Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:03:27 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 15
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:59:50
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 25 - Archiwum | KADŁUBOWCY
Strona 36 z 85 << < 33 34 35 36 37 38 39 > >>
Autor RE: Rozbitkowie z kadłuba
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:48
- Ja tam wierzę w część jej historii. Wiesz, jak to jest z kobietami? - zagadnąłem ponownie i zaciągnąłem się. - Jennifer, moja żona, robi to samo. Prawda jest w tych momentach, kiedy mówi o ważnych dla siebie wydarzeniach. Reszta? Bzdury. Myślę, że Wallace wcale nie jest takim czarnym charakterem. A przynajmniej niejasny jest dla mnie fragment, że została zupełnie sama i zdołała sama uciec. Zrozpaczona po śmierci przyjaciółki dziewczyna daje radę rozpieprzyć tego Kane'a? Nie pasuje.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Alyshia Avelon
Użytkownik

Postać:
Alyshia Avelon

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:49
Alyshia uśmiechnęła się słysząc o czym mówi Enzo. Nie był to śmiech spowodowany rozbawieniem, ale nie rozumieniem przez rozbitków tego co się wówczas wydarzyło. - Jednemu? - zapytała retorycznie. - Wallace ma swoich ludzi. Nie był sam. A my byliśmy tylko na wczasach. W jaki sposób mieliśmy się bronić? Gdy ktoś staje naprzeciw ciebie z bronią możesz jedynie błagać o litość.
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:52
- Nie jesteś chyba taka bezbronna, co? Wykończyłaś trójkę naszych. - kontynuowałem swoje prywatne przesłuchanie. W scenariuszu, który trzymałem w plecaku była taka scena. Nie mogłem oprzeć się pokusie by nie odegrać policjanta przesłuchującego więźnia. To było niezłe doświadczenie - móc w prawdziwym życiu odegrać scenę tkwiącą w głowie.
Edytowane przez Faraday dnia 05-04-2014 23:54
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:53
Siedziałem z boku, mimo tego, że nikt mnie nie słuchał miałem nadzieję, że nikt nie uwierzy w bajkę uwięzionej kobiety. Tak siedząc poczułem potrzebę opróżnienia się. Ruszyłem więc w krzaki mając nadzieję, że nic się w tym czasie nie stanie.

Sasha3000
Użytkownik

Postać:
Emma Voluez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:53
// lol, ale ona jej nie podała zapalniczki?

And we'll buy a beer to shotgun
And we'll lay in the lawn
And we'll be good
Alyshia Avelon
Użytkownik

Postać:
Alyshia Avelon

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:57
/Faraday, zginął tylko Banik. Talulah i Jade zostały draśnięte kulą.
Zapalniczkę chwyciła Alyshia. Więc można założyć dla dobra fabuły, że ją miała w ręce.

- Gdy musisz walczyć o swoje życie jesteś w stanie zrobić więcej niż ci się wydaje. Byłam przekonana, że ten mężczyzna chce mnie dopaść. - wytłumaczyła dokonane morderstwo.
Edytowane przez Alyshia Avelon dnia 05-04-2014 23:58
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-04-2014 23:59
Przewróciłam teatralnie oczami -Nie jest czarnym charakterem ale według panienki wybił jej przyjaciół? Bill zastanów się chłopie o czym mówisz. Kobieta albo kłamie albo mówi prawdę, nie ma żadnej półprawdy. Coś mi tu śmierdzi, tylko jeszcze nie wiem co. -odparłam strzelając kostkami u palców. Na moim palcu serdecznym spoczywał do tej pory nieaktualny pierścionek zaręczynowy. Nadal go nosiłam choć wiedziałam, że z Rodionem na ślubnym kobiercu już nie stanę. Włożyłam dłonie pośpiesznie do kieszeni i spojrzałam na więźniarkę -Boję się, a Ty?

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Sasha3000
Użytkownik

Postać:
Emma Voluez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:01
- Nie mam pojęcia, jakim cudem ona otrzymała tą zapalniczkę, bo chciałam jej pokazać, a ona mi to wyrwała z rąk. Tak, czy siak. Na zapalniczce jest wygrawerowany napis K.W, czyli inicjały Kane Wallece. Tak sądzę. Może dostałaś tą zapalniczkę od niego, ale pewnie zastanawiałaś się, po co Ci ją dał i ją może zostawiłaś. A w nim znajdował się nadajnik. W takim sposób chyba Cię śledził, co? Jesteś zwykłym posłańcem. Robisz za niego czarną robotę. - uśmiechnęła się sztucznie i spojrzała na nią - Takie są moje przypuszczenia. - dodała.

And we'll be good
Alyshia Avelon
Użytkownik

Postać:
Alyshia Avelon

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:04
- Nie będę miała nic przeciwko, jeżeli przy wszystkich rozbierzesz tę zapalniczkę na drobne części. - odparła na dziwne zarzuty blondynki.
Sasha3000
Użytkownik

Postać:
Emma Voluez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:07
Może źle się wypowiedziałam. Nie znajduje się on w środku zapalniczce, bo chip wypadł. Znajdował się on w górnej powłoce zapalniczki. Zauważyłam coś dziwnego. Zaczęłam się bawić i wypadł. - wytłumaczyła jej. Nie wierzyła tej kobiecie. Pewnie robi tylko za ofiarę, a za chwilę wparuje tutaj cały jej "odział".

And we'll be good
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:09
- No tak, a jak mówisz 'nie', to zawsze znaczy 'nie', nie wkręcaj mnie. - powiedziałem i spojrzałem na jej rękę, którą chowała do kieszeni, po czym zaraz przeniosłem wzrok na jej cycki oczy. Spytała, czy się boję. - Oczywiście, że się boję. Ale nie można pozwolić sobie na podejmowanie decyzji pod wpływem strachu. Nic o Tobie nie wiem, ale - teraz spojrzałem na rękę w kieszeni - O tym teżna razie zapomnij. To nie jest czas i miejsce na wspominanie starych czasów. Sentymentalni jesteśmy słabsi, Tasha.
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:09
- Jednak broń skądś wykombinowałaś... Ale nie mogłaś go zabrać tym supermenom. Musiałaś zbudować ją z patyków i liści.... - zacząłem szydzić z dziewczyny. Nie potrafiłem jej uwierzyć.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:10
Tymczasem, w krzakach, w pozycji kucanej załatwiałem swoje potrzeby.

Alyshia Avelon
Użytkownik

Postać:
Alyshia Avelon

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:13
Bezsilność Alyshi stawała się coraz większa. Nie wobec siły argumentów rzucanych przez rozbitków, lecz za sprawą ich absurdalności w oczach kobiety. - Jeżeli naprawdę myślicie, że jestem człowiekiem Wallace'a i przyszłam Was szpiegować to śmiało, zabijcie mnie. Możecie to zrobić w każdej chwili. A broń? Nie, nie zabrałam jej. Otrzymałam ją od Kane'a. Tak, dobrze usłyszałeś. Dobrowolnie mi ją ofiarował.
Sasha3000
Użytkownik

Postać:
Emma Voluez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:17
Uśmiechnęła się pod nosem. Ta kobieta jest zdecydowanie z Kane'm. Dobrowolnie ofiarował jej broń, a niby ucieka przed nim. Nic się nie trzyma kupy. Niestety, ale nie dostanie Oskara za jej rolę, bo coś jej nie wychodzi. Chętnie by się posunęła o wiele dalej i zaczęła ją torturować, ale to nie ona tutaj decyduje. Jaka szkoda, jakby taka piękna twarz by się zmarnowała - Raz jesteś z Kane'm, a raz nie. To, więc jak to jest? Bo widzę, że sama się w tym gubisz. - powiedziała.

And we'll be good
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:18
-Oczywiście, że moje nie zdecydowanie częściej znaczy tak, ale nie w tym sens -chwilę później Bill poruszył dla mnie temat tabu. Moje źrenice zwiększyły się natychmiastowo a w klatce piersiowej poczułam niesamowite ukłucie. Jestem odrętwiała, jak długo jeszcze będę to przechodzić. Przełknęłam głośno ślinę i zacisnęłam zęby robiąc wszystko by nie wybuchnąć płaczem -Racja, nic o mnie nie wiesz. Nie waż się więcej poruszać tego typu wątków w rozmowie ze mną. -powiedziałam twardo i wstałam zostawiając Kovalsky'ego. Gadanina mnie przerasta. Nie, nie mam na to ochoty. Nie mam siły.
Przysiadłam się natomiast do Enzo i Claudii którzy prowadzili ciekawą konwersację z więźniem.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 06-04-2014 00:19
Faraday
Użytkownik

Postać:
Frederick Frost

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:19
- Po co dał ci ten pistolet? - w głowie Enzo pojawiła się myśl, że może jednak dziewczyna mówi prawdę i pojawiły się absurdalne wyobrażenia o szalonym wojskowym rządzącym wyspą i urządzającym sobie polowania na wyposażonych tylko w pistolet turystów. - Pewnie po to, żebyś pomogła mu nas zabić?
Edytowane przez Faraday dnia 06-04-2014 00:20
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:20
Po chwili wyszedłem zadowolony z krzaków. Mogłem teraz wreszcie trzeźwo myśleć. Podszedłem do uwięzionej kobiety i po chwili spytałem: A jak zginęli pozostali? Powiedziałaś nam dopiero o trójce z twoich towarzyszy, a chyba było ich jeszcze czterech? - po pytaniu napastliwie spojrzałem kobiecie w oczy.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:21
Miałem ją przeprosić, ale sobie poszła. Gdzieś w tle słyszeliśmy gadaninę z uwięzioną, ale słuchałem póki co tylko i zbierałem fakty, które można by było ułożyć w jedną całość. Skończyłem papierosa i zacząłem jeść jakieś nazbierane owoce, stojąc niedaleko miejsca przesłuchania, w którym biernie uczestniczyłem.
Sasha3000
Użytkownik

Postać:
Emma Voluez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-04-2014 00:25
Czas mijał, a nasz "więzień," miał problem z wymyśleniem następnej historyjki. Ciekawe, co teraz powie, że pewnie coś ich pożarło. Jakieś nadprzyrodzone moce. Bla, bla - Dajmy jej czas, żeby wymyśliła coś sensownego - zażartowała.

And we'll be good

Edytowane przez Sasha3000 dnia 06-04-2014 00:26
Strona 36 z 85 << < 33 34 35 36 37 38 39 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum