniając do siebie pozostałe dwie butelki wody i suchary. Tylko apteczkę przesunęła w stronę nieznajomej, bo jej samej nie była potrzebna. Była poobijana, ale ran większych nie miała.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 16:07
- Co Ty pierdzielisz, jaki samolot? - spytałam kręcąc głową. - Nic nie pamiętam... - złapałam się znów za głowę.
- Tylko my dwie przeżyłyśmy?- zainteresowałam się.
Ból strasznie mi dokuczał. Spojrzałam na apteczkę i od razu przypomniałam sobie o ranie, którą miałam na głowie. Dotknęłam miejsce delikatnie palcami i gdy poczułam tam coś w rodzaju żywego mięsa zrobiło mi się niedobrze i znów zemdlałam.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 16:23
Tara zmarszczyła okurzone czoło i popatrzyła na kobietę z dziwnym wyrazem twarzy. Czy to możliwe, by mogła ona stracić pamięć? Nastolatka przypomniała sobie jak to czytała kiedyś o przypadku, gdzie osoba tracąca pamięć nie wiedziała potem jak wykonywać najprostsze czynności. Tylko Tara nie pamiętała czy to było na faktach.
- Nie, są jeszcze inni.
Odpowiedziała, zerkając przez ramię w poszukiwaniu reszty. Gdy twarz zwróciła znowu ku rozmówczyni, ta już leżała nieprzytomna na ziemi. Młoda Cugana najpierw nie wiedziała co zrobić, oddychając szybko w stresie. Minuta może minęła, gdy nastolatka w końcu wzięła się w garść i sama sięgnęła po apteczkę, by trzęsącymi dłońmi wyciągnąć bandaż. Prowizorycznie i amatorsko założyła go na głowie nieprzytomnej, po czym wpakowała wodę i resztę za materiał koszulki, wciśniętej w spodnie. Gdy transport znalezionych rzeczy miała już gotowy, złapała nieznajomą pod pachy i zaczęła ciągnąć w stronę reszty.
Nie chciała z nią zostawać sam na sam, a zostawić chyba też nie powinna.
knopers
Użytkownik

Postać:
Darja Domracheva

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 17:57
Ależ to słońce praży...ehh. Znów mnie obudziło,a miałam taki świetny sen...- obudziła się Calista święcie przekonana,że wszystko co do tej pory się zdażyło to tylko- w jej mniemaniu- cudowne błąkanie po nocnych obłokach. Po chwili jednak zobaczyła,że rzeczywistość jest zupełnie inna.
Kobieta nie była towarzyska ,ale zaczęło brakować jej kogoś z kimś mogłaby zwyczajnie pobyć. Z dala wypatrzyła buszującą w bagażach młodą kobietę z szalikiem na głowie. O dziwo nie pomyślała,że to wariatka...czuła do tego niby zwyczajnego szalika przejmujący szacunek, podeszła więc do kobiety usiadła przy niej i rzuciła tylko lekko:
Potrzebuję trochę towarzystwa, nie zraź się , nie jestem miłą staruszką ale masz zajebisty szaliczek. -co nie brzmiało ani składnie,ani ładnie...ale kto w takich momentach myśli o tym?!

Funkcja: przyrodnik

Edytowane przez knopers dnia 31-03-2014 17:59
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 31-03-2014 17:59
Nagle dalo sie slyszec krzyk Dores. Pechowo wybrala zbocze z osuwiskiem i teraz zjezdzala razem z pokladami blocka.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 18:49
Nawet się nie spostrzegłam, gdy zasnęłam, siedząc bokiem koło chłopaka. Gdy obudziłam się rano okazało się, że przestał krwawić: prowizoryczny bandaż wystarczył na razie, by zatrzymać ranę. Ziewnęłam szeroko i przetarłam pięściami zapuchnięte oczy. Minął dzień: dlaczego jeszcze nikt nas nie znalazł?

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 18:52
Peter spędził tę noc bezsennie. Nie był przystosowany do takich trudnych warunków, więc nie za bardzo wiedział jak rozpalić ogień czy chociażby coś upolować. Żołądek zapełnił tylko niezbyt smacznymi herbatnikami znalezionymi nieopodal wraku samolotu. Gdy tylko zaczęło świtać, ruszył na zbadanie ocalałej części wraku. Wczoraj Dores pozbierała większość przydatnych przedmiotów, jednak liczył na choćby jakiś mały uśmiech losu, który pozwoliłby znaleźć mu coś potrzebnego. Gdy wszedł do kokpitu ujrzał białe zwłoki siedzące na fotelu. Temperatura przyspieszała rozkład ciała, dlatego leciutko zaczęło zajeżdżać trupem. Chłopak wybiegł z resztek samolotu i zwymiotował. Był przyzwyczajony do zabijania, ale nie do swądu ich ciał.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 18:57
Zauważyłam, że młody chłopak, który pomagał mi wczoraj przy opatrywaniu rany, udał się w nieokreślonym kierunku. Bez zastanowienia podniosłam się i poszłam za nim: nawet nie miałam pojęcia, że wrak leży gdzieś obok. Po drodze z nieukrywaną satysfakcją zgarnęłam swój bagaż, który leżał gdzieś w krzakach. I właśnie w tym momencie usłyszałam dźwięk wymiotów.
-Nie musisz tu być, ratownicy wszystko posprzątają...- powiedziałam do chłopaka cicho z pewnej odległości. Świadomość, że wyprażone na słońcu ciała muszą już wyjątkowo cuchnąć skutecznie odstraszyła mnie od podejścia bliżej.

Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 18:59
Nawet nie ogarnęła, że noc minęła. I nawet może rymować, Leilę naśladować. Może to było słabe, ale miałam zabawę.
Tara dociągnęła nieprzytomną kobietę do reszty i opadła na ziemię, nie mając już kompletnie sił. Wyciągnęła zza materiału koszulki wodę i napiła się jej łapczywie, by potem "wypakować" resztę "dobytku".
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 31-03-2014 19:18
Dores próbowała wgramolić się z powrotem na górę, ale z każdym krokiem objeżdżała niżej taplając się w błocku. Hej! Niech ktoś mnie z tego wyciągnie! - krzyknęła. Nienawidziła prosić o pomoc, ale tym razem sama nie dawała sobie rady.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2014 19:57
Wszyscy gdzieś się rozproszyli, a Wasyl usłyszał jakieś wołanie pomocy, nie była to jednak najpotrzebniejsza rzecz. Postanowił jednak podnieść się powoli i iść w kierunku wołającej istoty. Gdy w końcu doszedł do zbocza, w którym była kobieta.
- Hohoh, a co to za wędrówka? - rzucił i uśmiechnął się obserwując ją z góry. - Zaraz Ci pomogę, tylko znajdę paułę eko jakiś kij Umbastycznego.

Strona 8 z 91 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum