Autor |
RE: TOP 5 |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-10-2010 19:49 |
|
|
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 07-10-2010 20:10 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-10-2010 20:24 |
|
|
TOP 5 piosenek zagranicznych na chwilę obecną bo pewnie o wielu zapomniałem i za pół godziny dałbym inne
1. Michael Jackson - Billie Jean
2. 2Pac - Changes
3. Seal - Kiss from a rose
4. Bryan Adams - Heaven
5. James Blunt - 1973
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-10-2010 20:50 |
|
|
vV a gdzie jest 13 posterunek? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 07-10-2010 20:57 |
|
|
Furfon napisał/a:
vV a gdzie jest 13 posterunek?
No własnie? To jedyny polski serial, jaki oglądałam
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-10-2010 20:59 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Furfon napisał/a:
No własnie? To jedyny polski serial, jaki oglądałam
Ja do mojej listy oglądanych dodałbym jeszcze Miodowe Lata, świetny. Tylko te 2 seriale, które były polskie oglądałem |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-10-2010 21:04 |
|
|
Top 5 osób medialnych
1. Jurek Owsiak. Sam Pan O. to wg mnie magiczna, przepełniona ciepłem i dobrocią istota, z której każdy z nas powinien brać przykład. Bardzo przyjemnie czyta się wszystkie wywiady z nim. Ostatnio nabyłam książkę "PRZYSTANEK WOODSTOCK- historia najpiękniejszego festiwalu świata", której jest współautorem- czyta się ją wyśmienicie.
W WOŚP bawię się trzy lata (tylko? aż?) i muszę powiedzieć, że na pierwszy weekend stycznia czekam zawsze z utęsknieniem, bo to piękne dni i pod koniec, w niedzielę, na chrzanowskim światełko do nieba, wzruszam się tak mega mega. Jurek jest zajebisty i stworzył coś zajebistego.
2. Kuba Wojewódzki. Tego pana chyba nie trzeba przedstawiać (zresztą ufam w to, że znacie wszystkich na mojej liście!). Jest piekielnie inteligentny i zawsze z przyjemnością zasiadam przed TV na jego program.
3. Daniel Wieleba. Wszyscy zgodnie twierdzą, że to idiota; dla mnie to mistrz i zawsze rzucałam wszystko i leciałam oglądać Lotto, gdy on je prowadził. Czarowanie kul, żeby trafiły na dobre numerki, tańczenie, śpiewanie, te wszystkie jego teksty... Strasznie żałuje, że nie ma w Internecie nagrań z tego!!
4+5. Pozwolę sobie połączyć, gdyż dla mnie ta para to jedność. Dorota Wellman i Marcin Prokop. Uwielbiam, jak razem prowadzą "Dzień dobry TVN"- widać, że czują się ze sobą bardzo dobrze i aż bije od nich pozytywna energia!
"Trzech synów matka miała, dwóch słynęło z mądrości, a trzeci, co był głupi..."
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-10-2010 21:32 |
|
|
Ulubione ciastka!
1. Muffinka czekoladowa
2. Ciasto czekoladowe
3. Wuzetka
4. Ciasto z truskawkami
5. Rafaello
Aż na samą myśl ślinka cieknie...
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-10-2010 21:38 |
|
|
5 moich ulubionych miast, takich, z którymi mam najlepsze wspomnienia i najprzyjemniej mi się kojarzą:
1. Zakopane
Cóż, jeżdżę tam przynajmniej raz w roku od 22 lat, więc jestem bardzo przywiązana i mam mnóstwo przeróżnych wspomnień.
