Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:02:03 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:06:01
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 22 - Archiwum | MP 22 - Szpital Psychiatryczny
Strona 25 z 42 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Autor RE: Wyspa Błogostanu
Junior
Użytkownik

Postać:
Junior

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 20:53
- Mam na imię Junior, ciociu. Leczę się tutaj, przenieśli mnie z ośrodka z Ohio.
Chłopczyk uśmiechnął się do Lotte.
- A czemu tamten wujek z ciocią tak dziwnie mówią na mój temat?
Junior wskazywał palcem Toma i Daisy.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-07-2013 20:58
Tom spojrzał zaś na ciocię Daisy, a następnie na chłopca. - Co niby takiego powiedziałem? - zapytał Juniora bez ogródek i z lekko wyczuwalną pretensją.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Junior
Użytkownik

Postać:
Junior

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:03
- Co to jest pedofil?
Junior nie znał tego słowa, a chętnie by się dowiedział co ono oznacza.
- Wytłumacz mi, a potem ponosisz mnie na barana.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:04
Maureen zeszła do salonu. Jak bardzo cliché by się to nie wydawało, jak włamywać się to w nocy, teraz było zbyt duże prawdopodobieństwo natknięcia się na kogoś na korytarzu.
Wzrok dziewczyny, zapewne jak wszystkich obecnych przykuł mały chłopiec, ale bardziej niż on zainteresowała ją stojąca obok niego dziewczyna. Była to dziewczyna w ręczniku, którą wzięła za swoją halucynację. Zatrzymała się w miejscu, na środku salonu, wpatrując się w profil dziewczyny, jednak ta nie znikała nawet po kolejnym z rzędu mrugnięciem powiek Maureen. A więc istniała, żyła w ośrodku jak oni wszyscy, będąc całkowicie realną i rzeczywistą. Uczucie ulgi rozeszło się po jej ciele jak łyk alkoholu.
Opadła na najbliżej stojący fotel, obok Toma i nieznajomej brunetki.
- Zezwolili na odwiedziny? - zapytała, biorąc chłopca za członka rodziny któregoś z pacjentów. Zwróciła się bardziej do dziewczyny, jako że Tom zajął się rozmową z dzieckiem.
Edytowane przez mremka dnia 03-07-2013 21:04
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:12
Uwaga chłopca momentalnie przeniosła się na faceta, który nie pozwolił jej powiedzieć swojej kwestii. Usłyszała też pytanie od nieznajomej, a mógł to być ktokolwiek, bo nieznajomi są wszyscy. Nie wiedziała jednak o czym mówi. Wstała i odeszła do kuchni, aby zjeść przygotowane wcześniej naleśniki.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:13
-Jeszcze lepiej.- odpowiedziałam jej. Chwyciłam za koc i podcinągnęłam go aż pod brodę, zwijając kolana pod siebie, cały czas nie spuszczając wzroku z chłopca, jakby mógł za chwilę zniknąć. -Mamy nowego kolegę.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Junior
Użytkownik

Postać:
Junior

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:15
Junior usłyszał słowa Daisy i momentalnie olał Toma. Ogólnie chłopiec był trochę nadpobudliwy i wyjątkowo zadowolony, że ma nagle tyle nowych cioć i wujków.
- Naprawdę jesteśmy kolegami? Nie miałem jeszcze takiej starej koleżanki. Ciebie wujek Tom też ma ponosić na barana?
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:20
-O, wypraszam sobie!- oburzyłam się. -Nie jestem stara, młody.- powiedziałam, akcentując i wymawiając ostatnie słowo jak główna bohaterka Once Upon a Time. Rzuciłam okiem na Toma i nachyliłam się do dziecka. -A możesz mi to załatwić?- uśmiechnęłam się.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-07-2013 21:21
Pytanie Juniora nieco zakłopotało Toma. - To jest taka osoba... - zaczął mówić i równocześnie myśleć jak to najlepiej ubrać w słowa. Najgorzej, że nic nie przychodziło mu do głowy. - To taka osoba... - gdy miał już wyjaśniać definicję zauważył, że chłopiec zmienił obiekt zainteresowania więc Tom odetchnął z ulgą.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:22
Oh dziecko?! Jak słodko! Wygląda na nicponia, ale takiego, któremu można wszystko wybaczyć. Trzeba w zasadzie, bo przy takim uśmiechu i oczkach, nie da się inaczej. Suki uśmiechnęła się na widok malca, ale zaraz przybrała zdziwioną minę.
- Od kiedy to łączą szpital dla dzieci z tym dla dorosłych?
Zapytała i zaraz wzruszyła ramionami. Ten szpital w końcu był bardziej pokręcony, niż wszyscy pacjenci razem wzięci.
Junior
Użytkownik

Postać:
Junior

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:25
- Ja jestem już prawie dorosły ciociu!
Malec stanął na palcach by wydać się wyższym, a potem wrócił do rozmowy z Daisy.
- Jasne, że załatwię. Wujek będzie nosił na barana wszystkich. Tylko mi nie wytłumaczył kto to ten pedofil.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:28
-Jak ktoś Cię będzie dotykał, to wiej. Możesz przybiec do mnie. Takie osoby, które dotykają Cię tam, gdzie nie mogą, to pedofile. Łapiesz?- powiedziałam i rozczochrałam mu włosy. -W tym miejscu szczególnie uważaj. Serio, młody.

Junior
Użytkownik

Postać:
Junior

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:30
Junior na słowa Daisy rozpłakał się nagle i bez ostrzeżenia uciekł do kąta, gdzie usiadł twarzą do rogu ścian.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-07-2013 21:31
Tom uśmiechnął się pod nosem. Ciocia Daisy właśnie zachowała się jak typowy pedofil. W ogóle ciekawiło go jaki odsetek kobiet ma skłonności do pedofilii.

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Josh załatwił jak najszybciej swą potrzebę. Po raz kolejny, znajdując się w łazience, odczuł na swych barkach drażniące brzemię bycia obserwowanym. Chociaż nie mógł zlokalizować ani jednej kamery, po prostu czuł na sobie ten dotyk oczu. Czym prędzej umył dłonie i opuścił pomieszczenie. I już-już, miał udać się do swej samotni, gdy w swe szpony pochwyciła go ciekawość, często tak zgubna. Mężczyzna zajrzał, w drodze, do salonu. Jego oczom ukazała się jedna z ostatnich postaci, jakich mógł się spodziewać w tym miejscu. Mianowicie dziecka. W dodatku dziecka z uśmiechem odmalowanym na twarzy i niewinnością w małych, pociesznych oczkach. Torrance przystanął, aby przyjrzeć się przybyszowi. Nadal nie mógł uwierzyć, ze w takiej krainie beznadziei, gdzie blask słońca oglądany jest zza krat, tlić się może i takie życie! Przecież dzieci to radość. To słońce. To słodka niewiedza, śmiech... Co on TU robi?! Brunet nie wiedział. Absurdem było dlań umieszczenie TAKIEJ istoty w TAKIM miejscu. To po prostu do siebie nie pasowało!

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Wzruszyłam ramionami.
-A to już nie jest mój problem. Rodzice sami wiedzieli, gdzie go wysyłają.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-07-2013 21:33
Willy ze spokojem sączył wodę przez słomkę zamknięty w kuchni, z dala od plebsu. Widząc, że na stole leżą ciepłe naleśniki, postanowił skosztować. Nie miał pojęcia do kogo one mogą należeć, więc bez skrupułów posmarował jeden z nich dżemem truskawkowym. Oczywiście wybrał ten najmniej przypalony, aby był jak najbardziej zblizony do naleśników mamy. Zwinął w rulonik po czym zaczął ochoczo gryźć, co chwilę popijając wodą. Wtedy do pomieszczenia weszła młoda blondynka. Do tej pory jej widok był dla niego ukojeniem, ale tym razem zdał sobie sprawę, że naleśniki najprawdopodniej należą właśnie do niej. Zapewne wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że pozostałe spoczywały teraz w lekkim nieładzie. Zawstydzony opuścił głowę i zrobił krok w tył, w nadziei, że przejdzie mu to płazem.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amaranta
Użytkownik

Postać:
Ana Middleton

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:34
- Pięknie tłumaczysz - prychnęła do Daisy i pokręciła głową.
Junior
Użytkownik

Postać:
Junior

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:35
Junior wyciągnął chusteczkę higieniczną z kieszonki i wysmarkał się.
- Ja nie mam rodziców, ciociu!
Po czym załkał jeszcze głośniej.
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-07-2013 21:40
Tymczasem w Joshu biły się ambiwalentne myśli. Dlaczego? Dlaczego on tu jest? Po co? Na co? Co mu jest? Co mu zrobili? dociekał jego wewnętrzny głos, widząc, jak chłopiec nagle uciekł od swych wujków i cioć. Za bardzo ufa, pokiwał lekko głową w dezaprobacie. Nagle jednak zmienił się ton głosu jego wewnętrznego "ja". Może nas nie wymorduje. Josh nie porzucił swej czujności. Rozejrzał się po salonie, aby przekonać się, że tu także dopatrzeć się trudno kamer. Chcesz uśpić naszą czujność? zwrócił się do dyrektora Shimury. Po chwili delikatny uśmiech rozjaśnił jego strapioną twarz. Mój limit na współczucie się skończył. Przykro mi. Po chwili oderwał dłonie od framugi i udał się na górę. Był w tej chwili głuchy na szloch, jaki doszedł go z dziecięcej krtani.

Edytowane przez Nicka dnia 03-07-2013 21:41
Strona 25 z 42 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum