- wie kto to jest Mohamed Salah i uważa go za "przekozaka"
- lubi rozmowy o życiu przy alkoholu
- spełnił/a kiedyś czyjeś marzenie
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
1/3 pierwsze (ogólnie jestem fanem Rejenta podczas roastów)
- wybiera się w tym roku na jakieś wesele
- lubi się bawić na weselu do białego rana
- chciałby/chciałaby, żeby mremka zagrała na flecie podczas jego/jej wesela/ślubu "My Heart Will Go On" w tej wersji:
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Rejent mistrz roastow, wybitnie słaby jako stand-uper w solowych programach. Widocznie niektórzy są dobrzy tylko w cisnieciu innym Ze stand-uperow tylko królowie Pacześ i Lotek (i moze kiedyś Borowska, jak w końcu skończy swój program )
Wracając!
1/3 wybieram się, do rana nigdy nie wytrzymałam, a zagrac mogę, ale na własnym to słabo
- często jak jest świadkiem zabawnego zdarzenia to i tak nie opowiada o nim innym
- ma osobę wśród znajomych z która spotyka sie tylko na picie
- jadąc komunikacja miejską najczęściej gra w gry na telefonie
1/3 środkowe - chociaż nie mam nikogo konkretnego w głowie, to są osoby, z którymi chyba na trzeźwo nigdy się nie spotykam
A Salah jest przekozakiem!
- Chciał(a)by, żeby Robert Lewandowski wygrał w tym roku Ligę Mistrzów
- Chciał(a)by, żeby Robert Lewandowski przeszedł w tym roku do Realu
- "Robert Lewandowski to ten przystojniak z reklamy Vistuli, tak?"
1/3 - środkowe. Bayern nie zasłużył na Ligę Mistrzów więc sorry Robert. A w Realu z ciekawości bym go zobaczył.
- wie dokładnie jaki ma rozmiar spodni, koszuli itd.
- ma konto na youtubie i subskrybuje kanały, które regularnie ogląda
- chciałby/chciałaby w przyszłości mieć dziecko takie, jak on/ona w dzieciństwie
- uważa, że jest w jakiejś dziedzinie naprawdę dobry/dobra
- wylądował/a kiedyś z kimś z forum w łóżku
- interesuje się polityką
3/3 XD
Ciekawe, bo ostatnio miałem rozkmine na temat egoizmu i tego, że leży on w naturze człowieka. I że wszystko co robimy jest poniekąd egoistyczne
- uważa, że zmarnował/a majówkę
- robi różne rzeczy, które mu szkodzą, z pełną świadomością i w sumie ma to gdzieś
- czeka na deszcz
Edytowane przez Flaku dnia 06-05-2018 16:38
- ma ostatnio mieszane uczucia,
- gdyby mógł cofnąć się w czasie, aby zmienić bieg wydarzeń w swoim życiu, zrobiłby to,
- zwolnił kiedyś kogoś/ przyczynił się do zwolnienia
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
- wielbi muzykę wykonawcy, który mierzi go jako istota człowiecza
- spełnił choć jedno marzenie okresu dziecięcego
- świadomie rozstał się ze swoimi młodzieńczymi ideałami
2/3 - za pierwsze 1, bo moje zycie nie jest i nie bylo ogarniete nigdy
po pol za dwa kolejne, ja sie sama wykluczam z grup jak mnie ludzie zaczynaja wkurwiac albo przestaja byc szczerzy/lojalni
- ma w swoim otoczeniu osobę, która zmaga się z poważnymi problemami psychicznymi
- nie lubi prac domowych, ale ma taką jedną czynność, która podoba mu się bardziej niż inne z tej kategorii
- planuje wyprowadzkę ze swojego miejsca zamieszkania w ciągu kolejnych 5 lat
1/3 pierwsze - laska poprosiła już rodziców o wyjazd za granicę w celu dokonania eutanazji
- musi na co dzień widywać się z osobą, której nie lubi
- ma bardzo dobrego przyjaciela, który mieszka gdzieś daleko
- chciałby nieraz rzucić wszystko i zacząć życie na nowo
We are all evil in some form or another, are we not?
1/3 z jednej strony chciałoby się zacząć wszystko na nowo, ale z drugiej nie oddałbym tego co przeżyłem
- zagląda na forum bez logowania się
- robi regularnie morfologię
- leżał/a w szpitalu dłużej niż tydzień
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.