no akurat w Led Zeppelin jest znacznie więcej rocka w rocku niż w Deep Purple, które dość mocno się wyróżniało na tle pozostałych hard rockowych zespołów
a ty jak zwykle jakiś indie rock (co to w ogóle jest? o.O)
ale nie najgorsze akurat, da się słuchać
6,5/10
ok, panda kiedyś wrzucała chyba piosenkę "Henry Lee" z tych Murder Ballads Nicka Cave'a, więc ode mnie niech będzie Where the "Wild Roses Grow" Oparta na autentycznej XIX - wiecznej balladzie "The Willow garden", w której to kochanek zabija swoją kochankę i wrzuca do rzeki, czyli moje klimaty ogółem
We are all evil in some form or another, are we not?
7/10 - można posłuchać, ale dupy nie urywa ;p
No ale chociaż nie jakieś pedalstwo
Chociaż nazwa zespołu co najmniej zastanawiające...
Moja obecnie ulubiona piosenka Rammsteina - o zabijaniu zwierzątek przez myśliwych - byłby dobry soundtrack do Pokotu
Jak ktoś zna niemiecki, to polecam tekst
We are all evil in some form or another, are we not?
trochę odpłynęłaś, bo przy obecnej frekwencji ciężko będzie uzbierać ludzi na gang bang (jedynie na zlocie, miejmy nadzieję), ale ktoś do trójkącika by się przydał
sama dupy nie urywasz
i jeszcze z Rammsteinem wyjeżdża, boże
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.