Opis: Lost 5 to postać anonimowa. Po za różnymi (nierzadko kontrowersyjnymi) poglądami na wiele tematów, personalnie nie wiemy o nim prawie nic. Jednak to w żaden sposób nie przeszkodziło mu stać się jednym z najważniejszych użytkowników z24. Nigdy nie grał w MP, ani nigdy nie założył konta na tym forum, mimo, że o jego istnieniu wiedział. Za czasów świetności z24 krążyły różne plotki na ten temat. Niektórzy sądzili, że to największy przekręt w historii internetu, a inni, że to po prostu kolejne konto Liona. Jaka była prawda, nikt się nie dowiedział, bo Lost 5 podobnie jak wiele innych osób opuścił z24 i zniknął gdzieś w czeluściach internetu. Aż do dnia dzisiejszego, kiedy przypadkiem dowiaduje się o ostatnim zlocie. Z racji, że według tych informacji ma się na nim zjawić kilka innych wyjadaczy z z24, postanawia spotkać się ze starymi znajomymi i ujawnić swoją wielką legendę.
/Sry, że osoba spoza forum, ale nie miałem innego pomysłu. Po za tym większość osób jest z z 24 i go zna, więc nie powinno być problemu
Edytowane przez Flaku dnia 08-02-2014 14:55
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.