2. Gdańsk
Pierwsze miasto nadmorskie, w jakim byłam i najczęściej przeze mnie odwiedzane. Poza trym bardzo lubię jego klimat i port
3. Paryż (+Disneyland)
Paryż klimat, poza tym byłam tam 3 razy i za każdym razem było to związane z czymś ważnym dla mnie w życiu. Disneyland zaś jest świetny - w życiu się tak nie wybawiłam, jak tam
4. Londyn
Londyn coś w sobie ma choć to zupełnie co innego niż Paryż. Jak byłam mała, to zawsze myślałam, że w końcu tam pojadę i jakoś tak przypadkiem pojechałam wreszcie, a był to mój pierwszy poważniejszy wypad za granicę. Poza tym Londyn m,a w sobie coś hm... magicznego - zawsze mi się wydawało, że pełno w nim tajemniczych uliczek itp
5. Kraków
Cóż, trudno nie lubić Krakowa no i w końcu miasto naszego ostatniego zlotu
Edytowane przez Otherwoman dnia 07-10-2010 21:39 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-10-2010 22:02 |
|
|
vV, rozmawiałaś kiedyś na żywo z Cejrowskim? Strasznie niemiły i niesympatyczny gość.
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 08-10-2010 22:02 |
|
|
Taaaak - Kret!
Ja też kocham Kreta
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-10-2010 22:15 |
|
|
Człowiek z normalnymi poglądami
vV, co to są normalne poglądy? bo ja tego nie rozumiem |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-10-2010 22:19 |
|
|
co to są normalne poglądy?
nie istnieje coś takiego jak norma!!!!
Rozmawiałam dwa razy i najprawdopodobniej niedługo porozmawiam trzeci. Niezyt miło wspominam, roznosi go patos.
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-10-2010 22:28 |
|
|
agusia napisał/a:
Rozmawiałam dwa razy i najprawdopodobniej niedługo porozmawiam trzeci. Niezyt miło wspominam, roznosi go patos.
Ja nawet nie musiałam z nim rozmawiać, żeby to wyczuć. Nie lubię gościa. Jest zmanierowany i nie wiem skąd ten zachwyt nad nim. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-10-2010 22:38 |
|
|
Gooseberry napisał/a:
agusia napisał/a:
Ja nawet nie musiałam z nim rozmawiać, żeby to wyczuć. Nie lubię gościa. Jest zmanierowany i nie wiem skąd ten zachwyt nad nim.
bo gościu ma poglądy takie jak wielu i nie poddaje się wszech obecnie panującej w mediach modzie na homoseksualizm i szeroko rozumianą "wolność" |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-10-2010 23:09 |
|
|
adi1991 napisał/a:
Gooseberry napisał/a:
agusia napisał/a:
Ja nawet nie musiałam z nim rozmawiać, żeby to wyczuć. Nie lubię gościa. Jest zmanierowany i nie wiem skąd ten zachwyt nad nim.
bo gościu ma poglądy takie jak wielu i nie poddaje się wszech obecnie panującej w mediach modzie na homoseksualizm i szeroko rozumianą "wolność"
yyy dla mnie to żaden argument. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-10-2010 13:33 |
|
|
agusia napisał/a:
I o czym z nim rozmawiałaś?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-10-2010 14:33 |
|
|
5 ulubionych skoczków narciarskich
1. Adam Małysz
2. Noriaki Kasai za starą japońską klasę
3. Radik Zhaparov
4. Bjoern Einar Romoeren - bo podobny do Kurta () i też ma ciekawy styl prowadzenia nart, typowo norweski lub kasaiowski no i rekordzista świata w długości lotu...
5. Matti Hauttamaeki - też zawsze go lubiłem, choć ostatnio skacze coraz gorzej
z pewnością byłby tu Ammann gdyby nie zabrał w lutym kolejnych dwóch złotych medali Adasiowi no i Vasiliev, Kranjec, Człowiek Maska lub Jacobsen, ale ma być tylko 5 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-10-2010 17:05 |
|
|
Pestki z arbuza? Czy Ty piszesz poważnie?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-10-2010 17:14 |
|
|
zmniejsz zdjęcie pomarańczy ;p |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-10-2010 17:45 |
|
|
TOP 5 chipsów.
1. Pringles (kiedyś nieodłączny element wieczornych seansów Losta)
2. Maczugi ketchupowe (te chrupki to się kupowało po 10 paczek bo były małe i tanie)
3. Lays prosto z pieca
4. Cheetosy ketchupowe
5. Naturals
|
|