Autor |
RE: Zadaj pytanie |
April
Użytkownik

Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 28-01-2017 22:48 |
|
|
Dobra Flaku, 65 E 
Powielam pytanie OtherW z góry |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik

Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 28-01-2017 22:57 |
|
|
221B Baker Street z Shelocka, bo uwielbiam ten serial, chętnie poznałbym Panią Hudson <3, ale Sherlocka i Watsona w sumie też. chciałbym współpracować z nimi i się nauczyć czegoś ciekawego 
Choleryk/sangwinik/flegmatyk/melancholik?
Kim Twoim zdaniem jesteś i dlaczego?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 28-01-2017 23:00 |
|
|
Choleryk, spytajcie April
Ponawiam |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Postać: Trey
Administrator

|
Dodane dnia 28-01-2017 23:08 |
|
|
flegmatyk
tak mi wychodzi z testów psychologicznych i w sumie cechy się zgadzają (kiedyś omawialiśmy te przypadki na jakichś warsztatach psychologicznych )
ponawiam

We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik

Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 29-01-2017 14:54 |
|
|
Ja w sumie testów nie robiłem, ale tak jak czytam opisy poszczególnych temperamentów i cechy charakterystyczne, no to flegmatyk.
PONAWIAM 

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik

Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 29-01-2017 20:36 |
|
|
flegmatyk
Sądzisz że byłbyś dobrym rodzicem? Dlaczego tak lub nie? |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 29-01-2017 20:42 |
|
|
bylabym chujowym
jestem zimna i apodyktyczna, to niezbyt dobre cechy jak się chce wychowac dobrze dziecko nie wiem czy znacie te wszystkie obrazki i filmiki jak rodzice sobie robia jaja z dzieci i np przebieraja je za kebab, to ja bym byla takim wlasnie rodzicem, moze bylabym odpowiedzialna i nie mialabym problemu z obowiazkami, ale to dziecko mialoby powazne problemy psychiczne
ponawiam
Edytowane przez panda dnia 29-01-2017 20:52 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 29-01-2017 20:43 |
|
|
No raczej nie. Przede wszystkim jestem zbyt nieodpowiedzialną osobą. Po drugie domyślam się, że takie dziecko wymagające non stop uwagi po dłuższym czasie zaczęłoby mnie wkurwiać. Niestety przekonałam się o tym, gdy zostawili mnie z dwójką kotów na trzy tygodnie... Z dziećmi byłoby jeszcze gorzej niż z kotami, bo nie można na dwór wywalić, albo w piwnicy zamknąć...
Ponawiam

|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

Postać: Żyd

|
Dodane dnia 29-01-2017 20:47 |
|
|
nie, bo jestem nieodpowiedzialny, niezorganizowany i chyba zbyt liberalny na wychowywanie głupiego bachora po za tym mam jeszcze zbyt dużo rzeczy do zrobienia w życiu
czy feministka może być kobietą? i dlaczego nie?
Edytowane przez Flaku dnia 29-01-2017 20:48 |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 30-01-2017 15:47 |
|
|
Bo nie zmywa.
Do jakiej godziny miales/as najdluzszego kaca w zyciu?
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 30-01-2017 16:27 |
|
|
ja zmywam
max do 10-11, mi szybko przychodzi i przechodzi
ponawiam
Edytowane przez panda dnia 30-01-2017 16:27 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik

Postać: Żyd

|
Dodane dnia 30-01-2017 16:31 |
|
|
nie podam dokładnej godziny ale w ekstremalnych przypadkach do nocy następnego dnia się zdarzało 
ponawiam |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 30-01-2017 18:08 |
|
|
U mnie zwykle do popołudnia kiedy to załącza mi się gastro i tak też było najpóźniej 
Czy rodzice rozmawiali z Tobą o seksie i skąd się biorą dzieci? Jeżeli tak, to jak taka pierwsza rozmowa wyglądała? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 30-01-2017 18:18 |
|
|
Jasne, że tak, ale nie pamiętam dokładnie, jak. Na pewno oglądałam z mamą jakieś książeczki uświadamiające dla dzieci 
ponawiam

