Ja jestem za tym, żeby zostawić tak jest, bo ta gra nazywa się "hit czy shit", a nie "oceń piosenkę w skali od 1 do 10" Czasami jest problem, żeby ocenić, czy piosenka jest hitem czy shitem, ale to jest urok tej gry
Amelia napisał/a:
Ja jestem za tym, żeby zostawić tak jest, bo ta gra nazywa się "hit czy shit", a nie "oceń piosenkę w skali od 1 do 10" Czasami jest problem, żeby ocenić, czy piosenka jest hitem czy shitem, ale to jest urok tej gry
Popieram Amelię, pomimo, że czasami jest mi ciężko ocenić, to jednak uważam, że gdyby była skala byłoby mi ciężej oceniać dany utwór.
proponuje zmienić zasady gry
skala od 1 do 10
jeżeli jest shit to oceniamy od 1/5 natomiast jeśli hit to od 5/10 a jak jest ocena 5 to shitohit , co wy na to ?
Pomysł ze skalą ocen mi pasuje Powyższy utwór - 2/10
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.