Krótki opis: Urodzony we Lwowie, wychowany na przepięknej Odessie przez rodziców. Ma młodszego brata i jeszcze młodszą siostrę, z którą obecnie nie utrzymuje kontaktu. Brat zginął podczas strzelniany, znalazł się w nieodpowiednim miejscu i o złym czasie. To zdarzenie bardzo odbiło się na nim, przez co z pilnego ucznia, stał się ,,złym chłopcem'', który zaczął robić czarne interesy dla Ukraińskiej mafii kierowanej przez tajemniczą kobietą, która z pochodzenia była Polką i mieszkała tuż przy granicy. Na początku zajmował się drobnymi sprawami, jak kradzieże samochodów itp, następnie poszedł na studia- malarstwo i zaczął bawić się w fałszerstwa. O dziwo całkiem nieźle mu to szło, potrafił podrobić wiele rzeczy odzwierciedlając je, czy to były obrazy, czy też inne dzieła sztuki. Na pokładzie samolotu znalazł się z oryginałem skradzionego obrazu. Tyle z tym wszystkim miał wspólnego, że ludzie jeszcze nie wiedzieli, że na jego miejscu wisi teraz podróbka...
Na pokładzie samolotu znalazł się z oryginałem skradzionego obrazu. Tyle z tym wszystkim miał wspólnego, że ludzie jeszcze nie wiedzieli, że na jego miejscu wisi teraz podróbka...
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.