|
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 30-01-2017 18:19 |
|
|
rozmawiali; dosyć wcześnie, bez żadnych pszczółek czy innych zwierzatek czytałam wszystko co wpadłło mi w ręce w dzieciństwie i wśród tego znalazła się też jakaś damska gazeta (teraz juz nie powiem nazwy, może Claudia? no cos takiego), tam zazwyczaj są jakieś głupoty o seksie w jednej z rubryk; i zapytałam kiedyś po prostu swoją rodzicielkę 'co to jest prezerwatywa'. mame najpierw wytłumaczyła to w dosyc techniczny i beznamiętny sposób, a potem jakieś tam dodała rzeczy o emocjach, zaangażowaniu, związkach na tyle, ile mogłam zrozumieć w bardzo młodym wieku. 
ponawiam |
|
Autor |
Faraday
Użytkownik

Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 30-01-2017 20:34 |
|
|
u mnie pierwsza i jedyna rozmowa wyglądała tak, że w wieku nastu lat ojciec spytał czy uważam z dziewczyną. na co odpowiedziałem, że tak i tyle w sumie w te święta zeszło na takie tematy między rodzicami, babciami i wujkami. Rodzice przyznali, iż powinni byli więcej o tym rozmawiać, ale ja w dosyć wczesnym wieku zacząłem dawać do zrozumienia, że rozumiem co i jak.
Ponawiam |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik

Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 30-01-2017 20:58 |
|
|
Rozmowa, to za dużo powiedziane. Ojciec dał mi w wieku tak około 16 lat gumki i spytał się czy wiem co to jest. Na koniec dodał jeszcze, że mają datę ważności.
Czy sądzisz, że życie pozaziemskie istnieje. Jeśli tak to jak sobie je wyobrażasz? (tylko o w miarę poważne odpowiedzi proszę) |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

|
Dodane dnia 31-01-2017 02:14 |
|
|
Ej, tak chyba jest, że z chłopakami te rozmowy są krótsze, tak jakby rodzice twierdzili, że jak zrobi dzieciaka, to przecież nic złego się nie stanie, bo nie będzie musiał go urodzić i wychowywać 
Ja w sumie nie pamiętam, jak to było u mnie, ale kolega mi kiedyś opowiadał, że u niego padło jedno zdanie: "Kuba, ty wiesz", koniec. 
Uważam że istnieje w formie jakichś drobnoustrojów na daleko oddalonej planecie. Aczkolwiek drobnoustroje te mogą znacznie różnić się od ziemskich i być może zdefiniowanie czy są to istoty żyjące mogłoby być problemem. Natomiast jeśli istnieje jakaś cywilizacja oprócz naszej, to raczej w dalekim zakątku wszechświata, o którego istnieniu nawet nie wiemy, bo jeszcze nie dotarło z niego światło.
Czy uważasz, że wiesz o seksie więcej niż Twoi rodzice?
The maze isn't meant for you...
Edytowane przez mrOTHER dnia 31-01-2017 02:15 |
|
Autor |
panda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 31-01-2017 08:33 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Ej, tak chyba jest, że z chłopakami te rozmowy są krótsze, tak jakby rodzice twierdzili, że jak zrobi dzieciaka, to przecież nic złego się nie stanie, bo nie będzie musiał go urodzić i wychowywać 
Płacić będzie musiał - jak nie on to rodzina 
I wydaje mi się ze to chodzi o trochę co innego - po tych 4 wypowiedziach (szkoda ze wiecej osób nie napisalo) wydaje się, jakby dziewczyny pytały o to dużo wcześniej (otherw wspomina o książeczkach dla dzieci, ja miałam max 7 lat), chłopaki stwierdzili ze nie ma o co w ogóle 
Odpowiadajac na pytanie - myślę, że wiedzą tyle samo, może więcej.
Kto jest dla Ciebie w życiu najważniejszy? Podaj jedną osobę. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 31-01-2017 12:30 |
|
|
pewnie moja matka, bo w sumie nikt inny w ogóle jakoś nie jest dla mnie szczególnie ważny 
ponawiam

|
|